Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ni nujno, da je hec... Jaz se ne spoznam ravno na ta tekmovanja, itd.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Ah nisem vsega gledala, tok da ne vem...
Aja, lahko je bla kakšna nova. Se mi zdi, da sem eno lušno novo vidla vmes.
Aja, lahko je bla kakšna nova. Se mi zdi, da sem eno lušno novo vidla vmes.
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
sanaya napisal/-a:A je kdo gledov v nedelo tlp, k mi je bla ena manekenka res simpatična, pa me zanima ktera je. Una k je šla kot četrta, take rjave lase ma.
Tale? Men pa tale ni prou nč spešl ... So mi vse ostale, k so ble tm v nedeljo bolj všeč ...
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Ta ni nova, to je pa Katja.
Eno leto je starejš kot jaz celo.
O izgledu ne bi, hojo ma pa ful dobro ona.
Eno leto je starejš kot jaz celo.
O izgledu ne bi, hojo ma pa ful dobro ona.
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
Polinna° napisal/-a:Punce, itak da lahko svoj book, svoje fotke uporabljate kjer koli in kakor koli. Nihče vam ne more groziti s tožbo. Je pa res, če ste vezane na določeno agencijo, ne smete biti pri drugi.
se pravi, da če npr. svojo fotko pošljem na drugo agencijo, in k mojim starim fotkah prilimajo še tole...mi nebo sranja delala? ker jaz sem se prijavla na tekmovanje next model search...in sem kao v tekmovanju...ampak nimam pojma kaj se dogaja s tem tekmovanjem...nič se ne javi nina...tak da...podpisala pa nisem nobene pogodbe z njo, le tisto prijavnico sem spolnila za tekmovanje. to pa je tud vse.
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Zanimivo, meni se zdijo jako amaterske slike, s katerimi si ne bi upala predstaviti kaki tuji agenciji (primerjala sem z npr. Applebitecc, ki ima doooosti boljše fotke); je pa punca zelo fotogenična in bi na kakih profi slikah zgledala še boljše....
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
ja men je tud fotogenicna... sam ok z ostalimi puncami od heringa ki majo sam njegove fotke, nc od kje drgje je dost vredu tole... ostalo je vse isto-podobn styling, enake poze... vse isto... in nc posebnega...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Lepo vas prosim, jaz mam pa res groooozne slike na strani od agencije...
Resno resno, k mam že ful boljših novejših slik, pa mi jih že več kot pol leta ni zamenjal.
Resno resno, k mam že ful boljših novejših slik, pa mi jih že več kot pol leta ni zamenjal.
- Braunkopf
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2006
Seveda so. Vsaj pri nas, ko itak nismo neka modna velesila, te vzamejo tudi če si pod 175 cm (do 170cm, manj pa že ne gre več). No saj v tujini te tudi, samo imaš več šans, če si nad.
Kako se pa punce menite katere vaših fotk dajo gor na stran? Imate pri tem kaj besede, ali bolj ne?
Kako se pa punce menite katere vaših fotk dajo gor na stran? Imate pri tem kaj besede, ali bolj ne?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]