H&M

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Avg. 2010 8:41

ja sej maš prav....ker meni je nekaj najhujsega videt bejbo (po možnosti full spedenano) s petkami v katerih sploh ne zna hodit!! :? :eek:
Tak kot moja sošolka v srednji....kr neki....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 07. Avg. 2010 8:56

Daria za H&M :hearts:

Slika Slika Slika Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny. » 07. Avg. 2010 13:07

purple_rain napisal/-a:Tako je, "skoraj" vsaka.

v-e-s-n-a, če nisi sigurna v kombinacijo "ti & petke" :D se NIKAKOR ne it silt z njimi, ker bi bil to(= punca, ki se matra s petkami) (vsaj zame) totalen not to wear. :D

Ne verjamem da je ravno Vesna ta ''srečnica'' ki res ne zna hoditi v petah. Zato pa pravim da naj si izbere nižje pete oz. poln podplat. Po mojem mnenju balerinke ne pašejo na cocktail oblekico. No to je moje mnjene odločitev je pa itak njena.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Avg. 2010 15:55

^^
v-e-s-n-a napisal/-a:Jaz pa ne znam hodit v cevljih z visoko peto.

Just sayin', ene pač ne znamo..
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Avg. 2010 18:58

Bunny. napisal/-a:Zato pa pravim da naj si izbere nižje pete oz. poln podplat. Po mojem mnenju balerinke ne pašejo na cocktail oblekico. No to je moje mnjene odločitev je pa itak njena.

Ja sej meni se tudi ni lih zdelo najbolj estetsko, ko sem oblekla tisto koktejl oblekico in balerinke. 100x lepse bi zgledalo z visokimi petkami, sam k pac ne znam hodit v njih, raj naum nic kupila.

....mogoce cez par let, ce se slucajno vmes naucim hodit v petkah :D

Hvala za mnenja!
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 08. Avg. 2010 12:35

v-e-s-n-a napisal/-a:Mene pa zanima vase mnenje. V H&M sem zadnjic videla eno full lepo obleko, ki je bila taka (le vzorec je drugacen....malo bolj fensi, al kako bi se izrazla...take vezane rozice so gor bež barve):

Slika

Heh, jaz sem tud prejšnji teden probavala tisto oblekco (s čipkastim vzorcem)... saj zgornji del je lušten, ampak teli balonasti spodnji deli men res niso simpatični :nein: ... se počutim kot en telebajsek, tud če 34 vzamem :teddy: :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 08. Avg. 2010 12:40

men je pa tok huda ta oblekca....sam je ne bom kupila. Škoda mojega denarja, ker vem da je ne bom oblekla (ker nimam primernih čevljev za zraven....balerinke se mi res zdi da ne pašejo nekak, petk pa ne nosim).

Tako da rajši kdaj kaj drugega kupim...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 12. Avg. 2010 8:29

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Jon in Daria :hearts:

+ H&M Fall Preview

Love this:
Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
hautehippie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a hautehippie » 12. Avg. 2010 9:16

^Meni se zdi slika v trenču daleč najbolj posrečena... sem pač trenč lover :hearts:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 12. Avg. 2010 9:23

Jaz pa zadnji dve leti zelo tezko se kaj najdem za oblect, ker tole mi skoraj nic ni lepo, kar prodajajo....vse neki preveliko, pa ohlapno, raztegnjeno, napihnjeno da izgleda, kot da sem noseca! :twisted:

Mislim....whats the point?
meli241177
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a meli241177 » 12. Avg. 2010 9:26

Se strinjam. Tudi jaz moram precej pobrskat po trgovinah, da najdem kaj primernega.

Me pa nekaj zanima. Kolk so te cote iz H&M-a vzdržljive, glede na ceno/kvaliteto materiala. Meni se zdi, da je tu vse klump in ponavadi niti ne grem v H&M. Kolko časa torej lahko nosite stvari iz H&M-a, dokler vam ne razpadejo/se zgulijo/se razvlečejo?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 12. Avg. 2010 9:30

Če je preveliko, vzameš manjšo številko :P

Meni pa všeč tak stil. Ne maram tesnih stvari na sebi zadnje čase (kavbojke oblečem 2× na mesec, čisto potisnjenih majic sploh ne nosim več).

Ta trenč je res lep, pa sam 30€.

Imam pa nekatere stvari iz H&M že celo večnost (no, 5 let :D), pa so še vedno kul (še posebno kakšne navadne majčke na naramnice, ki jih celo leto nosim pod drugimi oblačili). Res niti ene slabe izkušnje.

Komur pa H&M ni všeč, pa itak obstajajo še druge trgovine.
meli241177
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a meli241177 » 12. Avg. 2010 9:35

*mala* napisal/-a:Komur pa H&M ni všeč, pa itak obstajajo še druge trgovine.

Se razume. Jaz nimam izkušenj s H&M-om, zato pač vprašam. Nisem ravno šoping ljubiteljica, da bi redno menjavala cote, zato mi bolj ustrezajo kvalitetnejše, vzdržljivejše stvari.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 12. Avg. 2010 14:43

Evo jaz sem si dans po zlo dolgem času našla v h&m nekaj za oblečt in celo kupla :D ampak sem si vzela čas in sprobala majčke, ki jih drgač nikol ne bi niti dotaknila, pol ko sem oblekla je pa lepo zgledalo... tak da yeeeey! :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Avg. 2010 17:12

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov