Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

engy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a engy » 05. Nov. 2005 12:48

[no od frenda sestrci je 9 mescov placvala 15.000 sit... hmmm... :?[/quote]

:schlaumeier: :schlaumeier: Ej ne vem kera punca je to, sam zihr je una Veronika, k ji je Nina lepo razložla da more podpisat pogodbo.Una je rekla da bo. Nina ji je koj zrihtala snemanje za Smrkljo, od nje pa nč. Ko b mogla podpisat se ni več pojavla. Sej bo vidla da ne bo prav nč tko super drgje. Če bi podpisala bi zihr dnar koj dobla. Pa tut Nina ji je nardila tut set kartice, sam ene se raj umaknejo kt da bi ble poštene. Pol ji je plačala, sam da ma mir. Pa so kartice sto posto več stala kokr teh 15.000.
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 05. Nov. 2005 16:35

zdej pa dost tule o tejle koklasti nini lubardi, če ne vas bom polcajki zatožla!!!! :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted:
zmente se prek zs/sodišča kakorkoli, tule pa nehiteeeee!!!!!!
Waiting in the queue oh whoopee doo
engy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a engy » 05. Nov. 2005 17:12

:ideadev: :saddev: :ideadev: Ej tisto koklasta je pa res too much!!!! Ženska super zgleda. Dej prav b blo da se opravičš, sej žalitve niso dovoljene, a se t ne zdi??? :evil:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 05. Nov. 2005 18:50

Sam ste res vsi skup mal bedni... :D
Kok jo/jih sploh lahko prenašate, jest sem takrat sam 1x omenla ime Hering k smo se mi nekaj pregovarjal, pa je bil cel ogenj v hiš in cela reklamna kampanija z moje strani.. :lol: :wink:
Resno, nekam se bom prtožla zarad tega... :gruebel: :D
Diskriminacija, I tell you! :)

Drugač vas pa jest razumem engy-ipd., da vas tole razburja... Men je tut na začetku razpizdilo. Čeprav jest vem tut par stvari čez Nino povedat in najbrž tut ti čez Heringa... Pač tko je v tem biznisu, nobody's perfect, samo eni so/smo bolj uspešni in eni manj. :wink:
engy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a engy » 05. Nov. 2005 19:25

:lol: :razz: :razz: Hej Applebitecc. Js se full s tabo strinjam. Eni k smo uspešni smo ziher zadovolni, sej ni agencija kriva če punca ni ok za model. Ene so tut same krive, sej za vsako stvar krivijo agencijo. Če niso one zbrane je že nekej z agencijo narobe. a ne?? Ja jst bi mela tut full čez Heringa za povedat pa tut moje frendice k so ble tm na tečaju pa tko... Sam bom raj tih, k mi je to obrekovanje že too much. Ej sam neki na internetu ma Hering dost full zanč punc med... Ej to je brez veze. Ena takh mi je rekla da mora plačat kr dost čukov da je na internetu! Sam pol so pa take k ti, k so dobre diskriminirane a ne??? Zraven unih, no ne vem. :roll: :roll: :roll:
tally
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tally » 05. Nov. 2005 20:27

Čao!
To da se tk nizko spuščate in žalite agencije, sploh od Nine Lubarde je full res totalno otročje. ka neki pišete če sploh nimate izkušenj z njo in njenim delom. kot vsaka agencija mora tudi Nina postaviti neka merila in če jih ti izpolnjuješ se ti bo gotovo to dobro povrnilo, kar je logično. Pa verjemte, da je velik takih ko dajo za book full keša pa so slike nikakršne, če pa so slike dobre in če jih naredi Nina potem vete da ste na pravi poti.
lp :razz:
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a saarah » 05. Nov. 2005 22:10

tally napisal/-a:Čao!
To da se tk nizko spuščate in žalite agencije, sploh od Nine Lubarde je full res totalno otročje. ka neki pišete če sploh nimate izkušenj z njo in njenim delom. kot vsaka agencija mora tudi Nina postaviti neka merila in če jih ti izpolnjuješ se ti bo gotovo to dobro povrnilo, kar je logično. Pa verjemte, da je velik takih ko dajo za book full keša pa so slike nikakršne, če pa so slike dobre in če jih naredi Nina potem vete da ste na pravi poti.
lp :razz:

joj,sami neki 'novi' in glih s prvim postom uletite na to temo :D
samara
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a samara » 06. Nov. 2005 10:17

Najprej prisrčen pozdrav!

Prebrala sem zadnje tri strani foruma in razmišljala:
Vsak naj pometa svoj prag. Nihče ni popoln. Vedno se v poslu pojavijo trenja. Žalostno pa je, da je "lepa" človeška ali slovenska lastnost, da se poskuša tistega, ki je nadpovprečen, hitro spraviti v povprečje ali celo podpovprečje, da le ne bi preveč štrlel, bil (naj)boljši, uspešnejši. Tudi veliko zavisti se prebere med vrsticami. Le zakaj ne znamo biti iskreni, pravični, pošteni, strpni, zakaj ne spoštujemo sebe in druge. Ker nam manjkajo moralne vrednote. Manjka nam stik s svojo notranjostjo, našim notranjim jedrom. Žalostno. Ali je to naš karakter ali je to značilni karakter današnje družbe?!

Glede agencije NL MM in Nine pa tole:
Meni osebno je Nina zelo v redu človek. Ima bogato notranjost. Meni je ob fotografiranju za book iskreno povedala, da mi ne more ničesar obljubiti, ker o izboru modelov odloča naročnik. Zelo dobro me je razumela, z njo bi se lahko pogovarjala o marsičem. Tisti, ki ste ali imate z njo slab odnos, se vprašajte, koliko ste sami doprinesli k takšnemu odnosu. Kar človek seje, prej ali slej tudi žanje. Mislim, da ona dobro ve, kako se stvari streže. Fotografije so super in celo brat me na njih ni spoznal, ko se mu jih pokazala.

Za vsa dekleta pa tole:
Zunanja lepota je vedno odraz notranje. Seveda obstajajo za delo modela kriteriji, vezani na zunanjost, toda ob negativni notranji energiji zunanje karakteristike ne dobijo takšen čar.

Srečno!
:flower:
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 06. Nov. 2005 14:51

samara :versteck: a te niso v zadnjem delu v vodnjak zaprl?
Tko nekak...
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 06. Nov. 2005 15:14

samara napisal/-a:Fotografije so super in celo brat me na njih ni spoznal, ko se mu jih pokazala.

Men je pa to ful smešn... Če ma recimo en človek super fotke, pa je v resnici čist drgačen kot na fotkah.. A ni pol naročnik mal na slabšem, če dobi osebo čist drgačno, kukr je pričakoval!?
Mislm, sej mi je jasn, da hoče vsak na fotkah čimboljš zgledat, sam a si nej ne bi bil vsaj mal podoben? :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
samara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a samara » 06. Nov. 2005 16:20

Saj sem si podobna. Zakaj pa me brat ni prepoznal? Ker zgledam full dobro in ker so fotografije v redu. V življenju se redko kdaj "namalam" in marsikdaj ne pokažem svoje ženske čare. Zakaj? Jaz že vem zakaj.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 06. Nov. 2005 17:03

hmmm... kokr jz vem nej bi ble fotke dost normalne in ne nacickane, da pac si kar si... ne pa ena druga oseba...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
samara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a samara » 06. Nov. 2005 17:40

Saj so normalne fotografije in nisem načičkana in sem to, kar sem. Predstavljaj si samo sebe brez make up-a in z make up-om. Je razlika, mar ne? Vem, kaj te je zmotilo: beseda namalana v narekovajih. Vse dobro ti želim in bodi to, kar si.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 06. Nov. 2005 19:07

samara napisal/-a:Saj so normalne fotografije in nisem načičkana in sem to, kar sem. Predstavljaj si samo sebe brez make up-a in z make up-om. Je razlika, mar ne? Vem, kaj te je zmotilo: beseda namalana v narekovajih. Vse dobro ti želim in bodi to, kar si.

ja itq da je razlika... no sj slike na katerih zgledas dokaj naravno so kul...
res so mi pa za book grde tiste slike k so beybe res namalane na njih...

tud jz ti zelim vse dobro...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
adam hunter
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a adam hunter » 29. Nov. 2005 17:07

zivljenje ni crno in belo... stvari so boljse ali pa slabse... NL MM je slabse, ostalo je pa boljse... tako enostavno je to... pustimo Nino... v sloveniji je situacija precej jasna... se mi zdi da obstaja ena sama agencija ki dela po nekih svetovnih standardih... to ni tezko ugotoviti.. nasploh pa za agencijo potrebujes denar in svetovne izkusnje... ce mislite da imajo slovenske agencije skromne pisarne zato ker se ne zelijo izkazovati potem se motite... nimajo denarja, zato ga morajo vec vzeti modelom... spet enostavna resnica... potem mi mladi pac dobimo manj... izkusenj pa nekih tudi nimajo, saj modeli potujejo vec kot pa agenti... pa kaj vam cem jaz govoriti... pejte vse posebej pogledati pa ce vam ne bo jasno si najboljsega tudi ne zasluzite...

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov