Gumijasti cokli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 216 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men je blo zadnč ful čudn, k sm tko u Btc-ju na eni lutki vidla te cokle, pa sm si misnla zakaj ga u vrtičkarja obuvajo
Pol mi pa moj še isti dan reče, da je slišu za te cokle in kok so fajn in oh in sploh in da si jih bo vrjetn nabavu za u službo
Groza, neki tazga ma moj dedi za na vrt, ne pa da bom js u tem po ulci hodila
Pol mi pa moj še isti dan reče, da je slišu za te cokle in kok so fajn in oh in sploh in da si jih bo vrjetn nabavu za u službo
Groza, neki tazga ma moj dedi za na vrt, ne pa da bom js u tem po ulci hodila
-
Kunigunda - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
- Kraj: SG
Ko sem se konec lanskega decembra vrnila s Tajske, sem vsem razlagala o nekih hudo ogabnih pisanih plastičnih coklih, ki so jih meli tam cele kupe. Pa sploh nisem znala nobenmu razložit o kakih čevljih govorim, dokler nisem v eni izmed Ljubljanskih izložb zagledala istih coklov.
Nisem mola verjet, da se tako grozljivi čevlji (sploh mi je čist čudno poimenovat jih čevlji) prodajajo tudi pri nas. Na Tajskem so mi namreč razložli, da se pri njih ti coklji uporabljajo v monsunskem obdobju, ko so ulice velikokrat čisto poplavljene in so takrat praktični, ker voda fajn odteka skozi tiste luknice...ta razlaga se mi je zdela popolnoma sprejemljiva zato sem si mislila zgolj to, da so čevlji pač obupno grdi ampak v takih razmerah pač najbrž praktični.
Zakaj bi si jih kdo iz čiste zabave želel kupiti in se va taki stari šetati po ulici pa je beyond me!
Nisem mola verjet, da se tako grozljivi čevlji (sploh mi je čist čudno poimenovat jih čevlji) prodajajo tudi pri nas. Na Tajskem so mi namreč razložli, da se pri njih ti coklji uporabljajo v monsunskem obdobju, ko so ulice velikokrat čisto poplavljene in so takrat praktični, ker voda fajn odteka skozi tiste luknice...ta razlaga se mi je zdela popolnoma sprejemljiva zato sem si mislila zgolj to, da so čevlji pač obupno grdi ampak v takih razmerah pač najbrž praktični.
Zakaj bi si jih kdo iz čiste zabave želel kupiti in se va taki stari šetati po ulici pa je beyond me!
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz sem v nemčiji videla enih par s tem...potem pa še v turčiji so rusi to full prakticirali..pa mi je bilo full smešno kaj je z njimi...pol pa pridem domov pa me je skoraj kap, ko vidim, da je to tud v slovenijo prišlo med tem časom, ko mene ni bilo...
v bistvu..niti za na njivo si ne bi obula...ne ne...kaj tako groznega pa še ne...
v bistvu..niti za na njivo si ne bi obula...ne ne...kaj tako groznega pa še ne...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
naj jih kar nosi, kdor jih bo, mene ne bo nihče videl v tem.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ja jst sm jih tudi že vidla v enih bolj takih "zdravstvenih" trgovinah. Fora je samo, da pogledaš, da imajo krokodilčka gor narisanega, kar pomen da so original. Ker vs crap k zdej prodajajo v raznih trgovinah za manj kot 20 evrov je totalni ponaredek.
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Hahaha, danes sem vidla eno gospo/gospodično v Zari, oblečena v črne hlače na cigareto, belo srajco z ruskim ovratnikov, Louis Vuitton torbo in za finale, roze crocse obute! Tak je bla lepa pol so jo pa čevlji celo pokvarli. :unknown:
Lahko imam vse.
Prvi neprebran prispevek • 216 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov