Foto modeli - avdicije, modna agencija...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si se že kdaj udeležila avdicije?

Da.
5
29%
Ne.
6
35%
To ni zame.
6
35%
Skupaj glasov : 17

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 30. Okt. 2011 20:01

resno mi je to fenomen. vsaka čast ji po eni strani. jaz že 10 let vsake kvatre slišim, da nateguje folk po dolgem in po čez. nevem ali se ljudje nič ne pozanimajo prej kam dajo denar? pri vseh teh info, ki so nam dostopne...

no kakorkoli, upam, da boste tokrat uspešne!
Vsak raj ima svojo kačo.
akcija.gremo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a akcija.gremo » 30. Okt. 2011 21:13

Saj v tem je problem, ker je nihče še ni prijavil nikamor. Ker so se vsi ustrašili njenih groženj. Zato se pa smeje vsem, in še naprej nateguje folk. Ker že po prvi prijavi kriminalistom, bi ti zbrali obvestila, tudi spletne forume bi natančno pregledali, vaše kvazi račune al karkoli vam je dala v roke bi preučili in videli, da ne pijejo vode po nobenih računovodskih standardih. In kar je najvažnejše; imate v rokah maile, dopisovanje z njo; ko ste jo fehtali, naj vam pove kdaj bo kaj, pa kdaj vam bo poslala slike, pa....gor so datumi, gor je vse, kar je tehten in trden dokaz, kako so tekle stvari...Več istih zgodb bo policija slišala, bolj verodostojno bo.
Verjemite, že prvi razgovor, ki bi ga policija opravila z njo, bi jo streznil. Ni tako samozavestna, kot mislite, to je samo fasada. Kdor misli, da je nedotakljiv in da lahko v nedogled počne kazniva dejanja, se zelo moti.
Prej kot slej se najde kdo, ki temu naredi konec! Tu smo!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Okt. 2011 21:17

Mah, tak trapasti si skor zaslužjo, da jih oberejo. Toliko že napisano proti njej, ljudje pa še kar nasedajo.
In ja, agencija če te hoče, te bo fehtala za denar? Kje je kle logika? Če te res hočejo, ti bodo plačali vse, ker bodo videli tvoj potencial in kako ga lahko tržijo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 30. Okt. 2011 21:20

Eh, take ženske nič ne strezni. Da ti pa povem, kolegica je klicala policijo in so se ji baje samo smejali tak da... nevem če bojo prijave prijele. Ampak ti želim vso srečo no :) Pa tak kot sem rekla, na davčni urad prijavit!
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Okt. 2011 21:24

ti si nasankana ali njena konkurenca? :D :D :D

mislim, akcija.gremo...

ponavadi se človek predstavi z imenom in priimkom ter še kakšnim podatkom, če je bil res prevaran.
akcija.gremo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a akcija.gremo » 30. Okt. 2011 23:42

Pa še kako jo bo tokrat streznilo. Ker nas je vedno več. In ne verjamem, da se je policija smejala. Vsak tak primer zelo resno obravnavajo. Morda je tvoja prijateljica tako, neformalno kakšnemu policistu navrgla, kar se ji je zgodlilo. Če pa greš z vso resnostjo prijavit goljufijo, bodo o tem naredili prijavo in začeli primer obravnavat. In tudi s kolegi na drugi strani luže, se bodo povezali, nič bat. Tudi tam zagotovo gospa počne iste stvari. Vidim na spletu, da novači naivneže, kjer le lahko.Preberite na spletu, kjer tudi v tujini že sprašujejo, ali gre pri NL za prevaro.
Jaz pa pomagam sestrični, ki se je pri tej goljufivi ženski opekla. In ne gre za nobeno modno konkurenco. Edina konkurenca, ki jo ima kvazi modna strokovnjakinja, bi se našla v druži prevarantov.
Vesela sem, da se oglašate. Zgodbe pa so res popolnoma enake.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Okt. 2011 23:54

mora morilec ubiti več ljudi, da ga obsodijo ali je dovolj le eden?

zakaj torej iščeš soprevarane?
akcija.gremo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a akcija.gremo » 31. Okt. 2011 0:08

Kazenski zakonik RS razlikuje med kaznivim dejanjem poslovne goljufije, manjše goljufije, večje goljufije... Višji je znesek ogoljufanja, torej seštevek denarnih vsot ogoljufanih, težje je storjeno kaznivo dejanje in višja je kazen.
Za to gre. Prva prijava pa je bila že oddana. Začetek je, zdaj pa še nadaljevanke...
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 31. Okt. 2011 0:11

Če bi jaz branil omenjeno (v kolikor pride do sodišča):

1. Zakaj ste omenjeni plačali na roko, torej brez računa?
2. Ste se zavedali, da je plačevanje na roko nezakonito?
3. Tudi drugje goljufate državo?

Case closed.
akcija.gremo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a akcija.gremo » 31. Okt. 2011 0:26

Ne da bi hotela polemizirati s teboj, toda iz tvojega hitrega zaključka sojenja se da razbrati, da o sodnih postopkih ne veš veliko.
Žrtvam se na sodišču ni potrebno zagovarjati, veš. Posebno, ko so bile zavedene in nato grdo ogoljufane. Tako hitrih sodišč, kot si jih orisal/a pa že dolgo ne poznamo več. So relikt nekega drugega časa in režima.

S tem zaključujem pisanje. Pričakujem, da se boste na omenjeni mail oglasili še v večjem številu.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 31. Okt. 2011 0:32

Zgleda ŠE nisi bila na sodišču :)
Jaz sem enkrat pričal v eni zadevi kjer sem bil NE obtoženi, NE tožilec ampak samo nekdo, ki je celo zadevo VIDEL...
Pa so me obravnavali kot da sem jaz zakrivil vse tiste bedarije ;)
Tako da - odvisno od tega KDO in s kakim motivom bo branil/tožil ;)
+ker smo nedolžni dokler nam ni dokazano drugače je tudi omenjena nedolžna oz enako "kriva" kot si ti... ali tvoja sestrična... torej pred zakonom/sodnikom/tožilcem naj bi bili vsi ENAKI ;)
In vsi odgovarjate na vprašanja zadana s strani sodnih organov - v kolikor se vsaj malo navezujejo na primer ;)

Meni gre pa na jetra jamranje tistih, ki kupujejo etc nekaj brez računa nekje samo zato, ker je ceneje... Potem pa jokcajo, ker so okol prinešeni...

Ja zgodila se vam je krivica - ampak jbg ;)

aja pa ne dviguj se na nek "višji nivo" kjer ti ni do polemiziranja...
Če ne dojameš ironije, sarkazma blabla v naših postih si ti "nevedna" ;)

Lp in veliko sreče pri preganjanju v naslovu omenjene - iskreno ;)
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 09. Nov. 2011 23:42

prov bedno kok eni ne znajo zadržat svojih notranjih frustracij, pa jim forum tok prov pride za znašanje nad drugimi :roll: ... ženska je odprla temo z jasnim namenom - s puncami, ki so doživele podobno izkušnjo, preprečiti nadaljnje goljufanje, ne pa poslušat (brat) komu gre na živce, da je kdo kej cenej skos pršou, like you all are so perfect :roll: ..
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 10. Nov. 2011 10:38

:eek: Vsaj priimek bi se lahko potrudila pravilno napisat v naslovu :D
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 10. Nov. 2011 12:19

akcija.gremo napisal/-a:Žrtvam se na sodišču ni potrebno zagovarjati, veš. Posebno, ko so bile zavedene in nato grdo ogoljufane.

Si že sploh bil/a na sodišču? Kolegici je nekdo prišel s pištolo ropat trgovino in ko so jo zasliševali, so na tak način kot bi ona kradla. Da ne omenjam, da moraš iti na sodišče n-krat samo zato, ker se nikamor nič ne premakne in so vsi drugi krivi, samo obtoženi ne (pa čeprav je s pištolo prišel ropat trgovino...)
A goal without a plan is just a wish.
sabinca1234
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sabinca1234 » 15. Nov. 2011 21:24

ZDRUŽENA TEMA

Prosim, da se mi oglasita punci, ki ju je isti dan kot mene ( leta 2006) fotografirala Nina Lubarda na podstrešju gasilskega doma v Velenju. Se bosta spomnili: od vsake od nas je kar tam vzela 150 tisoč takratnih tolarjev, ko smo prišle dvignit book v en lokal v BTC-ju v Ljubljani, nam ni dovolila, da se usedemo za skupno mizo,smo morale sedet vsaka pri svoji mizi in si nismo smele pokazat fotografij. Obljubljala nam je uspešno modno kariero , od takrat nas ni nikoli več kontaktirala.
Punce, javite se mi čim prej na moj mail: sabinanadizar@gmail.com.

lp Sabina

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov