Foto modeli - avdicije, modna agencija...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ima jemina čist prov.
Pri nas so res neizbirčni pri agencijah, v tujini pa je glaven poseben obraz, ki večinoma ni lep splošni publiki, ampak si ga pa zapomniš.
Pri nas so res neizbirčni pri agencijah, v tujini pa je glaven poseben obraz, ki večinoma ni lep splošni publiki, ampak si ga pa zapomniš.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
chiqqa napisal/-a:ne nima veze kok je lepa pa kok je suha (dobr to more bit) amapk da zna pozirat, da je sproščena, k alhko je rečt, težji nardit..tko da loh ena k ti na pogled ni, anrdi toook konc hude fotke da sam O.O, z uno k je pa ful lepa pa sam tisto hm
Ja, kakšne punce so izjemno lepe v živo, ampak na fotkah se pa kar neki spačijo in našobjo ustnice, da je groza.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
^ene res tko misljo. Da našobiš ustnice, se nardiš kao hudo, naguziš in to bo najbl top fotka in sploh modna wrong! To so zame cheap slike al pa pač kšne k so ful hude potem fotke pa res nikakve, brez energije, les, brez idej, ni pač obrazne mimike-težko je izražat ćustva skor boraz pa da se opaz na fotkah pa da dobr izpade, sploh oči da majo tisto nekej
-
Anja ^^ - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
- Kraj: grosuplje
najbol obupne so pa tiste čefurske fotke ja, našobljenje ustnice& stuff in pol se majo use za oh in sploh suprdupr hude. pa use bi se neki nosile, pa ble nevem kakšne manekenke pa hodile okol v fejk lv torbicah ipd. In to je problem slo. agencij, da sprejmejo večino deklet ( npr. vulcano models, ki je res obup), tudi tiste, pri katerih se že na kilometer vidi, da so daleč od tega, da bi bile primerne za ta posel.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
kje naj zacnejo moski?! a se sploh splaca u sloveniji iskat agencijo...nism ravno najboljsih stvari slisala za prou nobeno 'agencijo'..sej ubistvu ni zdej namen obogatet in ratat slaven, ampak pac mal probat, prevert kako use deluje
sprasujem za svojga tipa (da ne bo napacnga razumevanja)..
Zivljenje je piskotek!
- Miss Evie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2009
*mala* napisal/-a:Ima jemina čist prov.
Se strinjam.
Mislim, da so je za fotomodele pomemben obraz + kakšen izraz zna narest (ne tisto našobljene ustnice, ampak bolj umetniško).
Za manekenke na modni pisti pa je pomembno, da so dovolj visoke in da znajo hodit.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
-
inaa napisal/-a:kje naj zacnejo moski?! a se sploh splaca u sloveniji iskat agencijo...nism ravno najboljsih stvari slisala za prou nobeno 'agencijo'..sej ubistvu ni zdej namen obogatet in ratat slaven, ampak pac mal probat, prevert kako use deluje
pa sej se vama že vse povedala. Naj proba Bronz, tako da jim pošlje mail; slika obraza, slika celega telesa in pa še mh naslovnico. Če ga zavrnejo (dvomim, ker ima že ``izkušnje´´), potem pa isto pošlje model groupu. Če bodo zainterisirani, ga pokličejo na sestanek. Zraven nej dopiše še svojo telefonsko, višino in starost.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
polly-polly napisal/-a: pa sej se vama že vse povedala. Naj proba Bronz, tako da jim pošlje mail; slika obraza, slika celega telesa in pa še mh naslovnico. Če ga zavrnejo (dvomim, ker ima že ``izkušnje´´), potem pa isto pošlje model groupu. Če bodo zainterisirani, ga pokličejo na sestanek. Zraven nej dopiše še svojo telefonsko, višino in starost.
Mah, še manj komplikacij je, če se kar osebno tam oglasi ... Pokličeš po telefonu, ti povejo termin, tam pa se zmeniš za naprej, če se jim zdiš ustrezen.. Vsaj včasih je bilo tako, da ni bilo nujno pošiljati slik pred tem
Možno pa, da je zdaj drugače, če je večji naval zainteresirancev
-
Moj cimer je najprej klical in so mu rekli, da hočjo videt fotke, potem se bodo pa odločil. In so poklical, kdaj se loh pride pokazat.
- chiqqa
- Cosmofrik
za loox so me 'pecarl' že kr en cajta da se nej pridm pokazat, sam je tut res da loh vidjo celo galerijo mojih fotk na FB tko da nism nobenmu nč pošilala..edino mere sm povedala in doklr po mojm okusu ne bojo take kot bi si sama želela, nimam tm kej delat, sploh stegna, ostalo bi šlo
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
chiqqa napisal/-a:za loox so me 'pecarl' že kr en cajta da se nej pridm pokazat, sam je tut res da loh vidjo celo galerijo mojih fotk na FB tko da nism nobenmu nč pošilala..edino mere sm povedala in doklr po mojm okusu ne bojo take kot bi si sama želela, nimam tm kej delat, sploh stegna, ostalo bi šlo
Če se boš odločla, bi blo boljš, da greš kam drugam, recimo Bronz ali MG.
- chiqqa
- Cosmofrik
^zanimivo da si lih dans obnovila temo hehe in sicer zato,ker je do mene stopu en gospod na kolesu, da je znan novinar pa da bi me rad pofotku pa da je v zvezda izstrelu nino osenar lool agencija spark..never heard before tomaž ostanek..s tem da majo stran u kurcu,k iz leta 1900 fotke pa same une cheap..hmmm...nina osenar my ass haha
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov