Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Barva, saj se moram it pobarvat, k sem že skor blond...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Barve ni težko zrihtat, če nis ravno temnolaska. Sam en dober frizer, k ti zna par barv skup zmiksat, pa zgledaš kot naravna rdečelaska.
- glaray
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2006
- Kraj: zda :)
glede nine lub bi rada par stvari povedla-kot prvo ona je do vsakega na začetku zelo prijazna..zakaj je prijazna-zato da pokasira,da pobere dnar mladim naivnim puncam...ona je vse v enem-expert-naliči te,uredi pričesko,nato te poslika...njene slike so zelo retuširane-popravljene...njene poze pri modelih so iste že vrsto let..vsi njeni modeli imajo identične booke-mogoče je majhna razlika v " njenih " pozah...ženska je pravi smeh...nato seveda pobere dnar...ampak punce imajo vseeno nekakšno upanje..STARN OD NJE...SPLOH NE VESTE S KAKŠNO UMOBOLNO ŽENSKO IMATE OPRAVKA...Lp
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
Applebitecc napisal/-a:Barve ni težko zrihtat, če nis ravno temnolaska. Sam en dober frizer, k ti zna par barv skup zmiksat, pa zgledaš kot naravna rdečelaska.
ena moja sošolka ma tud tako barvo las
sm ona ma naravno
in ji res ni všeč
se največ sekira
men je pa všeč
i love love
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
glaray napisal/-a:glede nine lub bi rada par stvari povedla-kot prvo ona je do vsakega na začetku zelo prijazna..zakaj je prijazna-zato da pokasira,da pobere dnar mladim naivnim puncam...ona je vse v enem-expert-naliči te,uredi pričesko,nato te poslika...njene slike so zelo retuširane-popravljene...njene poze pri modelih so iste že vrsto let..vsi njeni modeli imajo identične booke-mogoče je majhna razlika v " njenih " pozah...ženska je pravi smeh...nato seveda pobere dnar...ampak punce imajo vseeno nekakšno upanje..STARN OD NJE...SPLOH NE VESTE S KAKŠNO UMOBOLNO ŽENSKO IMATE OPRAVKA...Lp
Ok, to smo že dojel in nam je vsem, ki smo šle v to in ble tok naivne, zelo žal. Celo mene je prepričala, pa nisem več tako mlada in naivna. V nategovanju je prava profesionalka, ker mene ni še noben tko nategnu. :runterdrueck:
Ampak dobr..., njena agencija še obstaja in očitno ji laufa. Mene res zanima, če kera pozna kakšen njen model?? In kaj je z njenimi modeli - a so te punce po tujini, al kako? Kakšne pogoje pa morš met, da te ona ne zajebe?!?!?!?! Men je skos naprej metala, da je tista Mojca G., katero ste že omenile, visoka sam 167cm in v tujini uspešno dela (pri meni je višina mal problem, zato to govorim). Ampak Mojca res ni tok posebna, da nobena druga ne bi mogla bit bolj oz enako dobra, da bi mela pri NL možnosti za naprej. Pa vidim (berem), da nas ni malo, od katerih je samo keš pobrala... Res me zanima, zakaj je to dobro? A je že od nekdaj taka? Al ji je mogoče keša zmankal?
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
mene pa sam nekaj zanima... a ko si daš pri nini lubarda book naredit...in ne podpišeš nobene pogodbe...edino da si prijavljen na tekmovanje za next model search....a lahko potem te fotke iz booka pošiljaš tud naprej v druge agencije? oz. lahko s temi fotkami delaš, kaj hočeš...ko jih plačaš in tako naprej..?
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
glaray napisal/-a:ja itaq da lahka...te fotke so tvoje pa za njih si plačala zato pa lahka delaš karkoli hočeš,čeprav ona grozi da te lahka toži pa ne vem ka še vse-sam ti ne more nč...lp
saj to lih...da sem za njih plačala pa vse...sam mi ni dala potrdila, pa sem ji napisala, da mi naj pošlje nek dokaz, da sem plačala pa to. ker z bookom jaz lahko počnem kaj hočem. edino to...da sem prijavljena na tekmovanje next model search...ne smem pri drugih tekmovanjih sodelovvat, a ne? drugače pa lahko jaz pošljem tele fotke npr. v drugo agencijo al pa v to, v kateri sem že zdaj...ali?
- glaray
- Sramežljivka
hej...ja lahka pošleš kamorkoli ti hočeš pa ne nucaš nobenga potrdila..glede tekmovanja pazi da te ne nategne ker podpišeš pogodbo-za sodelovanje na next model searchu nato pa še eno pogodbo ki se KAO povezuje s to pogodbo in traja 10 let-vbistvu pa njene pogodbe niso veljavne-niso overjene pri notarju in nimajo nikakršne pravne vrednosti..tk da naj te nebo strah..sam vseeno pazi...
- diksy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 4. 2006
čao
še vedno nism dobla odgovara na vprašanje, če se te fotke ka nardiš book pojavjo u kšni reviji! Nardila sm book pr Lubardi, pa me zanima , če da te fotke u revijo al ne. Če kšna ve prosm nej napiše. A pa ta book pol normaln lahko neseš do drugih agencij in kaj rečeš tm, pokažeš jim fotke in kaj uprašaš, ka pr tej Lubardi zgleda nč nau, pa še keš pobere da bi ji glavo zavrnila.Hvala za odgovore!
LP!
še vedno nism dobla odgovara na vprašanje, če se te fotke ka nardiš book pojavjo u kšni reviji! Nardila sm book pr Lubardi, pa me zanima , če da te fotke u revijo al ne. Če kšna ve prosm nej napiše. A pa ta book pol normaln lahko neseš do drugih agencij in kaj rečeš tm, pokažeš jim fotke in kaj uprašaš, ka pr tej Lubardi zgleda nč nau, pa še keš pobere da bi ji glavo zavrnila.Hvala za odgovore!
LP!
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
diksy napisal/-a:še vedno nism dobla odgovara na vprašanje, če se te fotke ka nardiš book pojavjo u kšni reviji!
classy napisal/-a:Ja najprej te more nekdo poklicat pa pofotkat al karkol, pol se pa šele pojavš kje
aymee napisal/-a:diksy te slike se ne pojavijo v reviji mors počakat da ti pošle vabilo na ksn casting al pa da te naročnik zbere sam najverjetneje ne bo nič od tega..si se mal z.... kok si pa stara če smem vprasat? pa kok velka?
Kaj pa ti razumeš pod besedo odgovor?
- glaray
- Sramežljivka
ja diksy-ammm glej te slike se nikjer ne pojavijo...mal te je zaj.... no ammm te slike lah maš za svojo promocijo pač greš do ene agencije in rečeš da že maš svoje fotke in če jim boš všeč te bojo vzeli a ne...amm in vrjetno bojo dal tvoje fotke na net..amm ja kot je ena prej omenla-najprej morš začet hodit na castinge da te lahko kdo sploh opazi nato pa čakaš...in če si všeč naročniku te bo najel...nč ne pade z neba...that s it...
- diksy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Ko pa začneš hodt na castinge? Pa drgač preh je ena uprašala kok sm visoka, ja visoka sm 175 cm, pa mam že opravljen manekenski tečaj, pa že sm bla u dveh revijah pred letom dni. Zej pa čakam na svoj book, ja ve, da sm se zajebala glede dnarja, sam tkoal tko je bil ta dnar daril tko da mi ga niti ni tko žau, sam da bom dobla svoje fotke, pa pičim jest u drugo agencijo, ka mam že neki zrihtan.Tko da sam vem kva je še s temi castingi?Thank you!
LP!
LP!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov