Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2934 prispevkov
• Stran 196 od 196
•
Prejšnja
1 ... 192, 193, 194, 195, 196
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Evo, tukaj še ena, ki ima slabe izkušnje z Nino Lubarda. Jaz sem šla k njej na razgovor ali kakorkoli naj temu rečem. Namesto da bi se dobile v njeni "agenciji" smo se v neki slaščičarni sredi Velenja. Najprej je zahtevala nekega ogromnega denarja za book- okrog 300.000 takratnih tolarjev. Ker sem imela takat še kratke lase, je rekla,da ne morem biti model za takoimenovano visoko modo (zakaj bi potem potrebovala book?????). Hvala bogu,so mi starši takrat oporekali in niso hoteli dati denarja. Fora pa je v tem, da me je čez pol leta klicala, če bi lahko bila model na slikanju za Peko, booka ne bi potrebovala. Res smešno. Hvaležna sem staršem, da mi takrat niso dovolili, ker bi denar vrgli v smeti.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
jesssica napisal/-a:spice girl, zagotovo bi te potem na nek način prisilila, da narediš book, da bi lahko ona iz tebe potegnila denar.
Jessica d.o.o. vabi vse 'obupane in propadle modele' v svojo svetovalnico na pogovor. Njene sposobnosti segajo v vsa področja modne scene, še posebno slovenske. Izkušnje so jo pripeljale do tega, da je danes uspešna (72 postov!) svetovalka na Cosmopolitanovem forumu. Za vse informacije vam je na voljo preko njenih zasebnih sporočil. Na javnem forumu so namreč njeni komentarji nezaželjeni..
Hvala.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz pa mislim, da ima vsak možnost povedati, kar hoče. In mislim, da tu ni nobena, ki ima neke sposobnosti oz. take, da bi solila pamet komurkoli. Ne vem zakaj, je potrebno bit nesramni, ali tako kaj pridobite?
Mislim, da ne. In če si želite polniti svoj ego, pojdite drugam.
Tu vsak lahko pove, kar želi. Če si na strani NL, ali ne. Sam nehajte se žalit for gad sejk
Tu vsak lahko pove, kar želi. Če si na strani NL, ali ne. Sam nehajte se žalit for gad sejk
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
a_pikica_a napisal/-a:SSarchy napisal/-a:jesssica napisal/-a:spice girl, zagotovo bi te potem na nek način prisilila, da narediš book, da bi lahko ona iz tebe potegnila denar.
Jessica d.o.o. vabi vse 'obupane in propadle modele' v svojo svetovalnico na pogovor. Njene sposobnosti segajo v vsa področja modne scene, še posebno slovenske. Izkušnje so jo pripeljale do tega, da je danes uspešna (72 postov!) svetovalka na Cosmopolitanovem forumu. Za vse informacije vam je na voljo preko njenih zasebnih sporočil. Na javnem forumu so namreč njeni komentarji nezaželjeni..
Hvala.
Jaz pa mislim, da ima vsak možnost povedati, kar hoče. In mislim, da tu ni nobena, ki ima neke sposobnosti oz. take, da bi solila pamet komurkoli. Ne vem zakaj, je potrebno bit nesramni, ali tako kaj pridobite?
Predlagam, da prebereš izjave jessice par strani nazaj in potem pametuješ o tem, kdo je nesramen..
Jessica - tvoja vzgoja se izraža v tvojih postih in ti zato verjamem, da ti nikoli ni noben narekoval, kdaj it spat, jest itd..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Temo se bo zaklenilo, če se samo še enkrat napiše karkoli o Nini Lubardi.
Tema NI namenjena temu.
O vašem prerekanju kdo je koga nategnu.
Tema je o avdicijah.
Primer uporabe Nine Lubarde v stavku:
Danes sem imela avdicijo pri NL in mi ni všeč njihov odnos do dela, zato sem se odločila, da ne bom sodelovala z njimi.
In pika. Ostalo klobasanje, ki poteka zadnjih nevemkoliko strani je NEPOTREBNO!
Zadržite se komentiranju, prosim!
Tema NI namenjena temu.
O vašem prerekanju kdo je koga nategnu.
Tema je o avdicijah.
Primer uporabe Nine Lubarde v stavku:
Danes sem imela avdicijo pri NL in mi ni všeč njihov odnos do dela, zato sem se odločila, da ne bom sodelovala z njimi.
In pika. Ostalo klobasanje, ki poteka zadnjih nevemkoliko strani je NEPOTREBNO!
Zadržite se komentiranju, prosim!
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
zaradi prošnje uporabnice hallwag umikam svoja sporočila. Da se ne bomo pravno preganjali
če sem pa kej izpustila pa preklicujem
Zdi se mi pa čudno da nekateri ljudje/podjetja ne znajo sprejeti konstruktivnih kritik.
Se mi pa zdi da pogovori o NL delajo samo probleme tako da predlagam NACI na to čawči
če sem pa kej izpustila pa preklicujem
Zdi se mi pa čudno da nekateri ljudje/podjetja ne znajo sprejeti konstruktivnih kritik.
Se mi pa zdi da pogovori o NL delajo samo probleme tako da predlagam NACI na to čawči
Prvi neprebran prispevek • 2934 prispevkov
• Stran 196 od 196
•
Prejšnja
1 ... 192, 193, 194, 195, 196
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov