Gumijasti cokli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- emmeline
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Konec avgusta sem bila na morju v italiji.In prvo zagledam familijo ki hodi v ob plaži (tko do gležnjev voda).In jaz sem se spraševala da pa kje so to kupili ker za na morje in hoditi ob vodi so pa res super.In pol vidim da jih še pol ljudi na plaži ima.
In zdaj prebiram da pa to ni za na morje ampak da to ljudje celo nosijo v javnosti.Priznam pa da model se mi zdi vredu za noge.in koliko vas se tu gori pritožuje kako so pa grd in kaj vse bo še v modi.Če pa bi na trg prišli zelo in zelo lušni čeveljčki in pa skrajno neudobni bi jih vsi kupovali samo zato ker so lušni in so v modi.Ravno letos sem samo debelo gledala ko so ponekod prodajali zaprte čevlje z vrtoglavo visoko peto.Saj to me nebi niti motilo če ne bi bila peta premera 0.5cm!Samo to mora res biti neudobno-visoki čevlji in zaprti(auč prsti)
se opravičujem za offtopic in pa če sem katero užalila
In zdaj prebiram da pa to ni za na morje ampak da to ljudje celo nosijo v javnosti.Priznam pa da model se mi zdi vredu za noge.in koliko vas se tu gori pritožuje kako so pa grd in kaj vse bo še v modi.Če pa bi na trg prišli zelo in zelo lušni čeveljčki in pa skrajno neudobni bi jih vsi kupovali samo zato ker so lušni in so v modi.Ravno letos sem samo debelo gledala ko so ponekod prodajali zaprte čevlje z vrtoglavo visoko peto.Saj to me nebi niti motilo če ne bi bila peta premera 0.5cm!Samo to mora res biti neudobno-visoki čevlji in zaprti(auč prsti)
se opravičujem za offtopic in pa če sem katero užalila
-
PurpleBitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
pri meni je ponavadi tak, da določene stvari ki so modne, mi na začetku niso všeč in jih nemorem niti pogledat...ampak čez čas pa še jaz postanem nora na njih...ampak tile cokli mi pa ŠE VEDNO niso...pa upam da mi nebojo kdaj
-
FreakyGirl7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2007
- Kraj: somewhere...
ma baa .. js jih nebi nosila niti pod razno. Tok grdih čevljou - natikač (wharever) še nism vidla. Mislim to je še hujše kokr stil nemceu. sej nimam nič proti njihovem stilu, sam ko pridejo na dopust v KP je pa res kriza-bele nogavice, obute na črne odprte natikače !! wtf ?
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
men so tut nemarni, sploh pa ne vem kaj je folku da jih še kupuje v nekih oranžnih barvah. to je pa res do amena nemarno. če bi to že mogla met bi bli beli za na plažo, pod pogojem da bi mela rjave noge pa še to bi me mogl dolg prost.
sam why the fuck oranžni. to je mel lih zdej en k sm bla an smučanju, tko za po apartmajih letat,. oblečen v kavbojke, belo majco, pol pa oranžne čevle. tko najbl monotono pol pa živo oranžne čevle! svašta.
sam why the fuck oranžni. to je mel lih zdej en k sm bla an smučanju, tko za po apartmajih letat,. oblečen v kavbojke, belo majco, pol pa oranžne čevle. tko najbl monotono pol pa živo oranžne čevle! svašta.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov