Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- JessicaSimpson
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
Mene pa zanima neki drugega. Tud mene so veckrat ustavli iz Heringa, bla sm tut na avdiciji dve leti nazaj, na tecaju pa ne, ker me je cena cis odbila. Res je, ce hocejo kaj od mene naj oni vlagajo vame. Od takrat mi ze dve leti usake dva mesca posiljajo vabila. No, pisem pa zato, ker me je poelti na ulici ustavu en fotograf Tomaz Ostanek. In me povabu k sodelovanju. Zdej ze ves mescov oklevam, al bi se dobila z njim ali ne, ker ne vem ce ma ze kaka punca kake izkusnje?No, tip je tut posredoval mojo cifro naprej eni zenski, mislm da je bla Jelka, k me je veckrat poklicala in vabila na avdicijo za Miss Hawaian tropic in nato se za Miss Universe. Na to avdicijo nisem nikol sla, ker sm bla SPET cist prevec skepticna. Sej mal mi je zou Ce ne za drucga zato, da bi usaj probala. Sicer nimam nekih visoko letecih ciljev in gorecih zelja postat manekenka ali model, sam ce se mi ponudi priloznost ( ki je zgleda ne znam zagrabiti, je reku moj oci:)bi blo pa usen fajn. No, nadobudno cakam na vase odgovore
Blonde and proud of it!
- JessicaSimpson
- Sramežljivka
Ma sj js ne bi zrt mode ves...Js bi tko mal zase, za svojo lastno promocijo.OK tole se je zdj bl gorzn slisal, amapk dns ti te stvari u lajfu ful pomagajo, ce se kje tko pojavis in te je folk ze nekje vidu...Ma sj ne vem ce stekate
Blonde and proud of it!
- JessicaSimpson
- Sramežljivka
Ja ma sj zdj sm ze prepozna k staba izbora u bistvu ze mim ( najbolj zalostno pa je, da bi se lahk puncam tut jst postavla ob stran, ker ne zgledam nc slabse, k finalistke )OK, malce sale, no sm hotla sm vedt kake mate kj izkusnje.No, ce pa kera pozna tega fotografa, nej pa kr pise
Blonde and proud of it!
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
JessicaSimpson napisal/-a:Ja ma sj zdj sm ze prepozna k staba izbora u bistvu ze mim ( najbolj zalostno pa je, da bi se lahk puncam tut jst postavla ob stran, ker ne zgledam nc slabse, k finalistke )OK, malce sale, no sm hotla sm vedt kake mate kj izkusnje.No, ce pa kera pozna tega fotografa, nej pa kr pise
Ja, sej prijave za leto 2007 Miss H. tropic in Miss hit stars že potekajo....
tko, da se lahko prijaviš...lahko pokličeš Jelko Šajn ali pa ji pošlješ mail...
za 2006 pa si res zamudila...Ampak ni panike, a ne
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Men je pa zlo zanimivo to, da grejo navadno na taka tekmovanja punce, ki jim ne uspe kot manekenkam. Vsaj večina je takih, je zadnjih par misic hotlo pred tekmovanjem v našo agencijo, pa jih niso vzel.
Če ti je pa lastna promocija nek cilj, pol je pa ziher bolš bit miss Slovenije al pa kaj podobnega kot pa ful uspešna manekenka. Me zanima kok ljudi pozna npr. Tjašo Stanič, ki ne sledijo modi, pa kok ljudi še ni slišalo za Živo Vadnov.
Tomaž Ostanek pa še nikol slišala...
Pa tut vidim, da ene res dobro izkoristjo naslov. Oz. kar večina, pač na različnih področjih. Se ti odpre ful zadev se mi zdi s temi nazivi... Sam tale Nina Osenar mi gre pa že kar na živce, k se povsod nekam rine...
Če ti je pa lastna promocija nek cilj, pol je pa ziher bolš bit miss Slovenije al pa kaj podobnega kot pa ful uspešna manekenka. Me zanima kok ljudi pozna npr. Tjašo Stanič, ki ne sledijo modi, pa kok ljudi še ni slišalo za Živo Vadnov.
Tomaž Ostanek pa še nikol slišala...
Pa tut vidim, da ene res dobro izkoristjo naslov. Oz. kar večina, pač na različnih področjih. Se ti odpre ful zadev se mi zdi s temi nazivi... Sam tale Nina Osenar mi gre pa že kar na živce, k se povsod nekam rine...
- Amyika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: wanna forget
Zivjo!
a kdo ve, je bronz res tko uredu? Mislm js ze neki casa premisljujem kera agencija je najbols, da se ne bi opekla. Pa se to a je treba dat kej kesa za book pr njih? Ce kdo ve kej vec ni nej prosm kej pove.
Hvala
caw
a kdo ve, je bronz res tko uredu? Mislm js ze neki casa premisljujem kera agencija je najbols, da se ne bi opekla. Pa se to a je treba dat kej kesa za book pr njih? Ce kdo ve kej vec ni nej prosm kej pove.
Hvala
caw
- JessicaSimpson
- Sramežljivka
Applebitecc, sej kot sm rekla ne...ene nocmo bit manekenke...Js vidm manekeneke, kake so, uso so mi iste. Pa nocm nobenga uzalit, ampak use majo tak...ne vem isti obraz, nevpadljiv a stekas.Js mam pa rit, in boke in u modrcek mam tut dost not za dat, pa faco mam tut luskano. Lahk bi rekla, kot mi je enkrat ena fotografinja rekla, da mam komercialen obraz, ne vem ocitno se tako izrazate:)Drgac pa hvala za odgovore, za prijavo na miss hawaian tropic bom pa se premislilsa In upam da bom zbrala pogum.
Blonde and proud of it!
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Amyika napisal/-a:Zivjo!
Hvala
caw
Kolk si pa kej visoka pa to?
Let the good times roll.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
evo jz sm v bronzu pa ti lah povem...
men je super agencija, ful so prjazni ljudje in vse je tko kt more bit...
letos bodo mal bl ''strogi'' in bo visji kriterij koga sprejet in koga ne...
book si povsod placas sam- pri nas ga lahko odplacas z delom- se prav- potrudl se bojo da te naprej forsirajo...
book te pride pa 40 000 al pa vec ce vzames enga druzga fotografa...
men je super agencija, ful so prjazni ljudje in vse je tko kt more bit...
letos bodo mal bl ''strogi'' in bo visji kriterij koga sprejet in koga ne...
book si povsod placas sam- pri nas ga lahko odplacas z delom- se prav- potrudl se bojo da te naprej forsirajo...
book te pride pa 40 000 al pa vec ce vzames enga druzga fotografa...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Applebitecc al pa lally, bom vaju vprašala ker kolk prebiram tole, bosta po moje vedle iz prve roke povedat:
mam cifro od Klemna Prepeluha, ki me je že parkrat (oziroma enkrat njegova punca) ustavu na cesti pa reku če bi kdaj pozirala.
Zdej pa, jst v bistvu bi, ampak nimam pa nobenih manekenskih ambicij v smislu da bi hotla met svoj book pa na castinge hodit. Bi z veseljem dala kak fotosešn čez, ampak tiste fotke bi mela zase, ker bi mi blo d best se mal v različnih pozah al pa outfitih vidt, pa če ne druzga mogoče k bom stara pa zgubana bom loh vnukom kazala fotke "lejte, tole je vaša babi leta 2006 ...."
A sta vidve delale z njim kdaj in kako je to kej zgledal, a je blo kul/ne kul? A poznata kak tak primer, da je kakšna punca šla na fotkanje, pa ni hotla s tistim na noben cating? In kolk npr. stane eno tako fotografiranje (recmo 10 fotk)?
mam cifro od Klemna Prepeluha, ki me je že parkrat (oziroma enkrat njegova punca) ustavu na cesti pa reku če bi kdaj pozirala.
Zdej pa, jst v bistvu bi, ampak nimam pa nobenih manekenskih ambicij v smislu da bi hotla met svoj book pa na castinge hodit. Bi z veseljem dala kak fotosešn čez, ampak tiste fotke bi mela zase, ker bi mi blo d best se mal v različnih pozah al pa outfitih vidt, pa če ne druzga mogoče k bom stara pa zgubana bom loh vnukom kazala fotke "lejte, tole je vaša babi leta 2006 ...."
A sta vidve delale z njim kdaj in kako je to kej zgledal, a je blo kul/ne kul? A poznata kak tak primer, da je kakšna punca šla na fotkanje, pa ni hotla s tistim na noben cating? In kolk npr. stane eno tako fotografiranje (recmo 10 fotk)?
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
sorry jz ti glede tega nevem kej dost pomagat, ker ga ne poznam...
ja pol mas to z temi 10 fotkami neke vrste book... pr ns s 4 slikami pride 40 000... ne, s tem da nardis book nisi obvezana na nobene castinge hodt- to je cist tvoja stvar..
ja pol mas to z temi 10 fotkami neke vrste book... pr ns s 4 slikami pride 40 000... ne, s tem da nardis book nisi obvezana na nobene castinge hodt- to je cist tvoja stvar..
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz tut še nikol slišala za tega tipa...
Sam sej nisva midve ena eksperta, poznava v glavnem samo folk, s katerim sva delale oz. se dost govori o njih (beri --> very famous in fashion world ).
Pri nas je isto 40.000 fotkanje... Sam če ti čist iskreno povem... Če jaz res ne bi hotla bit manekenka, bi se šla rajš slikat h kakšnemu profesionalnemu fotografu, čeprav bi blo najbrž malo dražje.
Sam sej nisva midve ena eksperta, poznava v glavnem samo folk, s katerim sva delale oz. se dost govori o njih (beri --> very famous in fashion world ).
Pri nas je isto 40.000 fotkanje... Sam če ti čist iskreno povem... Če jaz res ne bi hotla bit manekenka, bi se šla rajš slikat h kakšnemu profesionalnemu fotografu, čeprav bi blo najbrž malo dražje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov