Gumijasti cokli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 216 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
crocsi preplavljajo slovenijo. imata jih fantova starša, od sestre tamaledva, bivša cimra, ena teta v lj v živo zelenih med sprehajanjem svojega psa, seveda je zraven imela enako fluorescentno zeleno majico ...
sama sem jih sicer enkrat za foro obula, probala, samo so me tiste pikice notri ful motile. pa verjetno je ravno point v teh pikicah ane? a pa cena res kaj pove? ker jih imaš na voljo od malo evrčkov do 40 evrčkov.
skratka, mene niso še prepričale.
sama sem jih sicer enkrat za foro obula, probala, samo so me tiste pikice notri ful motile. pa verjetno je ravno point v teh pikicah ane? a pa cena res kaj pove? ker jih imaš na voljo od malo evrčkov do 40 evrčkov.
skratka, mene niso še prepričale.
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
hmm,,, js tut kogarkol pogledam, vsi majo tole obuto zadne čase predvsem pa na morju...
Mogoč, da js tut nabavim, sam ne vrjamem...
Mogoč, da js tut nabavim, sam ne vrjamem...
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Ma niti za po hiši niso... Delam na bazenu in videvam polovico ljudi, ki si drzne ( ) obut te cokle... Najrajši bi jim namesto reševalcem zatežila: "Bejba, sezuj te bedne cokle! Pa ne zato, ker so grde! Na bazenu moraš bit boooos!"
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
men zgledajo ko eni čolni..res kr nekej so mi..čeprov pravjo da so udobni..samo vseeno..mam raj japanke
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Hmm js tudi razmišljam, da bi jih imela za doma
Worship me or walk away.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Meni so grozni.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
mojamadonna - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
Meni so bili sprva smešni. Ko sem gledal police s temi natikači si nisem mogel predstavljati, da bi jih obul. Sedaj pa jim imam, lahko rečem, da so fenomenalni. Najbolj prav so mi prišli na morju in v deževnem vremenu. Se hitro sušijo, se ne uničjio, če jih dobi voda - usnjeni natikači so se mi zmočili v dežju in razpadli.
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Ti cokli so mi obupno grdi. So udobni in vse, sam a-a. Sama jih ne bi nikol v javnosti nosla. Ok če jih nosjo medicinske sestre pa trgovke pa to za na šiht...sam drugač pa nikakor ne zgleda v redu, če vidim ljudi v tem zunaj. Najhuje je ko vidim cele družine obute v te barvite cokle in si sam mislim wtf?
No to je moje mnenje...če so pa drugim všeč jih pa naj nosjo. Mene ne moti .
No to je moje mnenje...če so pa drugim všeč jih pa naj nosjo. Mene ne moti .
Prvi neprebran prispevek • 216 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]