H&M

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 14. Nov. 2010 21:00

Ko bom izvedla uro, me zna minit :lach: Pa dopuščam možnost, da mi očala sploh ne bodo pasala.

Rabi bila enkrat priča, kak to zgleda. Pa hočem oblačila vidt v živo. Lanvin je pač Lanvin :)

Pa še H&M November in December Preview.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 14. Nov. 2010 21:50

o wow kok lep čipkast bodi, to morm pa kupt za mojga :P

to pride novembra ali decembra, se že kaj ve? mala, ko ga vidš na policah morš nujno povedat :wink:
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 15. Nov. 2010 10:57

*mala* napisal/-a:
Pa še H&M November in December Preview.

Men je tud čipkast body tooop, pa tista "baročna" zlato-črna oblekca. Ta H&M me bo pokopu, v zadnjem letu skor samo še tam kupujem.
Sicer sem si pa oblubila, da do novega leta ne kupim niiiič več za oblečt, ker mam itak vsega preveč. Kr precejšnji podvig zame, tko da je vsak dan zmaga zase. :lach:
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 15. Nov. 2010 17:40

Dita- napisal/-a:o wow kok lep čipkast bodi, to morm pa kupt za mojga :P

to pride novembra ali decembra, se že kaj ve? mala, ko ga vidš na policah morš nujno povedat :wink:

Jaz sem ga videla prejšni petek v MB Evroparku

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Nov. 2010 16:42

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 16. Nov. 2010 17:23

^^ kaj si mislim? Odbito! :D

Od vsega pa mi je vsec samo roza oblekica s crnim pasckom na strani 2.
peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 16. Nov. 2010 18:33

kdaj začnejo delit tiste zapestnice?:D (za to kolekcijo)

+ zakaaaj, zakaj morjo bit vsi čevlji na špic spredaj? kaj je to res letos tak moderno al kaj?:D
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 18. Nov. 2010 20:37

objavili so način nakupovanja:

http://www.hm.com/si/#/Lanvin/

Samo ure ne piše. Kaj to pomeni, da se začne šele ob 9.00?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 19. Nov. 2010 15:56

Js sm se odločila, da se ne grem gužvat. Ta denar bom investirala v nakup enega puloverja (katerega je kot začarano zmanjkalo številk :evil: ). Očala niso več tak moj stil, pa namen imam investirati v dražja, zarad šminke se mi pa ne splača :)

Še malce več slik te kolekcije:
Fashion show
Walkthrough

Še način nakupovanja da se lažje najde (pri nas seveda 23. 11 in ne 20.)
Slika

Pa luštna vrečka:
Slika
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 23. Nov. 2010 16:20

In? Ste se šle gužvat? Jaz sem šla, pa nisem dobila majčke :( pa drugič kero lepšo :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Nov. 2010 16:23

A res? Malce več povej o vsem. Kdaj prišla? Kolk jih je že blo? Kak blo to z zapestnicami? Kolk blo še kej "robe", ko bla ti? Poročaj :D :D
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 23. Nov. 2010 16:40

Jaz sem prišla ob ene 8:15 pa ni blo vrste, sam si prišel do tistih punc pa dobil zapestnico. Jaz sem jo dobila za peto skupino, kar je pomenilo, da sem lahko šla not ob 10:15. Ko sem pol končno prišla not je mislim da blo več ali manj še iz vsega (razen moje majčke :( ) pa za sončna očala sem slišala, da so šla v prvi rundi. In hja...ene so baje ble tam že pred pol sedmo :?
So pa pol za nami ostale več ali manj oblekce, čevlji pa nakit (glede na to, kako so nesli vse kar jim je prišlo pod roko, bi bilo zanimivo videt kaj bi ostalo na voljo 16. skupini, kolikor jih je bilo predvidenih...še obešalniki ne po moje).
Pa eni so meli prav tehniko izdelano- ena kolegica v ograjenem prostoru, dve zunaj in tista znotraj nabira za vse tri :)
Aja, pa vrečke v katerih so dobili stvari so mi bile lušne...pa majčke od prodajalcev tut :D
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 23. Nov. 2010 16:45

Jaz sem šla in dobila željeno majčko, tisto na kateri so noge in čevlji :D

Bilo je pa tako: zapestnice so začeli deliti ob 6.00 (jaz sem prišla ob 8.00 in sem bila v tretji skupini, ki je prišla na vrsto ob 10.00).
Sem prijetno presenečena nad prodajalkami in varnostniki, vsi zelo prijazni. Malo pa bi skritizirala to, da je bilo več hrvatov kot slovencev, kar se mi ne zdi prav, saj je posledično manj slovencev dobilo priložnost kupiti željen izdelek. Vsi izdelki- obleke, jaknice, čevlji so bili zzzeeellllooo lepi in mi je žal, da trenutno ne semem zapravljati velike količine denarja. Za darilo ob nakupu sem dobila lanvin torbico, ki jo je nalepila *mala*, noter pa je nek šal, ki ga še nisem uspela pogledati. *Mala* očala so pa takoj zmanjkala, šmink pa je bilo ogromno.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Nov. 2010 16:47

Hvala za poročilo. Sem vesela, da nisem šla. Da bi čakala, potem pa še brez očal ostala. So pa cene enih izdelkov na eBayu čist nore :? Folk se znajde, ni kej.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 23. Nov. 2010 16:58

Spice girl jaz sem tut to majčko želela :? in se mi je prav zdelo, da če bi bla v eni skupini prej, da bi jo dobila...ti šment :P

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]