H&M
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 812 prispevkov
• Stran 3 od 55
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 55
Naslednja
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Katero z žepi? A misliš uno ful barvno z rožicami? (ker ta je že bla...)
Mogoče pa sam zame jutr še eno rundo belih dobijo. Kakšen pa je material? Podoben npr. katerim iz kolekcije? Sej ni prosojen, a ne?
Mogoče pa sam zame jutr še eno rundo belih dobijo. Kakšen pa je material? Podoben npr. katerim iz kolekcije? Sej ni prosojen, a ne?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Ja tisto ... Vem da je že bila, ampak je nisem dobila. In mi je z lutke ni htela dat, ampak zdaj so jo očitno nekomu dali, ker je ni več tam.
Material je super. Ni tak kot tista roza oblekca, ki meni izgleda kot tulipan (če veš, katero mislim), tudi nič drugega ni ... ne vem, nekaj posebnega. Taka mehka. Meni je res všeč blago, sem bila presenečena, ker sem mislila, da bo trdo, pa ni. Prosojno tudi ni, mogoče čist rahlo.
Misliš da dejansko obstaja možnost da bi jih zraven dobili?
Material je super. Ni tak kot tista roza oblekca, ki meni izgleda kot tulipan (če veš, katero mislim), tudi nič drugega ni ... ne vem, nekaj posebnega. Taka mehka. Meni je res všeč blago, sem bila presenečena, ker sem mislila, da bo trdo, pa ni. Prosojno tudi ni, mogoče čist rahlo.
Misliš da dejansko obstaja možnost da bi jih zraven dobili?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
*mala* - Cosmopsiho
Jou, že 1 teden iščem k nora to obleko. V H&M-u večkrat k prej v pol leta skup, zdej bom pa še brez ostala
Dej rec, da je 1. aprilska šala?
Dej rec, da je 1. aprilska šala?
Zadnjič spremenil *mala*, dne 01. Apr. 2010 20:51, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Jih je tak mal šlo v prodajo, da se ni za bat da bo velik naval (kakor je ponavadi glede ostalih stvari v H&M, k ima res vsaka druga). Pa glede na to, da je le začasna kolekcija nebi blo tak panike. Js bi že preživela
Upanje mi še ostane za jutri. Mogoče dobijo še eno pošiljko.
Upanje mi še ostane za jutri. Mogoče dobijo še eno pošiljko.
-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Goriče
nisem sledila dobre zadnje čase, ampak a bo še kaj sodelovanja Jimmy Choo & HM?
-
*mala* - Cosmopsiho
Mogoče nekoč, ne pa kmal
Sem pa danes v Supernovi spraševala za oblekco, pa mi ena rekla, da še niso dobil, da naj bi naslednji teden Upam da mi rata!
Sem pa danes v Supernovi spraševala za oblekco, pa mi ena rekla, da še niso dobil, da naj bi naslednji teden Upam da mi rata!
-
*mala* - Cosmopsiho
Sem poslala sestrično, ki je iz Lj v lov. Upam da rata
Pa so bolj majhne ali velike številke? Nočem se zajeb*t, pa premajhno kupit
Pa so bolj majhne ali velike številke? Nočem se zajeb*t, pa premajhno kupit
-
*mala* - Cosmopsiho
Ker se ne morem odločit med 2 številkoma, pa ne vem katero bi.
Verjetno bom raje večjo, ker da se pol ne spravim v njo, se lih v tla zakopljem
Upam da dobi sestrična, ker gre najprej v CP, mogoče pa še v Supernovo
Aja, a so tudi kakšne druge nove kose dobili iz kolekcije?
EDIT: Preview za maj/junij. Ni mi všeč
Verjetno bom raje večjo, ker da se pol ne spravim v njo, se lih v tla zakopljem
Upam da dobi sestrična, ker gre najprej v CP, mogoče pa še v Supernovo
Aja, a so tudi kakšne druge nove kose dobili iz kolekcije?
EDIT: Preview za maj/junij. Ni mi všeč
Zadnjič spremenil *mala*, dne 03. Apr. 2010 14:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
Imam jo Wiiii. Tud v CP jih imajo, če katero zanima
Kak mam js fejst sestrično Komi čakam da jo v živo vidim.
Kak mam js fejst sestrično Komi čakam da jo v živo vidim.
Prvi neprebran prispevek • 812 prispevkov
• Stran 3 od 55
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 55
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov