Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
krfjolca napisal/-a:Kaj če bi kdo skeniru tole Elle, jaz bi tudi ejpl vidla, pa nimam dinarčkou, da bi kupila revijo
Evo, sm kr js poslikala, Japka, ( ) če te moti povej, pa bom odstranla
Eva
Elle
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
V Nemčiji bodo danes zaceli iskati Germany`s next topmodel..Heidi Klum bo vse skup vodila
http://www.prosieben.de/lifestyle_magaz ... /index.php
Danes, pro7 ob 20.15
http://www.prosieben.de/lifestyle_magaz ... /index.php
Danes, pro7 ob 20.15
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
aymee napisal/-a:lally velka sm 171, najbrž res sm mot me k mi niso direkt povedal da jim nism ušeč amak so rekel da sm premejhna..medtem k vidm da mate petro kraus k je u resnici manjša od mene pa dalilo pa še eno ik je velka 168
Men se tut to zdi grdo, da majo ene ženske pa previlegije.
Čeprav mi je jasno zakaj. Sam zato k so nekaj ''več'' bodo dobile kakšen job, čeprav jih je 3/4 v agenciji boljših.
No ja, jaz h sreči pri nas nisem dobila občutka, da bi ene punce bolj cenili kot druge.
Sam si na žalost tut za h nam bolj mejhna, če te to še zanima. Lahko mi pa pošlješ kakšno slikco, pa ti povem vnaprej, če maš kakšno šanso prit not h nam.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Applebitecc napisal/-a:aymee napisal/-a:lally velka sm 171, najbrž res sm mot me k mi niso direkt povedal da jim nism ušeč amak so rekel da sm premejhna..medtem k vidm da mate petro kraus k je u resnici manjša od mene pa dalilo pa še eno ik je velka 168
Men se tut to zdi grdo, da majo ene ženske pa previlegije.
Čeprav mi je jasno zakaj. Sam zato k so nekaj ''več'' bodo dobile kakšen job, čeprav jih je 3/4 v agenciji boljših.
No ja, jaz h sreči pri nas nisem dobila občutka, da bi ene punce bolj cenili kot druge.
Sam si na žalost tut za h nam bolj mejhna, če te to še zanima. Lahko mi pa pošlješ kakšno slikco, pa ti povem vnaprej, če maš kakšno šanso prit not h nam.
A ti delaš na modni agenciji, al kako?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov