Foto modeli - avdicije, modna agencija...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
masonka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2010
aha.. ja sej ubistvu se mi zdi sam kilogramov mal preveč, če gledamo, kok imajo imeti ostale manekenke tm okol 50 kg..
ja ubistvu mam ful mišic.. tko na trebuhu, rokah pa stegnih... kr velikrat zasledim, da so kkšne odpustil s 54 kilogramo, ker je blo to preveč..
ja ubistvu mam ful mišic.. tko na trebuhu, rokah pa stegnih... kr velikrat zasledim, da so kkšne odpustil s 54 kilogramo, ker je blo to preveč..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Samo to je v svetovnem merilu. V Sloveniji so precej bolj prizanesljivi. Pri nas so bolj komercialne manekenke, ne pa high fashion (ki pri nas nebi imela praktično nič dela).
Pa tudi precej visoka si, tako da je komot kak kg več
BTW: prevelik avatar imaš (čeprov mi je ful všeč )
Pa tudi precej visoka si, tako da je komot kak kg več
BTW: prevelik avatar imaš (čeprov mi je ful všeč )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- BlackBerryLady
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2010
Živjo!
Mogoče katera ve, če obstaja v Sloveniji kakšna agencija za bolj "polne" modele?
Mogoče katera ve, če obstaja v Sloveniji kakšna agencija za bolj "polne" modele?
Ljubim življenje...
-
n4stk4 - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2006
Živjo dekleta!
Že dolgo časa si želim postati model, ampak ne vem kako naj začnem. Kar tako h kakšni agenciji ravno ne bi šla, sploh brez kakšnih fotografij, ki bi jih imela za pokazat, zato me zanima kje bi dobila kak book. Oziroma kvalitetne fotografije, ki bi jih potem sama dala v neko mapico.
Ima katera že svoj book? Kakšne so fotografije? Koliko ste plačale, etc? Hvala za pomoč.
Že dolgo časa si želim postati model, ampak ne vem kako naj začnem. Kar tako h kakšni agenciji ravno ne bi šla, sploh brez kakšnih fotografij, ki bi jih imela za pokazat, zato me zanima kje bi dobila kak book. Oziroma kvalitetne fotografije, ki bi jih potem sama dala v neko mapico.
Ima katera že svoj book? Kakšne so fotografije? Koliko ste plačale, etc? Hvala za pomoč.
-
*mala* - Cosmopsiho
Js bi pa na tvojem mestu direkt k agencijam šla. Če so dobri, bodo takoj ob pogledu nate precenili ali si za model ali ne.
Ne vem zakaj bi plačevala na stotine €, če ti potem mogoče rečejo, da nisi prava za ta svet? Ker delanje book-a ni poceni.
Ne vem zakaj bi plačevala na stotine €, če ti potem mogoče rečejo, da nisi prava za ta svet? Ker delanje book-a ni poceni.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
n4stk4 - Komunikatorka
No pa sej ni sam zato, da bi ga nesla s sabo tja, ampak tud mal zato, da bi mela neki kvalitetnih fotk. Sem že mal gledala kakšne fotografe in odkrila par strašno slabih, ki bi mi za fotkanje na eni lokaciji zaračunali 500€ pa me je kar minilo. Pa še grde slike so ble. Eni se res mal precenijo
-
*mala* - Cosmopsiho
Ja, to je res smotan. Če boš agenciji dejansko všeč, ti bodo oni naredili book in to zastonj.
Sicer pa dandanes ni tako slabo probat srečo na top modelu in supermodelu. Res ni neki vrhunsko narejeno, ampak bolje kot nič. Začetek je.
Sicer pa dandanes ni tako slabo probat srečo na top modelu in supermodelu. Res ni neki vrhunsko narejeno, ampak bolje kot nič. Začetek je.
-
n4stk4 - Komunikatorka
Ja pa spet vprašanje kakšen book ti naredijo, glede na to kakšne agencije imamo pri nas. Jaz bi že rada imela orng slikce.
Ker recimo ti fotografi, ki so bili pri supermodelu na tv so kar nikakvi. Se mi zdi, da se najdejo kakšni dosti boljši in nepoznani, sam ne vem kje naj iščem.
Ker recimo ti fotografi, ki so bili pri supermodelu na tv so kar nikakvi. Se mi zdi, da se najdejo kakšni dosti boljši in nepoznani, sam ne vem kje naj iščem.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Čakaj, ti bi imela poceni book, samo mora biti profesionalen?
Pojdi do agencije, ali pa bodi pripravljena plačat veliko keša za profesionalne fotografije.
Pojdi do agencije, ali pa bodi pripravljena plačat veliko keša za profesionalne fotografije.
Every rose has its thorn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov