Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

engy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a engy » 04. Nov. 2005 19:18

:D :D :? Punce sam vedet morte, da je velika razlika med booki! Js sm vidla kar neki bookov. Nina nardi res ful the best fotke!!! Res je da tut v tujini delamo z njenimi fotkami. Pri Bronzu so še zadnč naredl book fantu ki zgleda res super, pa so fotke full bedne, dobu je sam 4, vse iste. Dejte no mir, zdej je kao že Dejan nek fotograf??? A ste se sploh vprašale da če Nina ne bi bla res dobra fotografinja ne bi fotkala za Carla Degen, Peko,Kroj, pa še kaj.
Uporabniški avatar
AnaB
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a AnaB » 04. Nov. 2005 19:21

Moja kolegica je pr Herringu dala delat book, mela je tud tist tecaj hoje pa to..
kurc od kurca. book ni ne vem kaj, ene parkrat so jo pac klical, da se je prsla pokazat, nobenga dela.. pa je visoka 178 in tud zlo lusna, manekenska postava... pa nic.. ne vem ne vem
engy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a engy » 04. Nov. 2005 19:36

Ana B, če je tvoja kolegica res kul, nej res pošle navadno fotko k Nini Lubarda. Grem stavt da bi bla z njenim bookom full happy. Punce so že ble pr njej, pa so si prej delala book pr Heringu. 100 proti 1 čist res. Sploh če je res visoka 178!
Uporabniški avatar
AnaB
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a AnaB » 04. Nov. 2005 19:50

ja res je visoka tok, ce ne mogoce se ksn cm vec. ona je ze hotla book prenest k bronzu, pac it ga pokazat in to ane.. sam ni zbrala poguma (herring ji najbrz ni kej prevec dvignu samozavesti)..

ji bom pa rekla res da nej odnese njej, ce pravte da je tok v redu.
engy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a engy » 04. Nov. 2005 20:23

Nej poskus, ne bo ji žal. Nima kej zgubit. Z nami je res superca, prava frendica.
pinkyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pinkyca » 04. Nov. 2005 22:22

A dj no punce nehite že s takim.
Nina je res the best, sploh pa njene fotke! K sm bla jst tm je bla ful faca. Vid se, da ženska ve kva dela. :)
Drgač se pa ful dostkrat v kkšni revij da zasledit fotke njenih modelov.
Večkrat kt recimo od Heringa al pa drugih!
Tk da raj nehite govort stvari, k niso resnične.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 04. Nov. 2005 22:31

pinkyca napisal/-a:A dj no punce nehite že s takim.
Nina je res the best, sploh pa njene fotke! K sm bla jst tm je bla ful faca. Vid se, da ženska ve kva dela. :)
Drgač se pa ful dostkrat v kkšni revij da zasledit fotke njenih modelov.
Večkrat kt recimo od Heringa al pa drugih!
Tk da raj nehite govort stvari, k niso resnične.

Res? Kako pa to, da potem nisi več pri njej :) ?

(pogrešam zeleno barvo :razz: )
engy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a engy » 04. Nov. 2005 22:47

:lol: Ej Cukr8 a ti res že ni jasn da je Nina čist ok. A zdej boš pa vse tiste ki vemo da je agencija najbolša hinavla po forumu? Več kot očitn je da ji hočeš škodit, sam vse se vrača vse se plača enkrat u življenju.
pinkyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pinkyca » 04. Nov. 2005 22:51

Sj drgač sm še pr njej......sam tok. :P
Dj cukr8...a nimaš pametnejšga dela, kt da tlele okol druge obrekuješ?
Prov nč ne zgledaš, da bi bla kkšn cukr. Dj se raj preimenuj u grenivko! :)
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 04. Nov. 2005 23:06

Eh, veste kaj (vse 3) :wink: ... Če niste opazile, nisem prav nikogar obrekovala :hallo: ... Drugi uporabniki foruma so pisali o svojih izkušnjah oz. izkušnjah svojih prijateljic... Pa tudi pri njih ni šlo za obrekovanje... Forum je tako ali tako javen in vsak lahko napiše svoje mnenje (če seveda sledi pravilom uporabe le-tega):cool: ...

Sama sem se pa samo zabavala in čudila, kako zanimivo se 3 uporabnice v enakomernih časovnih presledkih izmenjujejo na forumu, in kako pišejo izključno v to temo :juggle: :nixweiss: ... Pa tudi čisto resno sem potem vprašala Pinkyco, kako da je šla drugam (odgovor sem že prebrala, hvala :P )...

No, pa saj v bistvu ni moja stvar, delajte, kar hočete... Če vam rata, lepo za vas :D ... Bo imela pa Nina še en zimski vrt več :wink: ...

Škodovati pa nočem nikomur niti se mi ne zdi, da imam tako moč, da bi lahko s svojim pisanjem to storila, hehe :ritter: ...
Aja, to, da je Nina tako zelo OK, mi pa res še ni jasno... No, pravzaprav mi ni več...

LP & brez zamere :)
Zadnjič spremenil cukr8, dne 05. Nov. 2005 9:12, skupaj popravljeno 2 krat.
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pehta » 05. Nov. 2005 0:35

Baje, da obstajajo tud take avdicije, da mora punca gola paradirat pred kao ''komisijo''.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Uporabniški avatar
tulipanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2005
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a tulipanka » 05. Nov. 2005 0:53

pehta napisal/-a:Baje, da obstajajo tud take avdicije, da mora punca gola paradirat pred kao ''komisijo''.

Kaj? Kje to? A v Sloveniji? :eek:
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pehta » 05. Nov. 2005 1:38

Ne, ne v Sloveniji.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
engy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a engy » 05. Nov. 2005 10:32

:argue: Ej Sieena a se t ne zdi da s full nesramna? Agencija Nina Lubarda vedn plača keš, še predn dobi dnar od naročnikou. Kokr vem tut drugm. Ej če kdo prav da mu je dolžna zihr laže. Sej če ona nardi book je jasn, da morjo najprej book plačat šele pol lohk dobivajo keš. A ni tko? Sam tok, pa prosm nehi,kr res ni cool. Sej se ne tiče sam nje tut nas k smo pr njej. Me smo res zadovolne. :meeting:
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 05. Nov. 2005 11:00

engy napisal/-a::argue: Ej Sieena a se t ne zdi da s full nesramna? Agencija Nina Lubarda vedn plača keš, še predn dobi dnar od naročnikou. Kokr vem tut drugm. Ej če kdo prav da mu je dolžna zihr laže. Sej če ona nardi book je jasn, da morjo najprej book plačat šele pol lohk dobivajo keš. A ni tko? Sam tok, pa prosm nehi,kr res ni cool. Sej se ne tiče sam nje tut nas k smo pr njej. Me smo res zadovolne. :meeting:

no od frenda sestrci je 9 mescov placvala 15.000 sit... hmmm... :?
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov