Foto modeli - avdicije, modna agencija...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spoddet n.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2009
polly-polly napisal/-a:Hej, bi katera ``aspiring model´´hotela mal pozirat in imet kakšne fotke? Pač, moram vadit fashion foto, za faks. ZS.
kje in kdaj=)))))))
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Uh, celo tajkunove gore list (hčerka) je tuki notr.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- Angie93
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2009
- Kraj: Beltinci
@jemina zakaj? Maš kakšne izkušnje z njimi?
Sem namreč pred podpisom pogodbe pa se želim prepričati, da bo vse ok.
Book mi bodo baje oni financirali...pa bilo je že govora o Milanu nekje septembra..
Book mi bodo baje oni financirali...pa bilo je že govora o Milanu nekje septembra..
Beauty always comes with dark thoughts.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Zgleda da je ta pogodba dokaj ohlapna, saj so vsaj eni 2 punci, ki sta pri loox model tudi pri bronzu (slučajno sem opazila, ker sm gledala hkrati obe strani)..
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Angie93 napisal/-a:@jemina zakaj? Maš kakšne izkušnje z njimi?
Nisem pri njih, samo že fotke niso neki baš, modeli so pa sploh obupni
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Meni so pa nekateri modeli prav ful dobri, nekatere poznam tudi v živo in lahko rečem, da v živo še bolje zgledajo kot na fotkah. Doroteja Pospihalj npr. mi je ful dobra, ona ma noge za umret dobre v živo, ful ma dobro hojo, na sploh mi je ona recimo dobra.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
^Ne vem kakšne so v živo, ampak fotke so .. v glavnem niso fashion. Preveč kiča, preveč namazane, preveč men`s magazine look-i, preveč retuširane. Moje mnenje.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Meni se tudi zdi stran grozna, amaterska. No, verjetno jo preveč primerjam s tujimi stranmi dejanskih agencij. Še vedno sem mnenja, da se v Sloveniji ne da uspet kot manekenka.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
sončk js tud na bronzu npr. več kot polovico modelov poznam pa niso vsi lih neki fotomodeli. To ne morš tko gledat, sej jih ni samo 10 v agenciji. Kar ene par punc je v tej agenciji, ki res dosti delajo, tudi po tujini, vem preverjeno. Seveda pa tudi za moj okus niso ravno vse zlate ptičke Ampak tako je povsod.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov