Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 11. Dec. 2005 14:05

Jst sem že mela piložnost delat kot manekenka in fotomodel - to drugo še zmeri opravlam, amapk se mi zdi posel manekenke čist podn. Misem, meni osebno se zdi pod častjo, da sem praktično samo en obešalnik za obleke in nč druzga. Ne vidm razloga da bi si s tem kgo pumpau ego :D !
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 11. Dec. 2005 16:16

Sweet_kitty, tvoj komentar je mal hecen. Izpod časti bi ti blo delat kot manekenka, ker bi bla kao kot obešalnik za obleke? :roll: Lol, po tej teoriji bi ti blo izpod časti opravlat tut skor vse druge poklice. A natakar je pa pol podstavk za pladne pa krožnike al kwa?:D Pa sej ma vse pač svoje prednosti in slabosti! :wink:
Zadnjič spremenil fun, dne 10. Sep. 2008 15:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nana* » 11. Dec. 2005 17:04

Jst poznam eno k je bla res bucka, zdej je pa manekenka. Pa še letos je bla na miss slovenije.
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 11. Dec. 2005 17:24

fun, ne, natakar se mora vsaj minimalno izobrazit in neki vložt v svoje delo... Dobr veš kaj sm hotla povedat, se s tem nism hotla nikogar žalt, sam tako je pač moje mnenje.
Ja valda da lahko tako shujšaš. Sam na pameten način :schlaumeier: !
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
tulipanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2005
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a tulipanka » 11. Dec. 2005 17:33

nana* napisal/-a:Jst poznam eno k je bla res bucka, zdej je pa manekenka. Pa še letos je bla na miss slovenije.

Waw, to je mogla pa ornk shujšat pol!!! K za manekenko morš bit pa res suh, po mojem :eek: OK, za miss je že mal manj pomemben se mi zdi...so ponavad tud kakšne mal manj koščene tam, letos je blo tud par takih mal okroglih- ena Sonja al kaj je že bla :gruebel: ... A je bla to ona mogoče :) ?
Uporabniški avatar
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nana* » 11. Dec. 2005 17:40

Ne ni bla Sonja. Pa bla je dost okrogla. Tud men ni jasn, kam je vse to dala.
Uporabniški avatar
šečeru
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2004
Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a šečeru » 11. Dec. 2005 19:01

ka bluzite? zakaj nebi mogla imet 58 kg? moja kolegica je ful suha in ima več kot 60 kg tak da ne bluzit. odvisno od velikosti in teže vaših kosti. Jaz jih mam 59 pa kaj zaj, če bi hotla bi dol vzela 6 kg pa bi blo vse cool pa malo fitnesa pa je to to. tak da ne s takimi! je pa res da vedno bol suhe se iščejo za tujino. za slovenijo pa ni panike
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 11. Dec. 2005 20:35

Jest sem bla že prej tok suha. Pa tut zlo mal jih poznam, da so se ble pripravljene potrudit in malo shujšat. Kako pa to zgleda pol je pa čist od osebe odvisno al zgleda ''grdo'' al pa ''leto'' suha. :wink:
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 12. Dec. 2005 15:29

jz sm tud ze skos ista... ok, do prvega letnika, dokler sem gimnastiko trenirala sem mela 49kg, sm bla suhec, sam z lepo postavo... sm mela ritko in joske... glih tok da je blo prou...

zdj mam pa 53-54 kil in sm se vedno suha in je vse kul... sam se pa trudm na 50 pridet- z tekom in fitnesom itd... ker se mi zdi to taprava cifra- u moji glavi pac...

tud z 58 kg si ti lah suh... mas pac tezje kosti...

je pa odvisno kaj hoces bit- fotomodel al manekenka...

ker ce si fotomodel, ni toook nujno da si blazno suh...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
punciak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punciak » 12. Dec. 2005 19:59

ej a obsatja kakšna "meja" do kok kil maš lahka da si se "sprejemljiva" za manekenko oz fotomodel :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 12. Dec. 2005 20:38

Aja...
Zadnjič spremenil fun, dne 10. Sep. 2008 15:56, skupaj popravljeno 1 krat.
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 12. Dec. 2005 20:46

če res hočeš bit model, se mi zdi, da bi mogla shujšat za kakšne 8kg, pa boš pol vidla, če maš pravo konstitucijo.
First to Know

Tres tres chic.
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 12. Dec. 2005 20:48

fun napisal/-a:Aja...
To zat sprašujm. Js sm šla pred približno pol leta na tist tečaj manekenske hoje in kmalu po tem sm dobila pismo, da mam primeren obraz, in da bodo men in še eni iz tečaja avanstirali izdelavo booka. Jst tist pokličm, pa mi rečejo, da naj probam najprej shujšat. Takrat sm mela 58 kg (173 cm). Začela sm telovadt in sm en mesec res vsak dan delala vaje. Pa sm mela še kar 58 kg :D Pol sm se začela mal sekerat zarad tega, in vse skup odpovedala. Zdej mi gre že prov na živce, k mi vsi govorijo, da bi bla lahk fotomodel (frendi, prfoksa, halo, zdj mi je že babica rekla)... To se mi zdi sicer ok, in rada bi probala, ampak nekak se mi je zdel, da mam pač tako čudno konstrukcijo (ful mam preveč mišic po nogah).

men tut babi govori da sn najlepsejsa ja. nasteti niso neki modni guruji :D in ja kot je tjaska rekla...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 12. Dec. 2005 21:05

fun napisal/-a: Začela sm telovadt in sm en mesec res vsak dan delala vaje. Pa sm mela še kar 58 kg :D Pol sm se začela mal sekerat zarad tega, in vse skup odpovedala. ...

Hm, ni vse v telovadbi... Po mojem bi bilo najprej treba malo prehrano spremeniti :/ ... Poleg tega pa seveda še telovadba - oboje skupaj je najbolj učinkovito. Samo z vajami verjetno ne moreš pokuriti vseh odvečnih kalorij, zato je treba hkrati še zmanjšati vnos le-teh :D ...

men tut babi govori da sn najlepsejsa ja. nasteti niso neki modni guruji

Haha, ja moja babica je bila tudi zadnjič vsa vzhičena, da sem prelepa, ko me je v eni reviji videla, sama sem pa že en mesec prej doživljala strahotne travme, kako je fotografija ogabna (oz. jaz na njej) :lol: ...
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 12. Dec. 2005 22:46

fun, kot so ti že ostale rekle. Babice/mamice vsem govorijo, da so lepe. Če hočeš bit model (sploh za tujino) morš bit zdej že kostko.
In za to delanje je na 173cm 58kg res preveč. Jst sm mela 58kg na 181cm, pa so mi rekl, da "morm" shujšat na 54kg. Marsikter se bi prjeu za glavo, samo tko pač je.
In kot je ena že prej rekla, ni vse v telovadbi ... V tem svet se je treba tut marsičemu odrekat. Razn seveda punc, ki so že naravno čist suhcane.
Ampak ok, dost o tem, da ne bo spet kašna začela govort, da ljudi silim v hujšanje ipd.
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov