Foto modeli - avdicije, modna agencija...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bluewing.anchy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2010
Pozna slučajno katera kakšnega fotografa, ki bi rabil nekoga za fotografiranje. Jaz bi imela fotografie za modno agencijo on pa bi lahko fotografije uporabljav v svoje reklamne namene. Če kdo pozna kakšnega fotografa naj mi prosim piše na zs.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
^^ Ja, jaz bi mela tud kakšne kul profesionalne fotografije .. ampak večina fotografov, ki jih najdem npr. tkole med googlanjem, je bolj na nizkem nivoju ... tadobrim se verjetno ni treba reklamirat
Tko da če koga poznate, so informacije dobrodošle
Tko da če koga poznate, so informacije dobrodošle
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Zastonj vas pa profesionalni fotografi ne bodo fotkal.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
polly-polly napisal/-a:Zastonj vas pa profesionalni fotografi ne bodo fotkal.
Kdo je pa rekel zastonj?
Jaz sem morala tud pri modni agenciji pred leti za book plačat, tko da to se mi zdi samoumevno
Se mi pa ne da zdej spet celega booka delat oz. nisem več pri nobeni agenciji, mela bi pa kakšne nove fotke
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Najdi študenta fotografije, ki rabi modele za vajo in fotka zastonj. Še prej naj ti pa pokaže kaj od svojega dela, da vidiš če je v sploh v redu.
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
Danes sem dobla ponudbo od NLMM, pa me zanima če ima kera kkšne izkušnje z njo (pozitivne/negativne?) Ker nisem glih neki model material (majhna) me zanima kok ponudb bi dejansko dobila pri njej in če se mi splača.
Pa bi prosla če mi lahko pišete pod zasebno.
Hvala
Pa bi prosla če mi lahko pišete pod zasebno.
Hvala
- mARTy___
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
- Kraj: okolica Kopra
Če katero zanima, sem jaz študentka fotografije in se ukvarjam z modno fotografijo. Fotografiram tudi za booke. Moje fotografije si lahko ogledate na www.martinakofol.webs.com ali na http://www.facebook.com/pages/Martina-K ... 5634409612.
Za vse informacije o cenah sem na voljo prek e-maila martina.kofol@gmail.com.
Za vse informacije o cenah sem na voljo prek e-maila martina.kofol@gmail.com.
-
mrs.lucy - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2009
Mene pa zanima, če je katera že slišala za fotografinjo Anjo Podgornik. Punca me je kontaktirala, češ da sem ji ful zanimiva in če se bi bila pripravljena fotografirati. Ko sem jo vprašala koliko je treba plačati za fotografiranje je rekla, da je ne zanima fotografiranje za denar, če sem dobra potem zaslužim, drugače pač ne... Nima nobene spletne strani, ker baje dela sama direkt za naročnike in je punc kr dosti, zato ne oglašuje. Je pa mislim da iz celja.
Nevem no...če je katera že slišala za njo naj prosim pove
Si pa že dolgo želim nabrati izkušenj na tem področju, tako da me zanima, ampak ne vem, če ji lahko zaupam.
Hvala
Nevem no...če je katera že slišala za njo naj prosim pove
Si pa že dolgo želim nabrati izkušenj na tem področju, tako da me zanima, ampak ne vem, če ji lahko zaupam.
Hvala
Grešiti je človeško, občutek pa je božanski.
-
Anja ^^ - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
- Kraj: grosuplje
Mene zanima, če katera ve kaj moreš narest, ko prideš v kakšno agencijo. A moreš prej poslat kakšne slikce svoje itd? Pa če katera ve kakšne strukture obraza imajo prednost, ker zadnje čase kar veliko modelov vidim s kvadratno strukturo in visokim čelom. Hvala
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
vsaka agencija je najbolj vesela modela, ki ima drugačen to je poseben obraz, če nisi tolk posebna, moraš imeti čisto kožo, lepe lase, čim manj make-upa, ko prideš tja in podobno. Drgač pa nič posebnega, prideš tja, poveš da se zanimaš za sodelovanje in potem dobiš od njih nadaljne napotke, če si jim seveda zanimiva. Drgač pa ma vsaka modna agencija svoje maile, lahko jim tud pošlješ mail s svojimi podatki in merami in kako fotko, poveš da se zanimaš za sodelovanje in čakaš da te kontaktirajo. As easy as that .
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
za vse, ki še ne veste: http://www.slotopmodel.si/
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^eni že vejo - cosmo tema o top modelu http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=25643
-
masonka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2010
mene pa nekaj zanima.. kakšne naj bi bile ˇpraveˇ mere za manekenko..
ker itak vsi vemo kakšni okostnjaki se sprehajajo po modnih pistah..pa me sam zanima kok bi mela js v tem kej šans..
prsi: 83
pas: 77
boki: 95
višina: 183 cm
teža: 61 kg
hvala
ker itak vsi vemo kakšni okostnjaki se sprehajajo po modnih pistah..pa me sam zanima kok bi mela js v tem kej šans..
prsi: 83
pas: 77
boki: 95
višina: 183 cm
teža: 61 kg
hvala
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pas bi lahko bil ožji, če mene vprašaš. Za ostalo pa odvisno, kako je "natrenirano", itd... Drugače pa probaj (samo ne bit naivna in kaj plačevat)
Vse je odvisno od obraza.
Vse je odvisno od obraza.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov