Gumijasti cokli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
^^Ja, ampak baje je velika razlika med originalnimi in veliko cenejšimi kopijami.
Drugače pa so tudi meni ogabni, samo če so res tako dobri, kot pravijo... Moja teta jih je dobila v službi in je z njimi zelo zadovoljna, jih sploh ne more prehvaliti. Cel dan je na nogah in pravi, da so jo prej vedno bolele noge, sedaj pa nič več.
Drugače pa so tudi meni ogabni, samo če so res tako dobri, kot pravijo... Moja teta jih je dobila v službi in je z njimi zelo zadovoljna, jih sploh ne more prehvaliti. Cel dan je na nogah in pravi, da so jo prej vedno bolele noge, sedaj pa nič več.
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
tudi jaz jih imam...in sem resnično zadovoljna...tudi sama sem rekla da jih nikoli ne bom mela ker so grdi..in fuj fej...zdaj pa jih ne dam več dol. ko sem jih enkrat za foro probala...sem se zaljubila...so tako udobni....lahki...
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
kai use folk ne obuje.
je rekla kolegica da to sm že pred 2 leti nosili z ameriki,ko je bla tam. . in valda mi use za američani poberemo. . svašta! nebi obula za vn. morem pa priznat, da mi je ona dala za provat in so kr udobni! !
je rekla kolegica da to sm že pred 2 leti nosili z ameriki,ko je bla tam. . in valda mi use za američani poberemo. . svašta! nebi obula za vn. morem pa priznat, da mi je ona dala za provat in so kr udobni! !
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
A je že kera mela Crocse na nogah?? Stokrat bl udobni k copati! Sm si jih že nekajkrat hotla kupit...ampak jih še zmeri nimam So super obuvalo za doma in prosti čas...pa tut u mest in u soboto u šiht bi šla z njimi...men so prou fajn
-
Jagodkaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
jz tudi ne bi nosla tega! obupno izgledajo, pa še čudnih barv so. enkrat sem vidla enega starejšega moškega ki je imel zelene in je bil strašno smešen. sicer so udobni, zelo mehki. v hervisu sem jih iz radovednosti obula, ampak jih kljub temu nebi imela.
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Js se vedno bolj ogrevam za to da bi jih kupila
Ampak se mi zdi 40 evrov za neki v čemer bi skakala okrog hiše mal velik
Ampak se mi zdi 40 evrov za neki v čemer bi skakala okrog hiše mal velik
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Woe Lejla, kje si jih pa dobila tok znižane? Kolkr sm js gledala Crocsov niso znižal na poletnih razprodajah?
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
V petek sva bla z dragim v Mercatorju v Šiški in sem jih najprej vidla v Massu za 39 € (pa 90 centov?), ampak so ble k sreči same grde barve (ah itak so vse grde ), potem sem si pa v Humanicu ene zbrala (cena je bla 35 €) pa so mi na blagajni obračunal še dodaten 20 % popust na poletno obutev. Zdej če se je tip zmotu, potem mu loh sam hvala rečem .
-
Googi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
Jaz sem bila ful ful ful proti crocsom, dokler jih nisem probala. Res so zelo udobni, nisem jih še kupila, vendar jih definitvno nameravam.
Ne vem pa zakaj morajo biti tako grdi?? Pa še vsi jih imajo (ne maram tistih modnih hitov, ki jih ima potem vsak drugi )... če ne bi bili tako grdi, bi jih nosila povsod, tako pa jih mislim imeti samo za doma pa mogoče za na kakšno kavico...
Ne vem pa zakaj morajo biti tako grdi?? Pa še vsi jih imajo (ne maram tistih modnih hitov, ki jih ima potem vsak drugi )... če ne bi bili tako grdi, bi jih nosila povsod, tako pa jih mislim imeti samo za doma pa mogoče za na kakšno kavico...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov