Gumijasti cokli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Lepo pozdravljeni vsi skupaj. Verjetno ste v reklamah že zasledile gumijaste cokle, ki imajo posebni ime, vendar se ga zdajle ne spomnim več. Tisti gumijasti(penasti) cokli v 4-ih oz. 5-ih barvah, ki jih nosil menda tudi Al Pacino, v katerih se sploh ne potiš, itd...
Je katera že ponosna lastnica?
Sama si jih bom verjetno kupila, da vidim, kaj je na tem.
Je katera že ponosna lastnica?
Sama si jih bom verjetno kupila, da vidim, kaj je na tem.
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
ja vemo ka mislš moja soigralka jih je dobla nek in je vsa ponosna pršla taka na trening...zgledajo tk neumesni, beri: smeEeh sm kt jih maš pa na nog..pa majkaa...tk zgledajo plastični sm so pa najbl mehki
edin..js u tem nebi nikol okol hodila
edin..js u tem nebi nikol okol hodila
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Omg To mi je pa najbl ogabna modna pogruntauščina u zadnem cajtu ... Kdo to nos pa kam se to nos, mi ni čis jasn ... Mogoče za vrt štihat
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ko sm jst to letos aprila vidla v Londonu sm bla prepričana, da mi tega še kr neki časa ne bomo vidl Zdej pa vidm, da majo tut pr nas že to sranje ...
Men so te natikačni ogabni res, nimam pojma za kam bi loh to nosila, ampak v Londonu pa čist vsi v tem šetkajo na okol. Nosjo jih pa na kavbojke, kiklce, oblekce ... ma ni da ni
Skratka men niso ušeč ... in jih tut ne bom mela
Men so te natikačni ogabni res, nimam pojma za kam bi loh to nosila, ampak v Londonu pa čist vsi v tem šetkajo na okol. Nosjo jih pa na kavbojke, kiklce, oblekce ... ma ni da ni
Skratka men niso ušeč ... in jih tut ne bom mela
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Ronnie - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
Men so tut tele čevlji kr neki. Ko sem jih prvič vidla v trgovini sm se čist zgrozila. Sm bla pa zadnjič v lekarni in je ena teta tam nekje okol 60 let prišla not v teh čevljih. Pa še to k so takšnih florescentnih barv da se jih ja vid na 5 km.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js tud ne razumem kaj je fora teh čevljev ker so res obupni! Nej bojo še tok udobni in ne vem kaj vse, js jih ne bi obula za kam drugam kot za na domače dvorišče za nč na svetu, prav gnusni so mi, grozna oblika, grozne barve ... yuck Sam zgleda da so ful popularni. Krneki.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Jaz sem to prvič vidla aprila na Kanarskih otokih, kjer so jih vsi,ampak res vsi nosli. Bli so mi tolko ogabni da brezveze. Še Lacoste jih prodaja v svoji trgovini.
V glavnem, tega pa 100% ne bom mela Naj bo še nevem kaki italijanski dizajn Samo v Milanu pa še nisem nobenega s tem vidla (zaenkrat) - al pa nisem bla dovolj pozorna
V glavnem, tega pa 100% ne bom mela Naj bo še nevem kaki italijanski dizajn Samo v Milanu pa še nisem nobenega s tem vidla (zaenkrat) - al pa nisem bla dovolj pozorna
Lahko imam vse.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov