Foto modeli - avdicije, modna agencija...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
chiqqa napisal/-a:^zanimivo da si lih dans obnovila temo hehe in sicer zato,ker je do mene stopu en gospod na kolesu, da je znan novinar pa da bi me rad pofotku pa da je v zvezda izstrelu nino osenar lool agencija spark..never heard before tomaž ostanek..s tem da majo stran u kurcu,k iz leta 1900 fotke pa same une cheap..hmmm...nina osenar my ass haha
chiqqa pomoje ti bo še žal, da nisi sprejela ponudbe ... not.
-
PrincetonGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2009
- Kraj: NY
vsem hvala za tele informacije. sem brala vse prispevke in sem zvedela veliko koristnih informacij predvsem so mi nekatere pomagale do odločitve da se ne prijavim v določeno agencijo ampak drugam.
enkrat sem sicer že napisala vendar nisem dobila odgovora. ima mogoče katera izkušnje z Cover Girls model management v sloveniji?
zanima me tudi če katera ve kje je več ponudb in boljše priložnosti za uspeh v bronzu ali model group?
hvala vam za odgovore.
enkrat sem sicer že napisala vendar nisem dobila odgovora. ima mogoče katera izkušnje z Cover Girls model management v sloveniji?
zanima me tudi če katera ve kje je več ponudb in boljše priložnosti za uspeh v bronzu ali model group?
hvala vam za odgovore.
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
-
BaByBlu napisal/-a:a mogoče kdo ve, kje se lahko prijaviš za delo na fashion hair showih? jst bi si rada spremenila frizuro pa še kej zravn zaslužila
vem da so ene parkrat meli to preko avdicije.com
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Do konca septembra se še lahko prijavte na Super model Slovenije. Pri Model group-u. Webpage.
-
BaByBlu napisal/-a:a mogoče kdo ve, kje se lahko prijaviš za delo na fashion hair showih? jst bi si rada spremenila frizuro pa še kej zravn zaslužila
evo se opravičujem ker še enkrat citiram ampak poglej tale link mogoče ti prav pride avdicija.com potrebuje frizerske modele: http://www.avdicija.com/index.php?id=27 ... l&page=936
-
BaByBlu napisal/-a:hvala, najbrž je pa treba bit članica avdicije.com...
ja to pa najbrž. to je zmer pri njih kar je mal čudno ker bi s tem lahko pridobili tudi kašne nove, ki se drugače ne bi včlanili. ampak pač usak po svoje
-
LeillaLee - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2009
Dolce napisal/-a:Na frizerski show gres lahko tudi ce nisi njihov clan...jaz sem sla kaksne par mesecev nazaj v portoroz in je bilo full dobro
No mene pa zanima malo več o tem frizerskem show-u, kej se da z njimi vse zmenit al je to tko da on reče pobarval te bom na zeleno in tko pol je?
Kakšno je pa plačilo?
Pa če je kjera kje zasledila kakšno tovrstno novico za frizerske show-e nej kr objavi link- HVALA
lp
-
hej punce jaz imam pa eno vprašanje.
danes sem bila na kastingu za modno agencijo VIP Model Management. so me posneli med tem ko so mi predstavljali zadeve ipd. niso me slikali ali pogledali moje hoje. članarina znaša 10 eurov + 50 eurov za celo leto. poleg tega pa je to da je dobro opraviti tečaj za manekene ki znaša 90 eurov. tu naj bi te naučili poziranja, hoje... meni se zdi do veliko ker pnavadi ni potrebno toliko plačati samo za včlanitev. poleg trega pa tudi book ne bo zastonj brez katerega ne moreš. časa za odločitev imam do naslednjega tedna in me zanima vaše mnenje, če poznate to agencijo, ker sama sem prvič slišala zanjo vendar sem se vseeno odločila probati na kastingu.
hvala za vaše odgovore.
danes sem bila na kastingu za modno agencijo VIP Model Management. so me posneli med tem ko so mi predstavljali zadeve ipd. niso me slikali ali pogledali moje hoje. članarina znaša 10 eurov + 50 eurov za celo leto. poleg tega pa je to da je dobro opraviti tečaj za manekene ki znaša 90 eurov. tu naj bi te naučili poziranja, hoje... meni se zdi do veliko ker pnavadi ni potrebno toliko plačati samo za včlanitev. poleg trega pa tudi book ne bo zastonj brez katerega ne moreš. časa za odločitev imam do naslednjega tedna in me zanima vaše mnenje, če poznate to agencijo, ker sama sem prvič slišala zanjo vendar sem se vseeno odločila probati na kastingu.
hvala za vaše odgovore.
Zadnjič spremenil PrincetonGirl, dne 10. Jan. 2010 14:47, skupaj popravljeno 1 krat.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
PrincetonGirl napisal/-a:hej punce jaz imam pa eno vprašanje.
hvala za vaše odgovore.
to ma čez nek aljoša jerovšek ane? to so kr eni šalabajzerji,k misljo da bojo mel kr tv show kao janice dickinson aganecija style in se majo čist zahude,njihove fotke so pa cheap,sam za u kšn sex shop mogoče jz k njim neb šla,ni šans.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]