Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 22. Feb. 2006 12:06

Zgleda k da bi bli vsi maškare.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Amyika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: wanna forget

Neprebrana objavaNapisal/-a Amyika » 23. Feb. 2006 23:41

no, še neki o moneti... a ste vidle mogoč tanove slikce? kaksna se vam zdi? http://www.berniemodels.net/index.php?lan=sl&dok=galerija1&txt=PolfinaleCE2006

se opravičujem za OT :)
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 24. Feb. 2006 7:22

Hm ... No, zdaj ko te slikce vidim, so mi vse druge skor bolj všeč. Ne morem pomagat, ampak men je ta nos grozen... :roll: :)
Ena rjavolaska mi je tukaj ful všeč, pa ne znam linka dat... :D
Po ostalih slikah sklepam, da je Irina Kulinovič, sam nisem ziher, ker so ful različne fotke...
Zadnjič spremenil Applebitecc, dne 24. Feb. 2006 7:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 24. Feb. 2006 9:51

Bageera napisal/-a:jep, pol pa že mora bit ugledna agencija, če je bla Miša not :D

Uf, pa saj to je baje ena že kar precej 'stara' in znana agencija...
Vse odcvetele štajerske misice so jo vedno omenjale v intervjujih :lol:
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 24. Feb. 2006 13:17

Applebitecc napisal/-a:Hm ... No, zdaj ko te slikce vidim, so mi vse druge skor bolj všeč. Ne morem pomagat, ampak men je ta nos grozen... :roll: :)

Hmm,sploh ne vem kaj naj bi blo z njenim nosom narobe.Pa bulim,pa bulim,pa ne vem. :) Men se zdi lep.
Amyika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: wanna forget

Neprebrana objavaNapisal/-a Amyika » 24. Feb. 2006 14:10

Applebitecc napisal/-a:Hm ... No, zdaj ko te slikce vidim, so mi vse druge skor bolj všeč. Ne morem pomagat, ampak men je ta nos grozen... :roll: :)

se strinjam, res ni najbolša, so druge bolš, sem pa že rekla... u živo je velik bolša :D
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 24. Feb. 2006 21:10

Ojoj!! Men so pa na teh slikcah vse obupne... :eek: :?
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 25. Feb. 2006 7:15

Ljubljančanka napisal/-a:

Hmm,sploh ne vem kaj naj bi blo z njenim nosom narobe.Pa bulim,pa bulim,pa ne vem. :) Men se zdi lep.

Men je ful preozek, no... :)
Pač okusi so različni, sam men je res grozen... :?

Pa tut sem ugotovila, da so mi zlo dostkrat nosi razlog, da mi ena ženska na fotkah ni všeč. Kaj jaz vem, to me prvo zmoti na enem obrazu... :nixweiss:

Sej zdej ful pretiravam, sam če iščemu najlepšo izmed njih... Ona pač men zarad tega ni najlepša. :wink:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 27. Feb. 2006 7:21

Hmmm... Res ne vem, kakšne so ble včeraj na tlp, tok da ne znam komentirat.
A ponavad smo boljše? :D Men je ful težko zgledat srčkana namreč, ker ne zgledam tako. Pa tut če se narahlo malo držim na smeh, še zmeraj zgledam bolj zatežena od ostalih... :roll: :D
Ej ne vem, je pa težko bit ne vem kakšen, ko moraš stat tam 10 sekund ko kip in bult v eno kamero... Čeprav zdej se men zdi malo bolš, ko so še gledalci v studiu, pa mal energije dobiš od njih. :)

Drugač pa tut men dostkrat niso ene všeč (ene sploh nikol), pa jaz si tut nisem ravno zmeraj. :roll: Sam treba se je vedno primerjat z najboljšimi in men je prav cool, da je zdej v studiu vsaj malo piste, da se pri tistih malo boljših res lahko vidi, da nis(m)o nič slabš od tistih, ki jih kaže Lorella na posnetku. :wink: Tiste malo slabše s(m)o pa pač povprečne, kaj čmo. :D

Tok da... Če bo kritika konstruktivna in ne žaljiva, lahko zarad mene komot kritizirate TLP ali celo mene osebno. Se bom vsaj kej naučila. :D :wink:
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 27. Feb. 2006 13:44

Ena rjavolaska mi je tukaj ful všeč, pa ne znam linka dat... :D
Po ostalih slikah sklepam, da je Irina Kulinovič, sam nisem ziher, ker so ful različne fotke...

pr men isto! pa postava mi tut ni všeč, pas ji manjka.
tale irina je pa tut fletna, je...
...just breathe...
Uporabniški avatar
nastasia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasia » 27. Feb. 2006 14:37

a so kakšne fotke od TLPa, včerajšnjega seveda?
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Intet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 1. 2006
Kraj: Emona

Neprebrana objavaNapisal/-a Intet » 27. Feb. 2006 22:42

Ja, men tud zmeri rata sfalit to oddajo... Jabuk, a ti si zmeri na tej oddaji? Al menjajo "zasedbo"??
To bring the pieces together rediscover communication.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 27. Feb. 2006 23:02

Intet napisal/-a: Jabuk, a ti si zmeri na tej oddaji? Al menjajo "zasedbo"??

Ni zmeri na oddaji :wink: .
Intet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 1. 2006
Kraj: Emona

Neprebrana objavaNapisal/-a Intet » 27. Feb. 2006 23:06

Oki doki. :wink:
To bring the pieces together rediscover communication.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 28. Feb. 2006 7:09

Intet napisal/-a:Ja, men tud zmeri rata sfalit to oddajo... Jabuk, a ti si zmeri na tej oddaji? Al menjajo "zasedbo"??

V bistvu je tako, da pridejo kreatorji na casting in si vsak izbere svojih 5. Eni gledajo res samo look in pol na konc izberejo res kakšne take ženske, ki niti hodit ne znajo, kar se prej niti ni tok vidlo, zdej se malo bolj.
Sam zdej spet ne moreš primerjat tiste perfektne piste in osvetlitve, make-upa s tlp-jem. To se vid na kakšni modni jani dejanska razlika.
Dost punc je pa res tam nekje okol 15, al so pa začetnice, tok da je treba bit malo prizanesljiv, ko se jih primerja z unimi na svetovni pisti. :wink:

Ah maš vse sorte fore povsod. Jaz na castingih vidim točno, katere punce mi cool hodjo in majo dober nastop in so mi cool, sam sej okusi so zelooooo različni, ampak včasih pa res kakšno tako zberejo, da ti ni nič jasno. :)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov