Foto modeli - avdicije, modna agencija...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
chiqqa napisal/-a:kakšne so res tiste max mere, recmo glede bokov pa pas? joške mam ok, celotna postava na izgled je tut ok, ampk po merah pa kr za neki cm odstopa od 60 za pas pa 90 za boke..in zdj me neki vabjo v eno novo agencijo,še neuveljavljena, bi ap radi mel par deklet in to da res naridjo neki iz njih..in ne bi si rada delala tm bruk ker nism več osušena tko k učasih
tko da kakršnakoli info bi bla dobrodošla. hvala
Katera agencija pa je to?
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
ni še uveljavljena sploh, še delajo na tem. upam da je vse res, da ni laž.delal nej bi z Miranom (Juršič) pa z Jako (Vinšek)
http://www.figuramodels.com/index4.html - tole je pa sma koncept.. FIGURA models..something like that.
vrjetno ni fora, sm vidla na facebook k se folk pozna s tem k me vabi, pa se pogovarjaja z eno punco o tem, da bi z veseljm sodelvala (se poznajo že od prej)...
http://www.figuramodels.com/index4.html - tole je pa sma koncept.. FIGURA models..something like that.
vrjetno ni fora, sm vidla na facebook k se folk pozna s tem k me vabi, pa se pogovarjaja z eno punco o tem, da bi z veseljm sodelvala (se poznajo že od prej)...
-
dorothea - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
Ja odvisno kaj hočjo naredit iz tebe? če hočjo miss hawaian tropic potem je dobr, da maš obline, če pa te rabjo za na pisto pa rabš met lepo postavco(visoka, suha). V Milano verjetno ne boš šla tko, da se ti pomoje ni treba kej preveč sekirat zaradi suhosti. Pr ns je itak vse dobr So pa tudi izjeme.
- chiqqa
- Cosmofrik
hehe nevem, poslou mi je opis, zgleda obetaven, tut fotke so zelo elegantne, na nivoju, tko res tisto high fashion, za vogue itd... ni tista fora, hopa cupa k drevesu pa pejmo fotkat pa čimbl guzit hehe..ker to men ni, men so všeč tiste velke frizure, hud makeup, obleke tko k se zagre... sm pa itk 172 cm tko da piste vrjetn ne bi šle..so pa rekl da delajo na tem, da usposobjo par modelk in pol razpošlejo naokol v tujinu, Milano itd. -čeprou tega pr ns vrjetn bl težko katera vid..ne gre tko z lahkoto.
ja sej zto, jz sploh neb hotla it za kej druzga kukr sam za fotkat ker tut nimam guzice taprave-zima in to jo čist uničla(hrana in to hehe) in neki celulit mam že od skos..tko da sploh supr res ..mam pa lepe noge pa tko dost usklajeno pa lepo postavo pa trebuh tut zgleda lepo (mičkn edint reba dol dat kar se je nabral)
ja sej zto, jz sploh neb hotla it za kej druzga kukr sam za fotkat ker tut nimam guzice taprave-zima in to jo čist uničla(hrana in to hehe) in neki celulit mam že od skos..tko da sploh supr res ..mam pa lepe noge pa tko dost usklajeno pa lepo postavo pa trebuh tut zgleda lepo (mičkn edint reba dol dat kar se je nabral)
- chiqqa
- Cosmofrik
*AnNy napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:a ma kera izkušnje z Hering models? Mislim, sam zanima me, če oni pošljejo vabilo na avdicijo kr vsem, ki jim pošljejo slike, a na avdicijo povabijo sam tiste, ki so se jim že po slikah zdele zanimive?
jst sm bla pr Heringu na kastingu.Mene je njihova skavtinja ustavla v city parku, če me zanima delo pri Heringu, dobila vizitko in čez par dni so mi poslal vabilo na avdicijo. Glede tega ko se prek neta prjavš pa ne bi vedla..pomoje kr vsem pošlje povabilo.to drgač poteka zjutraj pa popoldne.
lol. dobesedno skavtinja ja. mene pa kolegico je isto kšne 2 mesca nazaj ena res čudna ženska, k da je na drogi, mela je kožo čist u kurcu, zaraščene obrvi, nizka - za 2 glavi nižja od mene, oblečena k klošar...in potem je trdila, da je ona ZELO USPEŠNA lol in pol jz njej rečm hm, a ni pogoj 170cm pa ona ja, seveda, sej tvoja kolegica je lih tista meja...hm, kot prvo, kolegica moja je okol 160 pa še kšn cm več, ona k je pa tok uspešna manekenka je bla pa za 2 glavi manjša, niti vizuelno ni bla približk modela..tko da jz nevem, kako je ona kej uspela, eč niti 170cm nima lol-po njeno vrjetn ma ja, ampk če sm jz mau čez 170, ona ZIHR!! ni bla..tko da, dala pač vizitko, dobila sm do zdej že 2. pošto-dons zadnjo. ne, hvala hering
-
dorothea - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
mene je tut ustavla. pa nism bla za akcijo . sm ji hotla rečt k mi je tm book kazala kok je ona ena uspešna manekenka zakva pol tle na čopovi stoji?! če bi bla nevem kok uspešna ji ne bi blo treba no pa sej to itak vsako tadrugo ustav
- chiqqa
- Cosmofrik
sej zto. mene so 2x..usakič druga, sam da ta 1. je usaj res zgledala na približn manekenka. tale ta druga skavtinja pa sploh nč
s tem da sm potem dobivala kr ene sms-e od tele tazadne, kako nama je šlo s kolegico, če bova šle na avdicijo??hmm posiljevanje čist,vrjetn kšne procente dobijo glede na to kok jih prpelejo,a? pol pa se neki spizdim nanjo pa ona men, da to punce samo pluvajo čez njih in druge agencije k niso uspele..hmm, men s eše zmer ne zdi prou da jih ODEREJEO z denarjm, potem pa cau bau, nisi za ns..hmmm..tok o tem?
s tem da sm potem dobivala kr ene sms-e od tele tazadne, kako nama je šlo s kolegico, če bova šle na avdicijo??hmm posiljevanje čist,vrjetn kšne procente dobijo glede na to kok jih prpelejo,a? pol pa se neki spizdim nanjo pa ona men, da to punce samo pluvajo čez njih in druge agencije k niso uspele..hmm, men s eše zmer ne zdi prou da jih ODEREJEO z denarjm, potem pa cau bau, nisi za ns..hmmm..tok o tem?
-
SSarchy - Kofetarica
chiqqa napisal/-a:lol. dobesedno skavtinja ja. mene pa kolegico je isto kšne 2 mesca nazaj ena res čudna ženska, k da je na drogi, mela je kožo čist u kurcu, zaraščene obrvi, nizka - za 2 glavi nižja od mene, oblečena k klošar...in potem je trdila, da je ona ZELO USPEŠNA lol in pol jz njej rečm hm, a ni pogoj 170cm pa ona ja, seveda, sej tvoja kolegica je lih tista meja...hm, kot prvo, kolegica moja je okol 160 pa še kšn cm več, ona k je pa tok uspešna manekenka je bla pa za 2 glavi manjša, niti vizuelno ni bla približk modela..tko da jz nevem, kako je ona kej uspela, eč niti 170cm nima lol-po njeno vrjetn ma ja, ampk če sm jz mau čez 170, ona ZIHR!! ni bla..tko da, dala pač vizitko, dobila sm do zdej že 2. pošto-dons zadnjo. ne, hvala hering
Verjetno misliš Nino:
http://www.heringmodels.com/slo.php?top ... &id=94&g=1
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- chiqqa
- Cosmofrik
nop, neka Irma
bom šla pogledat če sploh jr v bazi modelk...
spet mi teži po smsju če pridm na avdicijo..matr, prou zdj bi pa zanalašč šla..pol k bi pa rekl kej glede dnarja pa sam, če se jim zdi da bi zaslužl na men, bojo itk dnar not prnesl..itk pa karkol rečš bz..če ni dnarja, ni muzke
spet mi teži po smsju če pridm na avdicijo..matr, prou zdj bi pa zanalašč šla..pol k bi pa rekl kej glede dnarja pa sam, če se jim zdi da bi zaslužl na men, bojo itk dnar not prnesl..itk pa karkol rečš bz..če ni dnarja, ni muzke
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
MG res nima, Bronz pa ma. "Become a Bronz model", mal je treba pogledat a ne. Še maili so napisani in telefonske.
-
SSarchy - Kofetarica
chiqqa napisal/-a:nop, neka Irma
http://www.heringmodels.com/slo.php?top ... ace&id=215
Irma je pri njem približno 2 leti in ima kar veliko ponudb. Ne glede na njeno manjšo rast ima full zanimiv obraz in je zelo interesantna naročnikom. Ker pa so skavtinje pač plačane glede na to, koliko punc se bo udeležilo tečaja, so razne spodbude, da se udeležiš avdicije, popolnoma razumljive..
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
LOL... ene dva mesca nazaj sm prebrala v oglasu na študentskem servisu " Modna agencija iz Ljubljane išče skavta/injo za iskanje novih modnih talentov. Pogoj : čut in smisel za estetiko..." Tud js sm bla že dvakrat ustavljena na ulicah Stare Ljubljane s strani Herringovih skavtov...glede na to, da Herringovi skavti sploh ne izbirajo preveč, mejhna, visoka...pol pa vse pomečejo v isti koš...thanks but no thanks Za moj okus je še vedno Bronz top agencija.
- seba
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2008
Tamarra* napisal/-a:Sej bi šla, ampak sem iz MB, avdicija pa je v LJ. Tak da mi ni časa za zgubljat še s tem bi pa rada vedela, če so jim slike res tak všeč al pač vsem pošljejo
Kaj si potem ugotovila?
A je kakšna agencija v Mb ko lahko greš kar tako, ali imajo spletno stran?
hvala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov