Foto modeli - avdicije, modna agencija...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
polly-polly napisal/-a:^Ne vem kakšne so v živo, ampak fotke so .. v glavnem niso fashion. Preveč kiča, preveč namazane, preveč men`s magazine look-i, preveč retuširane. Moje mnenje.
Ja, saj nekatere slike so res iz revij, vsaj za Evo Kastelic, ki je že stalnica iz reklam in cajtngov, se spomnim, da je bilo tole pred časom objavljeno (Cosmo in ena priloga)
Drugače pa vidim, da je tukaj cel šopek znanih imen z raznoraznih lepotnih tekmovanj zadnjih let, a ne
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
A se bo letos oz. se je že katera prijavila na cosmo izbor naomi...neki takega...
mene nekaj zanima glede fotk: piše, da moraš poslat eno portretno in eno celotne postave. A lahko pošlješ uno celotne postave tako, da maš sončna očala gor, a to ni ok, ker se obraz en vidi?!?
...ker bojda so lani vse slike, ki se ne vidijo dobro dal stran...
mene nekaj zanima glede fotk: piše, da moraš poslat eno portretno in eno celotne postave. A lahko pošlješ uno celotne postave tako, da maš sončna očala gor, a to ni ok, ker se obraz en vidi?!?
...ker bojda so lani vse slike, ki se ne vidijo dobro dal stran...
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Vermilion napisal/-a:A lahko pošlješ uno celotne postave tako, da maš sončna očala gor, a to ni ok, ker se obraz en vidi?!?
daj tako, kjer nimaš sončnih očal ...
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
Emme napisal/-a:Katera agencija je boljša? Bronz al Model group?
moja prijateljica je sla od bronza k model grup in je veliko bolj zadovoljna.
-
Emme - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2009
SWEETprinces napisal/-a:moja prijateljica je sla od bronza k model grup in je veliko bolj zadovoljna.
jemina napisal/-a:Meni se pa zdi Bronz boljši oz si mi zdi, da več modelov dela v tujini
Hvala obema.
Pa še neki. Je 173 cm premalo? Sicer bom pa vrjetno še zrastla, glede na leta..
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Men se zdi model group prijaznejši. Boljši pa ... oba enaka. Več punc mi je všeč iz mg.
-
Emme - Sramežljivka
polly-polly napisal/-a:Men se zdi model group prijaznejši. Boljši pa ... oba enaka. Več punc mi je všeč iz mg.
Hvala tudi tebi.
Uh, pa še zadnje vprašanje. Zanima me, kako je glede tega sprejemanja v agencijo. Sprejemajo samo tiste, ki imajo res idealne mere, videz, velikost itd. al so malo manj strogi glede tega?
-
Mojga cimra smo spravili v MG tako, da je poslal fotke (obraz in celo telo). Potem so ga pa poklicali na razgovor.
Če si jim všeč, te vzamejo. V Slo so pogoji precej manj strogi kot tujina, tako da zelo idealen spet ni treba biti. Poskusi pa boš vidla.
Če si jim všeč, te vzamejo. V Slo so pogoji precej manj strogi kot tujina, tako da zelo idealen spet ni treba biti. Poskusi pa boš vidla.
-
Emme - Sramežljivka
polly-polly napisal/-a:Mojga cimra smo spravili v MG tako, da je poslal fotke (obraz in celo telo). Potem so ga pa poklicali na razgovor.
Aha.. Pa na razgovor pokličejo vse al samo tiste, ki so jim všeč?
Hvala ti za vse te odgovore.
-
Hja, ne bi vedla. Verjetno jim moraš biti všeč. Pošlji pa boš vidla.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
ne nima veze kok je lepa pa kok je suha (dobr to more bit) amapk da zna pozirat, da je sproščena, k alhko je rečt, težji nardit..tko da loh ena k ti na pogled ni, anrdi toook konc hude fotke da sam O.O, z uno k je pa ful lepa pa sam tisto hm
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov