Gumijasti cokli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Jst jih nosim trenutno samo za doma, za kak sprehod itd jih bom pa sigurno vzela tud na morje, ker se špica super udobni. Mogoče razumem, da tisti ki so doma v bloku pravijo da jih ne rabjo itd, ampak tisti ki imamo hišo in je treba ves čas nekaj skakat not pa ven pa sm pa tja so pa res prva liga, sam natakneš pa šibaš. Za moje pojme vredni denarja
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Jah se jte razumem. Sicer imamo tudi pri nas doma hišo. Ampak... nevem. za okoli hiše skakat mam pač klasične cokle al pa japonke.
Ne rečem pa, da jih mogoče ne bom kdaj mela. Samo RES LE ZA OKOLI HIŠE
Ne rečem pa, da jih mogoče ne bom kdaj mela. Samo RES LE ZA OKOLI HIŠE
My dreams are my reality...
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz ko sem jih prvic vidla sem se prav posteno nasmejala, zadnjic v eni trgovini sem jih pa probala in so SUPER. Kupla jih sicer nisem (se). Zadnjic sem vidla malo druzino, zelo spedenano in vsi s temi barvnimi cokli, prav nasmejala sem se. Ampak pozitivno. Sicer pa se mi zdijo bolj vredu za otroke.
- Tjashii
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2007
- Kraj: Kranj, Ljubljana
Men so teli natikači tut kr dost mim ja. Tko nekam vesolsko mi delujejo.hehe. Čeprov jest sm jih Probala pa so res kr mehki ja, čeprov v takim neb nikol okol hodila...Sm pa opazla da majo u kliničnmu tut to zadevo skor vse med.sestre,zdravniki,itd...=)
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Sm bla prejšnji teden na morju in je bilo polno Nemcev, Skandinavcev dol in vsak drugi je imel te cokle za okorg bazena pa tko...
mi je blo ful smešno videt ljudi sam v kopalkah, tko čist minimalno oblečene, pol pa na nogah tiste ogromne cokle...men niso všeč.
mi je blo ful smešno videt ljudi sam v kopalkah, tko čist minimalno oblečene, pol pa na nogah tiste ogromne cokle...men niso všeč.
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
V lokalu, kamor zahajam na kavico, imajo te cokle obute vsi natakarji/natakarice... Nekako mislim, da se zna nazadnje to res prijeti med folkom.
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov