Gumijasti cokli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Meni tudi izgledajo primerni samo za na vrt pa na domače dvorišče, ali pa do soseda, če ti slučajno zmanjka mleka. Ampak ni mi jasno, kako lahko to gumo prodajajo za 40€?
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Men so fulll grozni . Sploh ne vem s čim bi jih lahko kombiniral al pa kar kol. Niso sploh moj stil. Jih pa res vsi hvalijo, da so udobni.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
jah ce nisi prevec mestna dama pol ni take frke...js bi jih mela za na vrt in okolico, mogoc do trgovince skocm, za h trenerki so cist gut (ker namrec ne hodm u petah in nalicena u suboto u 10h zutre j mercator)
Zivljenje je piskotek!
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Danes je bla ena pr Pošti v Lj v oblekci, na nogah pa tele Crocs modre
Najbolj grozno, res. Men niso všeč, pa čist verjamem da so mehki in oh in sploh pa da ne švicaš. Mogoče bi jih mela doma, ampak 40€ nam dajala za ene čevlje za na vrt
Najbolj grozno, res. Men niso všeč, pa čist verjamem da so mehki in oh in sploh pa da ne švicaš. Mogoče bi jih mela doma, ampak 40€ nam dajala za ene čevlje za na vrt
- converse_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
teli kroksi so men tud grdi . sm nezastopm kak piše da so najbolj grdi cokli pa jih majo ljudje najrajš?? ša to mi je tud mal čudn , da bi tko množično kupoval obutev , ki ne diha , v kateri se zelo potiš?! ne vidim logike:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov