Foto modeli - avdicije, modna agencija...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
fotke delajo konc hude, res uno high fashion.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
chiqqa napisal/-a:
High fashion? A se sam men zdi tole čist pod nivojem (razn redkih izjem)? Sm pogledla par slik in mi niso sploh nč posebnga, ene so pa recimo čist obup. Men jih velik deluje tk ful amatersko - sej niti slučajno nism kakšna profesionalka na tem področju, sam če recimo primerjam s kakšnimi slikcami iz ANTM , je tole katastrofa. Da o ženskah ne govorim. To nej bi ble neke lepotice?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
^^men tiste fotke tut niso nič posebnega. V bistvu so mi punce zlo povprečne. Vse se mi zdijo preveč namazane in preveč retuširane. Moje mnenje je, da bi fotke po katerih jih zbirajo naročniki mogle bit bolj naravne in simple. Drugo so tiste, katere so že dejansko plod dela oz. editoriali, reklame, karkoli so pač že delale ....
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
hm, mene pa nekaj zanima... a ni delo fotomodela ločeno od dela manekenk? jaz imam recimo ok postavo in primeren obraz, nimam pa višine. pri avdicija.com in covergirls sem pri fotomodelih vidla pri enih puncah, da so visoke sam 163 cm recimo. pol pri tem višina ni važna?
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Mene pa zanima nekaj drugega! Recimo če hočem imeti vsaj malo profesionalne fotografije, zaradi sebe, me pa ne bi motilo, če bi jih agencija dala na vpogled tudi drugim... na koga se to lahko obrnem in koliko jim je treba plačati? Sicer sem visoka komaj 160 cm, a bi se rada fotografirala kar tako, ne za delo fotomodela ali kaj takega. Ima katera izkušnje s tem?
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Najameš fotografa, ki dela fotke.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
chiqqa napisal/-a:
Meni je tole spet kr neka agencija. Modele majo tud kr ene.
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
chiqqa napisal/-a:
High fashion pa res ne, od "konc hudih" so tudi svetlobna leta daleč. Mogoče bi si lahko omislili tudi kakega anglista, da jim popravi "about us" del, ker je grozljiv. O modelih pa je škoda izgubljati besed, agencije rastejo kot gobe po dežju, samo tistih, ki bi imeli dober kader, ki se dejansko spozna na sceno, ni.
- glaray
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2006
- Kraj: zda :)
hmmm ja no vsak ma svoje mnenje men je kul agencija )) glede na to da za tist model k mislijo da ma potencial nardijo free test shooting..kar mislim da je super za punce k nimajo kesa..pa k bi delale v tujini..agencija vlozi v model...
- spoddet n.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2009
pozdravljene=)
sama sem sicer tudi stara le 15 let kamlu 16 pa pustimo to...slikala sem se za book pri NLMM že leto in pol nazaj od takrat ko sem prejela slike ni bilo več duha in sluha o kakšnem zanimanju zame inp. to me sicer ni prizadel al pa da bi mi znižal samozavest kot so rekle punce v prejšnjem forumu. zanima me le kakšnje iskušnje ste imele brez žalitev...mogoče res nisem primerna za to delo kljub temu da sem visoka 177cm in tehtam 54kg...nina mi je sicer rekla da imam odlične pogoje in vse je bilo super...le zanimanja ni ali pa slike niso bile poslane...zanima me tudi če se lahko sedaj brez problemov slikam pri drugi agenciji...je mogoče dobiti delo brez agencije, da greš sam do npr. modnega oblikovalca ali pa frizerja...in te poslikajo za eno sezono kar koli?
sama sem sicer tudi stara le 15 let kamlu 16 pa pustimo to...slikala sem se za book pri NLMM že leto in pol nazaj od takrat ko sem prejela slike ni bilo več duha in sluha o kakšnem zanimanju zame inp. to me sicer ni prizadel al pa da bi mi znižal samozavest kot so rekle punce v prejšnjem forumu. zanima me le kakšnje iskušnje ste imele brez žalitev...mogoče res nisem primerna za to delo kljub temu da sem visoka 177cm in tehtam 54kg...nina mi je sicer rekla da imam odlične pogoje in vse je bilo super...le zanimanja ni ali pa slike niso bile poslane...zanima me tudi če se lahko sedaj brez problemov slikam pri drugi agenciji...je mogoče dobiti delo brez agencije, da greš sam do npr. modnega oblikovalca ali pa frizerja...in te poslikajo za eno sezono kar koli?
- spoddet n.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2009
pozdravljene=)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov