Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
SSarchy napisal/-a:Usrane?!?!?!?! Če so pa te fotke usrane, pol pa nevem, kva so profesionalne fotografije... Sej je fuuull drago in sem bla full v strahu, za ta dnar, ampak ko sem to dobila v roke, mi ni blo tut mal žal. Tko da..., če bi jih vidla..., bi ti blo jasno zakaj tok keša.
a nam jih lahko pokažeš?
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Kokr sem jaz vidla od NL fotke so res dražje kot drugje, sam men se zdijo boljše. Vsaj kar sem gledala na njeni strani...
Čeprav je pa pol spet vprašanje ali dat tok keša njej ali si sam izbrat fotografa, kjer dobiš verjetno še boljše fotke za ist denar. Ma važno je, da so teb fotke cool. Sam da ti ne bo kdaj žal denarja, ker se pol najde 3/4 žensk, ki jamrajo, pa same so dale keš, noben jim ni pištole na glavo prslonu.
Čeprav je pa pol spet vprašanje ali dat tok keša njej ali si sam izbrat fotografa, kjer dobiš verjetno še boljše fotke za ist denar. Ma važno je, da so teb fotke cool. Sam da ti ne bo kdaj žal denarja, ker se pol najde 3/4 žensk, ki jamrajo, pa same so dale keš, noben jim ni pištole na glavo prslonu.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
problem lah nastop, ce si na slikah prevec namazan al pa pac cist spremenjen...
more bit lepo pa vse, sam ne pa neki nacickanga, ker pol si za brez veze tist dnar stran vrgu...
more bit lepo pa vse, sam ne pa neki nacickanga, ker pol si za brez veze tist dnar stran vrgu...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- punčica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2005
- Kraj: dolenjska-Trebnje
mucika napisal/-a:vem, da mal pozno pisem na to temo..ampak vseeno! Ko sm zacela brati tvoje prve vrstice..ja ja Hering. Ves tud jst sm bila pri njemu na tem tecaju, dala 35 cukov..potem pa od vseh deklet in fantov kateri smo bili tam je izbral le nekaj...oz. ne on temvec komisija katera nas je ocenjevala. V roku tedna nam ja sporocil odgovore..sprejetim! Ker sem bila sprejeta se je zacela moja druga naloga..HUJSANJE!! Ker ko bi prisla do 57 kilogramov pri 180cm..takrat sm dobra za njih..In ce po pravici povem .. se kar hujsam in izgubljam pamet .. zelo rada bi delala v tem, ce ze ne drugega poleg studiaj kot hobi..za samopotrditev...ampak me ti kilogrami spravljajo ob pamet..ni jih tako tezko izgubiti..problem jih je obdrzati
Upam, da bo uspelo tudi tvoji sestrci in vsem dekletom ki se trudite pri tem .. ali pa pri drugih ciljih katere ste si zastavile
cao
aloooo......180 cm pa 57 kg?? oprosti...ampak to je pa absurd....to je pol sama kost......uh....
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
to ni absurd...
sam odvisno kako pac pr osebi to zgleda... na enih lah mal, na enih velik, na enih lih prou...
odvisno od konstitucije, tko da ni absurd...
jz mam 172 cm, pa mam 52 kg, pa zgledam cist kul, pa bi vseeno rada se 2 kg dol...
sam odvisno kako pac pr osebi to zgleda... na enih lah mal, na enih velik, na enih lih prou...
odvisno od konstitucije, tko da ni absurd...
jz mam 172 cm, pa mam 52 kg, pa zgledam cist kul, pa bi vseeno rada se 2 kg dol...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- kozmopolitanka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
glede na to da se je tema odprla v zvezi s hering models, naj povem da so mene tud 2x ustavil na ulici in ful težili, da sem šla na predstavitev in se mi je takoj zdelo sumljivo. na tečaj nisem šla, čeprav so mi vabila pošiljali 2 leti. očitno mi je intuicija dobro delala in nisem šla. saj sem potem zvedela marsikaj o heringu, pa tudi nikjer in nikoli še nisem zasledila, da bi sodelovale manekenke iz te agencije.
visoka sem 178 cm in težka 59 kg pa se mi zdel, da sem pretežka za manekenko, čeprav sem dost suha. tako da mi je že to dalo vedet da ne bo nič
visoka sem 178 cm in težka 59 kg pa se mi zdel, da sem pretežka za manekenko, čeprav sem dost suha. tako da mi je že to dalo vedet da ne bo nič
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
cukr8 napisal/-a:kozmopolitanka napisal/-a: nikjer in nikoli še nisem zasledila, da bi sodelovale manekenke iz te agencije.
Hm? Kako to misliš?
Na to sm tut jst hotla repliko napisat...punc iz Heringa je pouhn pousod in so res kvalitetne manekenke!
How blind can you get and still have eyes?
-
Mašy - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Ja, pa ful punc je na naslovnicah tut od avdicije.com!!! Čeprav to nekaterim ni všeč
In razmišljam, da bi se tut sama enkrat včlanila-potem pa sam nadzoruješ sebe oz. odločaš, kaj boš delu, kdaj. Če te neki pač ne zanima, ne greš. Men se zdi zlo fer, tko za hobi
In razmišljam, da bi se tut sama enkrat včlanila-potem pa sam nadzoruješ sebe oz. odločaš, kaj boš delu, kdaj. Če te neki pač ne zanima, ne greš. Men se zdi zlo fer, tko za hobi
Be happy!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]