Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Ciara=) napisal/-a:Samo eno mickeno vprašanje: a je dosti manekenk tu na forumu starih več kot 19 let?
Kr jaz sem stara 20 pa me zanima ce se mam cas da nardim manekensko kariero, no, ne ravno kariero, bolj tak, za sebe, za užitek, ker obožuuuujem modo in vse kar je povezano s tem... Drugac pa resno studiram in to mi je na prvem mestu...
Ve, ostale, hodite v srednjo oz. je katera ze na faksu in kak ji gre?
Baj,
Ciara=)
Ja, definitivno imaš še čas oz. še ni prepozno... Najbolje, da narediš nekaj fotografij - obraz, postava (po možnosti brez MU) in pošlješ vključno s svojimi merami na razne slo. agencije, ki jih je kar nekaj tu v Slo. Nekatere so OK, nekatere malo manj, najbolje,da se odločiš sama (verjetno ti bo v pomoč tale tema ). Kaj je pomembno? Emm, odvisno od agencije. Eno pa je sigurno skupno vsem - lepa koža, pa višina tudi ni zanemarljiva ter skladna postava. Sicer pa lepota ni nevemkako važna, bolj je pomembno, da imaš zanimiv obraz. Ko dobiš odgovore iz agencij, pa se sama odloči; nekatere najprej ponujajo manekenske tečaje, nekatere takojšnjo izdelavo booka...
ps. A res nobena ne ve, če letos poteka Next model search?
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja jaz sem bla stara 22 ko so me pobral na ulci, pa sem tut mislila, da sem prestara.
Pa še par brazgotin mam po obrazu, pa tut ni blo sploh nobene panike. Tok da se ne sekirat, ti sam probej pa boš vidla.
Absolutno pa priporočam en dober tečaj hoje in mogoče, če si pripravljena raskirat malo več, da ti nardi res en profesionalc fotke za v book.
Pa še par brazgotin mam po obrazu, pa tut ni blo sploh nobene panike. Tok da se ne sekirat, ti sam probej pa boš vidla.
Absolutno pa priporočam en dober tečaj hoje in mogoče, če si pripravljena raskirat malo več, da ti nardi res en profesionalc fotke za v book.
-
Ciara=) - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: MB
Za visino me sploh ne skrbi (181/182 cm), je tut en izmed razlogov, da sem pomislila na manekenstvo. Kozo imam lepo, mozoljev praviloma nimam. Celo zivljenje ze poslusam, naj postanem manekenka. Ko sem bla stara 16 let, pa me je se Marjan Podlesnik na smuciscu prepriceval, naj se udelezim tekmovanja Miss Slovenije, pa sem zacela fuuuuul sinfat cel izbor, da kak je to cela kuhna itd., kak nobena misica ni prav lepa, da so ene celo zelo povprecne ; nisem ga namrec poznala - pol pa je reko: "Ves, ... jaz sem pa njihov koreograf!" Pa sem misla, da se bom vdrla v tla! :unknown:
Sicer se moram prej malo trenirat, za boke pa to (trenutno mam 65 kg, ceprav mam po ocetu tezke kosti), sem misla zacet nekje poleti ...
Sicer se moram prej malo trenirat, za boke pa to (trenutno mam 65 kg, ceprav mam po ocetu tezke kosti), sem misla zacet nekje poleti ...
Don't cry for me, Argentina...
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
You go, girl!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
ej jz sm prej mal gledala to avdicija.com... jao, sam to je pa res nategvanje folka...
-placujes clanarino da majo sploh objavljeno tvojo sliko...
-ja same bl ''ne tok lepe'' face in postave...
-in 40 000 al pa 60 000 za book, ki je cist zanic...
jooj...
-placujes clanarino da majo sploh objavljeno tvojo sliko...
-ja same bl ''ne tok lepe'' face in postave...
-in 40 000 al pa 60 000 za book, ki je cist zanic...
jooj...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
sweet_kitty - Debatorica
Ej ma ta avdicija je res ful ful bedna. Pa tko uni modeli k so gor... Sorry če bom koga užalla, ampak to zame niso modeli. Mlajše punce k berejo Smrkjo in jih prime da bi ble manekenke ...
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
sweet_kitty - Debatorica
Ja, totalno. Pa še nevem kok kej te punce dela dobijo... Najbrž bore malo !
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Elven Lied - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
joj, mene tud toook mika da bi se ukvarjala s tem. postavo mam pomojem primerno, sam višina, 170 je najbrž premal, pa še, nevem, premal samozavesti, ah ja...
Hudič v vsem svojem tulu
nima puščice, ki bi ranila
srce bolj kakor sladek glas.
Byron
Byron
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
Elven Lied napisal/-a:joj, mene tud toook mika da bi se ukvarjala s tem. postavo mam pomojem primerno, sam višina, 170 je najbrž premal, pa še, nevem, premal samozavesti, ah ja...
ce mas zanimiv obraz te lah tud z to visino km sprejmejo...
jz mam 2 cm vec pa sm v bronzu..
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
Elven Lied - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
Lai Ming napisal/-a:Veš, 170cm niti ni tako malo. Tudi z manj cm bi prišla skozi
aja? nevem no. mogoče pa en dan probam, sj sm še mlada 17, mam še cajt
Hudič v vsem svojem tulu
Byron
Byron
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]