Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Latte napisal/-a:Apple a si delala tisto revijo na Dobu? Mislm da sm te vidla v Modni Jani
A to tanova, da je že izšla? A ni sred mesca?
Drugač pa ja, sem bla.
Jaz nisem drugač ravno pogosto v revijah... Oz. ne v editorialih, sam če je kaj iz revij navadno. Take male slikce... Ker delam večinoma samo to, mam preveč nenavaden obraz in premal lepo kožo za kaj drugega.
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Applebitecc napisal/-a:Jaz tut še nikol slišala za tega tipa...
Sam sej nisva midve ena eksperta, poznava v glavnem samo folk, s katerim sva delale oz. se dost govori o njih (beri --> very famous in fashion world ).
Ok no, ni glih Saša Hes al pa Marcandrea, to je res dela mislm da v glavnem za revijo Eva pa naslovke za prilogo Ona, vem pa da je eni punci z Bronza delu fotke za njen book, tko da sm zato misnla da je mogoče že kera slišala zanga oz. tud delala z njim
Pri nas je isto 40.000 fotkanje... Sam če ti čist iskreno povem... Če jaz res ne bi hotla bit manekenka, bi se šla rajš slikat h kakšnemu profesionalnemu fotografu, čeprav bi blo najbrž malo dražje.
Bom vzela na znanje, tenks...
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Res je pa tut to, da ti včasih največji amater nardi najbolše fotke.
Čist odvisno pač, vse je možno.
Če so ti všeč njegove fotke v revijah, pol je najbrž že cool.
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Applebitecc napisal/-a:Res je pa tut to, da ti včasih največji amater nardi najbolše fotke.
Mah, še najbl so mi itak od Brejca in Fulvia, hehe Ampak ... to je že druga zgodba
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Fulvio je tut men ful všeč.
In zdaj sem mela srečo in komaj čakam, da dobim slikce...
Sej ne vem, a ti fotografi tut za plačilo delajo za navadne smrtnike (ne kreatorje in revije)? Men se zdi, da Brejc dela... Bi blo zanimivo vedet, če ja in cene.
In zdaj sem mela srečo in komaj čakam, da dobim slikce...
Sej ne vem, a ti fotografi tut za plačilo delajo za navadne smrtnike (ne kreatorje in revije)? Men se zdi, da Brejc dela... Bi blo zanimivo vedet, če ja in cene.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
jz sm se pa lih dans zmenila za stajlinge za moj book... prou fejst bo zgledal pomoje... no upam da bo...
je pa res, da vcas lahko amater nardi ful bolse slikce... men je dubokovic neki slikov, in morm rect da sm bla obupno razocarana... pa nej bi bil ok fotograf...
je pa res, da vcas lahko amater nardi ful bolse slikce... men je dubokovic neki slikov, in morm rect da sm bla obupno razocarana... pa nej bi bil ok fotograf...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Applebitecc napisal/-a:Latte napisal/-a:Apple a si delala tisto revijo na Dobu? Mislm da sm te vidla v Modni Jani
A to tanova, da je že izšla? A ni sred mesca?
Drugač pa ja, sem bla.
Jaz nisem drugač ravno pogosto v revijah... Oz. ne v editorialih, sam če je kaj iz revij navadno. Take male slikce... Ker delam večinoma samo to, mam preveč nenavaden obraz in premal lepo kožo za kaj drugega.
Jst sm tole Jano kupila ene par dni nazaj in piše da je dvojna številka, izid december 2005, je pa notri tist editorial od Nike Globokar in Tjaše Stanič pa slike iz te modne revije na Dobu. Mislim da si na dveh slikcah, a nosiš mogoče oblačila od J. pa S. Prokovič pa maš eno ogromnoooo blond frizuro pa bel puder in kričeče rdeča usta?
How blind can you get and still have eyes?
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Ja no, saj Klemen Prepeluh je kar znan... Meni so njegove slike ponavadi všeč ...
Tomaž Ostanek se pa meni zdi malce čuden, že zaradi neurejenega, včasih razcapanega videza, dela pa samo take stvari, ki mene ne zanimajo ... Se pravi slike 'poceni videza' v perilu za Bulvar, slike v stilu zviranja na stolu oz. na skalah, pa očitno tudi tekmovanja - to je pa verjetno v redu za tiste, ki so zainteresirane... Se ga spomnim tudi, ko se je pogosto pojavljal poleti na TV Paprika - izbor Miss Enemon al neki podobnega
Moji vtisi pač
Tomaž Ostanek se pa meni zdi malce čuden, že zaradi neurejenega, včasih razcapanega videza, dela pa samo take stvari, ki mene ne zanimajo ... Se pravi slike 'poceni videza' v perilu za Bulvar, slike v stilu zviranja na stolu oz. na skalah, pa očitno tudi tekmovanja - to je pa verjetno v redu za tiste, ki so zainteresirane... Se ga spomnim tudi, ko se je pogosto pojavljal poleti na TV Paprika - izbor Miss Enemon al neki podobnega
Moji vtisi pač
- IcE GłrL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
Živio.. mene pa samo nekaj zanima..a je katera od vas že mela izkušnje z manekenstvom!? in kako ste stoipile v stik z agencijami..? pa še tole pri katerih agencijah ste bile? k meni se to zdi zelo zanimivo... in bi rdaa postala fotomodel.. lepo se mejte byby
- Amyika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: wanna forget
IcE GłrL napisal/-a:Živio.. mene pa samo nekaj zanima..a je katera od vas že mela izkušnje z manekenstvom!? in kako ste stoipile v stik z agencijami..? pa še tole pri katerih agencijah ste bile? k meni se to zdi zelo zanimivo... in bi rdaa postala fotomodel.. lepo se mejte byby
Mene so enkrat kr na ulci ustavl pa uprasal ce bi kej delela, drgac sem sla pa kr sama do agencije. Agencije pa ne bom navedla da ne bo reklame Pomoje ti bosta najbol znali svetovat lally al pa applebitecc...pa mal poglej par strani nazaj mislim da je ze blo neki na to temo
- *cream*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2005
- Kraj: Claymoore
ok vidim da sre vse starejše valda glede tek fotomodel avdicij ampak veste mogoče kak se lahko mala punčka ( 8 let) cačne ukvarjat z manekenstvom? kake avdicije,...???
nea me čudno glejte
nea me čudno glejte
Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov