Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
a bi blo narobe, če bi fotke iz booka, ki sem si ga dala delat pri nini lubardi, poslala k vulcanotom...namreč na vulcano models strani sem že...vendar so tam amaterske slike...in bi lahko dodali nove iz nininega booka...sam nevem, če je primerno.
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
playlejdi to sem se že tud jaz spraševala...če lahko odneseš slikce drugam...sam sem že nekaj časa nazaj povedala da mi je NL grozila s tožbo če se fotke pojavijo kje ..v bistvu mi je razložila tako kot da jih lahk uporabljam samo v bistvu za promocijo njene agencije če grem pa drugam pa ne...ampak sej book sem pošteno plačala fotke so moje in po svoje ne vem zakaj neb smela tega nardit...tud sama delam na tem..in grem ravno naslednji tedn k eni drugi agenciji in nesem book zraven da jih bom pri njih uporabljala kot predstavitvene fotke na netu....
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Pa še to - dokler ni podpisanih pogodb, ti noben ne more nič!!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Ej sam neki me fullllllllllllllll zanima. Sigurn kšna ve kaj je to International fashion show na Sardiniji...A je to sploh blo? A je blo res da so celo neki iz pop tv-ja snemal? Še najbolj pa rabm podatek, kdo je to organiziral in če je kera šla gor!!!!!! Plis, pišite,govorite,vse kar veste k me res full firbec matra
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
sanaya napisal/-a:ja pol una k je bla za njo
A je bla blond?
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Freaked napisal/-a:ok,a pol res ne bom dubila odgovora? K me res full zanima, k sigurn je kšna manekenka tuki, se pravi karkoli o international fashion show.
Ej, jaz prvić slišim...
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
aha,ok,no tnx.očitno me je nekdo fajn nahecu , pa sej je vseen. naj bi blo na sardiniji ene 2 let nazaj, pa so kao da zbiral manekenke tuki v sloveniji, pa neki naj bi se šlo za super hud šou pa bla bla...no, ampak če se kera še spomn, pol nej mi kar napiše, k me full zanima kako je to zgledal in kdo je biu organizator.tnxxxxx
p.s.:pa kr razpište se,lahko mi tudi na zs pišete
p.s.:pa kr razpište se,lahko mi tudi na zs pišete
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]