Golden sparkling
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ElleStrana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2013
Pozdravljene,
Pred kratkim sem bila čez lužo. Kar moram rečt je, da se tam vse šajna letso. Full so v modi golden sparkling zadeve. Pr nas pa še nč tega ni kaj dosti videt v izložbah... ee.. hočem nazaj!
Pred kratkim sem bila čez lužo. Kar moram rečt je, da se tam vse šajna letso. Full so v modi golden sparkling zadeve. Pr nas pa še nč tega ni kaj dosti videt v izložbah... ee.. hočem nazaj!
- ElleStrana
- Sramežljivka
eee... tole:
- Priponke
-
- michael-kors.jpg (26.4 KiB) Videno 900 krat
-
- Michael Kors Handbags - Leather Gold.jpg (239.89 KiB) Videno 900 krat
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
O, C3PO goes girl style!
Zanimivo.... Oboje od istega ''proizvajalca''... Reklama much?
Zanimivo.... Oboje od istega ''proizvajalca''... Reklama much?
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
No ja, Michael Kors pomoje ne rabi ravno reklame na Cosmo forumu Je pa res, da mi tale torba ne deluje nujno kot original, ampak tudi za razne kitajske spletne trgovine z replikami dvomim, da bi ena Slovenka delala reklamo
Drugače pa tak svetleč izgled stvari ni po mojem okusu
Drugače pa tak svetleč izgled stvari ni po mojem okusu
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Brrrr... ni moj stil in nikol tut ne bo .... praise the lord to je pomojem za bejbe ki imajo ravno obratni stil od mene...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Men so čevlji FUL všeč, torbica pa sploh ne. Obožujem zlato, malce kiča, vse ima pa mejo in v okusnih kombinacijah seveda
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- ElleStrana
- Sramežljivka
Črnaaaa... vsa črna pa pas, čevlji in torbica (v živo zgleda drugače, kot tu na sliki) pa očala... tko hodijo po manhattnu, preverjeno prejšnji mesec ) Sam kaj k je tooooolk dragooo...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ To sem tud že v Slo vidla, ne rabm jit na Manhattan in je izgledalo grozno! Kar naj nosijo
Nisem pristaš ujemajočih teh stvari (razen črna, črna je zmeri lahko).
Nisem pristaš ujemajočih teh stvari (razen črna, črna je zmeri lahko).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov