Gumijasti cokli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Jst jih pa mam pa prov hude so mi! Super udobne za hodt, bolj kot vse japanke in podobne poletne zadeve. Mi zelo prav pridejo ko skačem tukaj okoli hiše za našim pesjanom, pa tko za na kak piknik. V mestu se pa zaenkrat še ne mislim prikazovat z njimi Za doma so pa 1A!
- kanglca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
Ja jst delam u zdravstvu in mamo že skorj vsi u kc-ju tele papučke... k jih enkrat ubujes stem ne mors nc primerjat jst mam rdeče to je tak nor čevl za nost pa se smrdi nc ne.. lahko kupte u masu podobne, samo u tistih noga švica,medtem k u teh ne....zato so pa une tolk cnej...ampak vm povem k enkrat te čevle ubujes jih ne mors vec zamenat, se tud une papuce s fedri skrijejo.... pa še to:kdor jih ma jih ne sme umivat u vodi, samo z vlazno krpo jih ej treba ubrisat....
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Men so super res, odkar jih mam sam še v njih okol skačem. Sigurno en najbolj udobnih čevljev kar sem jih kdaj imela na nogah. In fora - včeri mi mama (babica) reče, a ti maš pa tud te k jih zdej vsi nosjo pa se mi kao neki smeje. Pa sm rekla dej probi k sploh ne veš kok je to fajn. In ona obuje in kr nasmešek do ušes, kok je to ful hudo za hodt in da jih je ful všeč. Tko da sm ji jih šla kupit včer in danes že ima svetlo modre
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Danes prvič smo videle dekleta ko je prišla profesorica za telovadbo v njih in smo umrle od smeha...smo ble kar direktne in rekle kako lahko to nosi...
je rekla jah dobla sm jih za darilo pa ji je blo kr mal nerodno...boga ja...
sam so GRDE NO...
je rekla jah dobla sm jih za darilo pa ji je blo kr mal nerodno...boga ja...
sam so GRDE NO...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Men so ogabni. Morem rečt ja, da sem jih najprej vidla na dohterju. Pa sem misla, da majo slabe plače pol so mi pa povedali, da je to kao zadnji hit mode in da original stanejo kr dost.
In ja... mislim, da bom še kr nekej časa brez in ne bom šla v koraku z modo
In ja... mislim, da bom še kr nekej časa brez in ne bom šla v koraku z modo
My dreams are my reality...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]