Gumijasti cokli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
OK res zgledajo malce čudni ampak za nosit so fenomenalni..poznam polno folka ki jih nosi samo med delovnim časom..tisti ki se ves čas na nogah.Tud pr nas jih že majo in prav vsi jih hvalijo da so ful udobni..ne morete nekaj sodit po videzu kar sami ne sprobate za udobje!!Jaz sem jih tud mela na nogah in moram povedat da so fini za nosit...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
jest mam, jest mam...take rooooooza...so lepeeee
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Ja res je. Vedno več folka ima te cokle. Ampak mislim, da ne ravn zato, ker so tooooooooooooooooook lepe, ampak udobne.
POskusla sem jih v štacuni in so res super. Dokler se nisem pod noge pogledala. Potem mi niso bili všeč. Men je vseeno pomemben esteski videz. Ne rečem, da jih mogoče ne bom kdaj mela. Ampak ZA DOMA! Z njimi definitivno ne grem nikamor.
POskusla sem jih v štacuni in so res super. Dokler se nisem pod noge pogledala. Potem mi niso bili všeč. Men je vseeno pomemben esteski videz. Ne rečem, da jih mogoče ne bom kdaj mela. Ampak ZA DOMA! Z njimi definitivno ne grem nikamor.
My dreams are my reality...
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Meni osebno je to nekaj najbolj ogabnega kar se prodaja zadnje čase. Zadnjič sva z mami sedeli na kavi in sem ji ravno razlagala o teh gravžah nakar sem videla, da me je kenlar malo postrani pogledal in se nato hitro obrnil stran. Sem se ozrla za njim in videla, da je imel tudi on obute te gravže.
Kar nosite jih, če so vam všeč in če so res tako udobni, samo jaz se ne bom mogla kontrolirat, ko bom spet koga videla na ulici s to plastiko.
Kar nosite jih, če so vam všeč in če so res tako udobni, samo jaz se ne bom mogla kontrolirat, ko bom spet koga videla na ulici s to plastiko.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Aleluja, teli "gumenjaki" so se pa prekleto raspasl ... Na plaži jih ma usak ta drug, od mame, atata do tamalih. In ja, men so še vedno skrajno grdi no matter what.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ErzulieNo6 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2007
Ufff jaz sem si jih zadnjic hotela kupiti v Massu
Men so prov zakon in pomoje bi se z njimi prikazala kje, vsega si upam.
Men so prov zakon in pomoje bi se z njimi prikazala kje, vsega si upam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov