Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 06. Maj. 2006 19:23

Se mi zdi da ni ravno nujno, je pa zelooo priporočljivo, tako da punca na sončka al pa u solarij ;)
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Intet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 1. 2006
Kraj: Emona

Neprebrana objavaNapisal/-a Intet » 06. Maj. 2006 20:12

Resno? Sem zmeraj mislila, da bolj ko si originalen, boljše je. Ne pa da moraš izgledat kot iz tekočega traku...
To bring the pieces together rediscover communication.
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 07. Maj. 2006 12:12

Kaj a so vsi modeli temni in zagoreli ?
Je pa veliko lepše, če niso beli kot jogurt... :roll: :lol:
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 07. Maj. 2006 12:15

Pa sej je čist odvisno od tipa punce. Enim pač bolj paše zagorela polt enim pa pač bleda. Ni nujno da si temna.
How blind can you get and still have eyes?
diksy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a diksy » 07. Maj. 2006 12:29

men ženska ful lepša zgleda če ma mau temnejšo polt, sam kšnim pa tud ful sede bela, sam mor bit ženska res simpatična pa lepa.Brala sm da je zej ful u modi že spet da je ženska bela, da ma naravno barvo las, pa da morjo ful poudart svoje oči. To je zdej IN.
Amyika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: wanna forget

Neprebrana objavaNapisal/-a Amyika » 07. Maj. 2006 16:32

barby* napisal/-a:Se mi zdi da ni ravno nujno, je pa zelooo priporočljivo, tako da punca na sončka al pa u solarij ;)

Sej kul to, sam je problem da js nikol rjava ne ratam poleti :nixweiss: tnx vseen :)

Je pa men tut bol ušeč če si polet mal bol rjav kt čist bel, sam js si ne morem pomagat ker nikol ne porjavim.... mam pač tako kožo :(
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objavaNapisal/-a sanaya » 07. Maj. 2006 18:35

men je pa hudo če je manekenka bela
tko kot nicole kidman
i love love
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 07. Maj. 2006 19:09

Ni ti treba met zagorele polti, vsaj ne v naši agenciji. Kokr jaz gledam pri nas punce, ne vem, če je kakšna kdaj v kakem solariju, jaz sem pa itak skos bela, pa se vedno izogibam soncu. :wink:
Vidla sem pa velik punc iz drugih agencij, ki so pa ful po solarijih očitno. Ne vem no, men je bolj všeč svetla polt, sam kakor komu paše.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 11. Maj. 2006 7:35

engy napisal/-a: No ena je tut glih sprašvala ktere punce so pr Nini Lubarda, js jih bom napisala sam neki, kr vseh zihr ne poznam.
Tamara Svilar, Mojca Gert ,Tamara Petrič, Ines Dragišič, pol pa Sandra Marinovič, Ana Šerona, Tajda- ta nova, ena Anela

Aja, a potem Staše ni več pri NL? Ona je drugač tud luštna, a ne :) ...
Pa enkrat je bila neka Kaja, kratkolaska, ki je tekmovala za Naj Smrkljo ali nekaj podobnega...
Lai Ming
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lai Ming » 13. Maj. 2006 11:10

Eno vprašanje za tiste, ki ste morda prijavljene na Next model search - je NL že kaj sporočila oz. vas obvestila, za naprej? Namreč, tu imamo ful čudnega poštarja, ki pol pošte sploh ne prinese, pa ne vem, če je NL že kaj pošiljala okrog ali ne...
diksy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a diksy » 13. Maj. 2006 16:00

ČAO

Lai ming a si ti tud pr NL, a si se prjavla za next model search. Dej sam povej ko si se ti prjavla? A si sam izpolnila un listek iz revije pa poslala, a ti je dala Nl tud neki za podpisat glede tega?Kolk dolg si že pr njej, če si?A si dala delat book in čez kolk časa si ga dobila?Že vnaprej se ti zahvaljujem za odgovore!

* :) *
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 14. Maj. 2006 11:38

engy napisal/-a::freude: :kaffe: No ena je tut glih sprašvala ktere punce so pr Nini Lubarda, js jih bom napisala sam neki, kr vseh zihr ne poznam.
Tamara Svilar- zmagala je na izboru Next model search, no zdej je full dobr delala u Milanu, Mojca Gert - velik dela u Parizu tut za nemški Cosmopolitan je snemala. Zdej je pršla iz Koreje, pa je zaslužla full keša.
Tam ni važna višina! Tamara Petrič, je glih zdej u Japonski, u Osaki. Ines Dragišič, jo lahk vidte u Evi - maj na več straneh, pol pa Sandra Marinovič, je zdej na katalogih od Mure, Ana Šerona, že full dolg, :P Tajda- ta nova, ena Anela, ta nova je mela full zegn, je že koj bla kr u treh revijah... No, sam nas ni glih full velik in men je to res coll, kr tko full več delam!!! Pa še res fletn mi je kr pr Nini Lubarda ni treba hotd na castinge, kr nardi hude fotke in pol smo kr potrjene iz fotk!
Tko da, k ste uprašale, castingov res ni treba čakat, kr jih skor ni, so sam za TV spote. P r nej kr po fotkah zberejo punce. :wink:

no tole glede castingov se pa jz ful ne strinjam... ker ni vse v fotkah...

ti revije ne bos delala ce ne bojo oni na castingu vidl da znas hodt in se obnasat primerno za njihovo revijo...

drgac je ce vids nekoga na sliki al pa v zivo... to je point castingov...

sej tja tud prness svoj book-oz. ce je na nivoju ga mors prnest, brez njega te sam nazenejo...

kar gre prek gacanovica kej naprimer nimas kej delat zravn ce nimas booka na castingu... brez catinga in samo na podlagi booka te pa ne vzame... sam ce te ze od prej tok pozna... tko da to da po fotkah zberejo punce ne vem kok je to kej dobr...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objavaNapisal/-a sanaya » 14. Maj. 2006 15:48

apple a si te v elle, tm kjer nekej od vodeba piše?
i love love
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 14. Maj. 2006 16:42

Res ne vem, nisem vidla... Če je za Vodeb, pol je možno, ni pa nujno. :wink:
Bom šla kupit revijo, da vidim. :D
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004