Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fishi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2005
pri 170 se v nobenem primeru ne stlacs v otroske cunje, ker ce druzga ne so ti rokavi prekratki oz. so majce prekratke, hlace sploh itd. najvecja otroska st. je anrjena za 164cm visine, tko da je tud po mojm mnenju to mal za lase prvlecn. sploh ce mas ogromne joske......lepo te prosim, kaksne otroske cunje.
keep on smiling:)
- *cream*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2005
- Kraj: Claymoore
sj jaz nisem mislila da ste debele al pa da niste suhe ampak mam pa kolegico ki je skrajnost to sm hotla povedat
joške so v primerjavi z telesom res ogromne je res rahlo deformirana ma roke normalno dolge noge pa kr precej dolge(ma ozko okostje še posebej rame in roke in prsni koš pa to) normalne majice so ji preširoke ali prevlke prav ji je največja številka na otroškem oddelku(dekliški oddelek) jo pa majice in puloverji rahlo zajebavajo zaradi jošk niso nevem kaj ampak hecno zgleda kr telo ima res "anoreksično"
vam bom sporočila njene mere(obseg) mi nima osebno vrei štela: medenica je rahlo prevelika za taki suuuhi trup aja pa ne razumite narobe ni tak deformirana da bi mela trup 6 letnice noge pa 20 letnice
verjemite velikost njenih oblačil v omari je fenomen
joške so v primerjavi z telesom res ogromne je res rahlo deformirana ma roke normalno dolge noge pa kr precej dolge(ma ozko okostje še posebej rame in roke in prsni koš pa to) normalne majice so ji preširoke ali prevlke prav ji je največja številka na otroškem oddelku(dekliški oddelek) jo pa majice in puloverji rahlo zajebavajo zaradi jošk niso nevem kaj ampak hecno zgleda kr telo ima res "anoreksično"
vam bom sporočila njene mere(obseg) mi nima osebno vrei štela: medenica je rahlo prevelika za taki suuuhi trup aja pa ne razumite narobe ni tak deformirana da bi mela trup 6 letnice noge pa 20 letnice
verjemite velikost njenih oblačil v omari je fenomen
Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ej Cream, če pa tole zate ni zelo suho, pol pa ne vem:
http://www.rtvslo.si/tlp/galerija.php?op=show&id=4767
Drugač je pa res, da ženske zgledajo velik bolj pr seb, pa majo skor tako kilažo k jest... Kaj pa vem, mogoče teža kosti.
http://www.rtvslo.si/tlp/galerija.php?op=show&id=4767
Drugač je pa res, da ženske zgledajo velik bolj pr seb, pa majo skor tako kilažo k jest... Kaj pa vem, mogoče teža kosti.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Ne, rekla si, da nisem prav velik suha, če mam tok kil.
Pa sem ti hotla pokazat, da sem kar precej suha.
Aja, ja, to sem jaz. Kuku!
Pa sem ti hotla pokazat, da sem kar precej suha.
Aja, ja, to sem jaz. Kuku!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Ne zamerim, vsak ma svoj okus.
Sam da se ne žali.
Sam da se ne žali.
- fishi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2005
no fajn
k men so oz. ste manekenke cist lusne za pogledat, sam ce si pa predstavlam da bi sama bla taka to mi pa ne gre najbols, si kr ne znam zamislt kako bi blo k neb mela skor nc za v modrcek dat, al pa da bi hlace al pa majcke tko visele na men.....ne ne, to pa ne
sam za vidt je pa kr kul
k men so oz. ste manekenke cist lusne za pogledat, sam ce si pa predstavlam da bi sama bla taka to mi pa ne gre najbols, si kr ne znam zamislt kako bi blo k neb mela skor nc za v modrcek dat, al pa da bi hlace al pa majcke tko visele na men.....ne ne, to pa ne
sam za vidt je pa kr kul
keep on smiling:)
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Ej pa ne boš verjela, ampak vedno takoj in brez problema dobim obleke (razen modrcev ). Ritko pa itak mam postavi primerno, tok da čist vsake hlače lepo zapolnim.
Drugač pa štekam, da je to enim ful presuho. Se zavedam tega že cel lajf, pa še fino so me zajebaval v osnovni. Moj fotr je bil pa cel zakompleksan k je bil tok suh in je kot najstnik polet nosu dolge rokave... Zato mi je ful grdo, če folk zajebava.
Drugač pa štekam, da je to enim ful presuho. Se zavedam tega že cel lajf, pa še fino so me zajebaval v osnovni. Moj fotr je bil pa cel zakompleksan k je bil tok suh in je kot najstnik polet nosu dolge rokave... Zato mi je ful grdo, če folk zajebava.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov