Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Resno mal pretiravate, no...
S temi +/-1cm... Resno...
S temi +/-1cm... Resno...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Če mam jest več kg k 50...
Aja no ja, ti si par cm manjša... Sam vseen, jaz sem res ful suha.
Aja no ja, ti si par cm manjša... Sam vseen, jaz sem res ful suha.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Zanimivo. Jaz pa ne vem kok mi je idealno... Tam nekje okol 53 se mi lepo vse zapolni in sem si všeč. Sam par kg še gor tut ne bi blo narobe. Če ne bi seveda zdej tega delala kar delam...
Sem se pa zdejle mičkeno zredila in mam tak luškan bušek, k včasih mi malo kosti ven pogledajo na bokih in to mi ni všeč...
Sem se pa zdejle mičkeno zredila in mam tak luškan bušek, k včasih mi malo kosti ven pogledajo na bokih in to mi ni všeč...
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
Applebitecc napisal/-a:Zanimivo. Jaz pa ne vem kok mi je idealno... Tam nekje okol 53 se mi lepo vse zapolni in sem si všeč. Sam par kg še gor tut ne bi blo narobe. Če ne bi seveda zdej tega delala kar delam...
men so pa moje kosti na bokih vsec ja sj jz sm na 53, 52... tm okol... pa bi rada tistih mojih 50 nazaj...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Nain... Kok agencij pa je v MB?
Ej Lally, včeraj sem srečala eno iz Bronza pri frizerju (Studio T), pa sem slišala, da mate neko pogodbo podpisano tam, da mate cenejš. Grrrrr, ko bi le še mi podpisal, jest pa več plačujem!
Ej Lally, včeraj sem srečala eno iz Bronza pri frizerju (Studio T), pa sem slišala, da mate neko pogodbo podpisano tam, da mate cenejš. Grrrrr, ko bi le še mi podpisal, jest pa več plačujem!
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
ja kolk pa vi kej plačujete za te članarine???
js razmišlam o taki angencije za igralce in igralke!!kera je za to najboljša???
js razmišlam o taki angencije za igralce in igralke!!kera je za to najboljša???
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov