Foto modeli - avdicije, modna agencija...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bloom*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 3. 2009
Spoddet, enaka zgodba je bla z mano.. Obljube obljube, češ da če jaz ne bom model pa bom res zamudila priložnost bla bla bla.. žal mi je denarja, slepo sem verjela in uničla mi je sanje
Naj zapirajo forume, nič ne bo delovalo proti njenio ZLOBI!!
- .talia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
Mene pa zanima..kaj si mislite o agencijah v tujini? Ker letos grem študirat v avstrijo in me zanima, če pozna katera koga od tam? Agencije so sam ne vem katere so ok, drugače pa sem bla v Slo. en čas pri Vulcanotu sam- to ni blo to, sam dnar gre, bv Rada bi zares začela, upam da so v tujini kaj boljše možnosti, glavno da sem jaz visoka 175
- spoddet n.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2009
.talia napisal/-a:Mene pa zanima..kaj si mislite o agencijah v tujini? Ker letos grem študirat v avstrijo in me zanima, če pozna katera koga od tam? Agencije so sam ne vem katere so ok, drugače pa sem bla v Slo. en čas pri Vulcanotu sam- to ni blo to, sam dnar gre, bv Rada bi zares začela, upam da so v tujini kaj boljše možnosti, glavno da sem jaz visoka 175
mislim da je višina res najbolj pomemben dejavnik sploh če si še bolj suhcena je idealno ssvetujem ti le da paziš na to kaj podpišeš inp. po mojem mnenju je v tujini stvar drugačna na vse ali nič=) če se odločiš za kaj takega mi prosim sporoči da zvem kako je, ker si sama zeloo želim v take vode=P
- spoddet n.
- Sramežljivka
bloom* napisal/-a:Spoddet, enaka zgodba je bla z mano.. Obljube obljube, češ da če jaz ne bom model pa bom res zamudila priložnost bla bla bla.. žal mi je denarja, slepo sem verjela in uničla mi je sanje
a mi lahko poveš kaj več prosim ker me zanima tvoja zgodba in če ni skrivnost me zanima kuk si stara in če ti ni za v javnost lahko na zs;) hvala =)
- .talia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
bloom* napisal/-a:Spoddet, enaka zgodba je bla z mano.. Obljube obljube, češ da če jaz ne bom model pa bom res zamudila priložnost bla bla bla.. žal mi je denarja, slepo sem verjela in uničla mi je sanje
Em..tega prej nisem napisala ampak.. tudi jaz sem delala book pri Nini... enaka zgodba again?
- bloom*
- Komunikatorka
a mi lahko poveš kaj več prosim ker me zanima tvoja zgodba in če ni skrivnost me zanima kuk si stara in če ti ni za v javnost lahko na zs;) hvala =)[/quote]
Moja zgodba- simple, kot pri vseh drugih, nardila book, polno praznih obljub. plačala 500€, slike pa mi sploh niso kaj všeč- preveč so zretuširane, koža preveč `porcelanasta:)´, vidi se da ni naravno, ne vem no.
Doma si nardim boljše slike z lepšimi oblačili ne pa tistimi poceni oblekcami..
Stara sem 18, delala sem pa tud kako leto pa pol nazaj, madona sem že stara
Sem ji zatem še pisala maile, pa klicala pa se ni oglasla haha, kak sem bla naivna.
Najboljše da ustvarimo klub in gremo na sodišče
Moja zgodba- simple, kot pri vseh drugih, nardila book, polno praznih obljub. plačala 500€, slike pa mi sploh niso kaj všeč- preveč so zretuširane, koža preveč `porcelanasta:)´, vidi se da ni naravno, ne vem no.
Sem ji zatem še pisala maile, pa klicala pa se ni oglasla haha, kak sem bla naivna.
Najboljše da ustvarimo klub in gremo na sodišče
- spoddet n.
- Sramežljivka
bloom* napisal/-a:a mi lahko poveš kaj več prosim ker me zanima tvoja zgodba in če ni skrivnost me zanima kuk si stara in če ti ni za v javnost lahko na zs;) hvala =)
Najboljše da ustvarimo klub in gremo na sodišče [/quote]
ne morem verjet....meni se je isto zgodilo s temi maili in podobno:O meni so pa slike všeč kljub parim cenenim cunjicam ker so bile nekatere reees dobre:D meni se s tem ne da več ukvarjat in se kregat karkoli...sam da ne bi pol slučajno js dobila kako delo kje pa bi se punca spomnala na mene da ne morem delat??oO le tega me je strah=/
- bloom*
- Komunikatorka
spoddet n. napisal/-a:ne morem verjet....meni se je isto zgodilo s temi maili in podobno:O meni so pa slike všeč kljub parim cenenim cunjicam ker so bile nekatere reees dobre:D meni se s tem ne da več ukvarjat in se kregat karkoli...sam da ne bi pol slučajno js dobila kako delo kje pa bi se punca spomnala na mene da ne morem delat??oO le tega me je strah=/
Tega te pa res ne rabi bit strah, saj nisi ničesar podpisala ne? Ničesar, razen računa al karkoli je že tisto, nobene prijavnice?
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Hej! Mene pa zanima na kateri agenciji bi začela svojo ˝kariero˝. Pomoje nebi kar takoj v bronz oz. v eno od teh vodilnih prišla ane.. kaj mislite o avdiciji.com? če se za začetek tja prijavim? Ker vem da mam potencial in bi lahko uspela. problem so samo prsi ker mam zelo majhne..
Hvala za nasvete, lp
Hvala za nasvete, lp
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Za manekenko pa res ne rabiš velikih prsi
Po moje avdicija ni prava stvar, če bi rada uspela v manekenskih vodah, prej, če bi rada občasno bla hostesa na kaki zabavi al kej podobnega.
Po moje avdicija ni prava stvar, če bi rada uspela v manekenskih vodah, prej, če bi rada občasno bla hostesa na kaki zabavi al kej podobnega.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Če bi rada bla dejanska manekenka- ne Smrklje in tako sranje, ne rabiš prsi. Prej so velike prsi ovira.
Sicer pa v Sloveniji uspet je praktično nemogoče...
Sicer pa v Sloveniji uspet je praktično nemogoče...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- spoddet n.
- Sramežljivka
bloom* napisal/-a:spoddet n. napisal/-a:ne morem verjet....meni se je isto zgodilo s temi maili in podobno:O meni so pa slike všeč kljub parim cenenim cunjicam ker so bile nekatere reees dobre:D meni se s tem ne da več ukvarjat in se kregat karkoli...sam da ne bi pol slučajno js dobila kako delo kje pa bi se punca spomnala na mene da ne morem delat??oO le tega me je strah=/
Tega te pa res ne rabi bit strah, saj nisi ničesar podpisala ne? Ničesar, razen računa al karkoli je že tisto, nobene prijavnice?
ne nič nisem podpisala razn nekega računa za book...ampak ko je rekla da je v sodnem postopku z parimi dekleti ker so šle v druge agencije...čeprav zdej se mi zdi da je vse skupaj laž
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Študentka. napisal/-a:Hej! Mene pa zanima na kateri agenciji bi začela svojo ˝kariero˝. Pomoje nebi kar takoj v bronz oz. v eno od teh vodilnih prišla ane.. kaj mislite o avdiciji.com? če se za začetek tja prijavim? Ker vem da mam potencial in bi lahko uspela. problem so samo prsi ker mam zelo majhne..
Hvala za nasvete, lp
Kar takoj pej v eno od teh agencij; bronz, immortal, model group. Majhne prsi so kvečim plus.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Hej, bi katera ``aspiring model´´hotela mal pozirat in imet kakšne fotke? Pač, moram vadit fashion foto, za faks. ZS.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov