Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- agentka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2005
Nikomur nisem ničesar dolžna, res škoda, da na foromu punce kot si ti širijo laži in zavajajo dekleta, ki si resnično zaslužijo ugledno kariero...
Zgodbice o anonimnih pismih dobivajo epilog na sodišču in grafološke preiskave bodo dokazale pisca, ki podtika polena. Sicer pa v vednost vsem, naša agencija investira v izdelavo booka modelom, ki imajo predispozicijo za uspešno kariero in so pripravljeni skrbeti za redno vadbo in svoj image. Kar pa se tiče števila naših modelov, jih je ravno dovolj, da veliko, res veliko delajo in snemnajo. Očitno ne spremljaš revij!!! EVA oktober NAŠA NASLOVNICA: Mojca; EVA EDITORIAL: Ines, COSMOPOLITAN NOVEMBER: EDITORIAL Tamara, KATALOG IUV: Tamara... Organiziramo tudi mednarodni izbor NEXT MODEL SEARCH in zmagovalki sta prejeli pogodbi vredni kar 250.000 $. Torej imajo naši modeli res dobre možnosti. Lazi širijo dekleta, ki smo jih zavrnili ali tista, ki so kršila pogodbo! Ali res nočeš razumeti kaj pomeni investicija v book? Pomeni, da se stroški booka povrnejo s honorarji od del, šele nato model prejema svoje honorarje!!! Kar se tiče agencij, pa se lahko modeli sami prepričajo o prisotnosti modelov v revijah, katalogih..., pri čemer je procent naši agenciji le v prid! Žal je revija Nova tista, ki išče škandala in niso objavili številnih pisem naših modelov, ki so seveda podprli povsem drugačno, pozitivno plat sodelovanja z nami! Ja, Bronzu smo očitno velik trn v peti.....
Zgodbice o anonimnih pismih dobivajo epilog na sodišču in grafološke preiskave bodo dokazale pisca, ki podtika polena. Sicer pa v vednost vsem, naša agencija investira v izdelavo booka modelom, ki imajo predispozicijo za uspešno kariero in so pripravljeni skrbeti za redno vadbo in svoj image. Kar pa se tiče števila naših modelov, jih je ravno dovolj, da veliko, res veliko delajo in snemnajo. Očitno ne spremljaš revij!!! EVA oktober NAŠA NASLOVNICA: Mojca; EVA EDITORIAL: Ines, COSMOPOLITAN NOVEMBER: EDITORIAL Tamara, KATALOG IUV: Tamara... Organiziramo tudi mednarodni izbor NEXT MODEL SEARCH in zmagovalki sta prejeli pogodbi vredni kar 250.000 $. Torej imajo naši modeli res dobre možnosti. Lazi širijo dekleta, ki smo jih zavrnili ali tista, ki so kršila pogodbo! Ali res nočeš razumeti kaj pomeni investicija v book? Pomeni, da se stroški booka povrnejo s honorarji od del, šele nato model prejema svoje honorarje!!! Kar se tiče agencij, pa se lahko modeli sami prepričajo o prisotnosti modelov v revijah, katalogih..., pri čemer je procent naši agenciji le v prid! Žal je revija Nova tista, ki išče škandala in niso objavili številnih pisem naših modelov, ki so seveda podprli povsem drugačno, pozitivno plat sodelovanja z nami! Ja, Bronzu smo očitno velik trn v peti.....
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
agentka napisal/-a:Očitno ne spremljaš revij!!! EVA oktober NAŠA NASLOVNICA: Mojca; EVA EDITORIAL: Ines, COSMOPOLITAN NOVEMBER: EDITORIAL Tamara, KATALOG IUV: Tamara
Oh, jst še kako dobro spremljam vse te in marsikatere druge revije.
In v vseh revijah izstopajo punce Heringa, Model Groupa in pa Bronza. Ok, sej vi sami veste koliko katera vaša punca dela ... Bi lahko naštevala poimensko, ampak ne bom. Lahko rečem, da zadnje čase dela več al manj vaša Sandra.
agentka napisal/-a:Organiziramo tudi mednarodni izbor NEXT MODEL SEARCH
Khmm, poznam veliko(!) punc, ki so se prijavile na to tekmovanje, so bile poklicane v Velenje na slikanje booka, plačale so celoten komplet, kasneje pa niso dobile niti enega povabila za naslednje snidenje. Pa punce niso napačne ali kaj takega. Se pravi- plačale so, kasneje je pa iz vaše strani vse utihnilo??
agentka napisal/-a:Ja, Bronzu smo očitno velik trn v peti.....
A ta stavek mate za tolažbo?
Zelo rada bi povedala, da agenciji Bronz ne sežete do kolen, pa ne bom, ker bo videti preveč nesramno - to pa ni moj namen.
In zdej se jst umikam iz te teme, sploh glede odgovarjanja na poste uporabnice agentke. Se bom raje zadržala, da ne bo kasneje kaj narobe.
Čawčy
- engy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
:lol: Več kot očtino ste se na tem forumu našle punce, ki hočtete le škodit odlični agentki. Mogoče pa so vas odlično plačali za to nakladanje?' A se vam zdi fer, da žalite nekoga samo zato, ker ste nekaj slišali... BLA BLA BLA.... Ja, tiste, ki sodelujemo z Nino smo več kot presrečne, vedno nam plača še preden plača naročnik, je odlična prijateljica in nam res pomaga. Nehajte nakladat te blesarije. Punce so dolžne njej, ne ona njim, sej je eno tožbo e itak dobila, pa odločl je sodišče, ki išče resnico. Preveč je dobra s puncami, to je problem!
-
napolitanka+cosmo - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2004
engy napisal/-a: Preveč je dobra s puncami, to je problem!
A biti dobra s puncami pomeni govoriti to: "ima povešeno celulitasto zadnjico" In ker je tako dobra s puncami so šle mnoge stran? Nebi naštevala katere. Lahko samo omenim recimo Ana Š. Natašo. Dost.
- engy
- Sramežljivka
Preštej strani in objave od Nininih modelov, polne revije so jih, če ne znaš šteti je tvoj problem!!! Se nisi učila matematike? Res je, da je kritična in v agencijo sprejema le dobre punce, zato nas je malo. In nove prihajajo, ker vidjo v revijah njene punce. Kar se pa fotk in booka tiče, pa delo the BEST fotografije in čeprav so mi v Parizu naredl super fotke, mam še zmerm na set kartici tiste, ki mi jih je naredla ona!!! ZDEJ PA ŽE NEHAJ; KER JE TO RES TOO MUCH!
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
SIEENA napisal/-a:Zakaj se mi zdi, da je to ena in ista oseba
Zato, ker obstaja velika verjetnost, da je to res (al je pa Lamarja naštimala, hehe) ...
Res je, da je kritična in v agencijo sprejema le dobre punce, zato nas je malo.
Hm, meni se pa zdi, da bi z zelo težkim srcem koga zavrnila ... Prej bi ga poslikala & pobrala čim več denarja ...
- engy
- Sramežljivka
ANA Š. je če zmerom pri Nini, dej nehaj pisat kar ni res. Šla je Nataša. Njo je itak Nina naredla, prej je bla nč od nč. Z njeno agencijo je bla v Ell, pa v Modni.. Problem je bil, k, ni prihajala na fitingre za izbor NeXt, pol je pa od nas ostalih punc grabla cunje in težila, da ne bo kazala debele riti, da ma kao celulit, sej je sama to rekla. Pa še na Nino se je drla da če ne bo zmagala je kao ona kriva! Bla je ful arogantna. Ko na izboru ni naredla nč, je pa šla k Bronzu. To je to! Šerona pa je tu, še zadnč je delala z Nino za Carla Degen, to je blagovna znamka od Mure.
- agentka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2005
[color=red]Nobenemu dekletu nikoli ne obljubljam top kariere, ker o izboru modela odloča izključno naročnik. Moja garancija so profesionalne fotografije in to tudi vedno dosledno izpolnim! Dekleta so vedno NAVDUŠENA nad book-om, kličejo me tudi starši in se mi zahvaljujeo...Dobre fotografije so osnovni pogoj za uspeh, zato modelom izdelam image fotografije, ki ga prikažejo v najboljši možni luči. Včasih ni takoj povpraševanja po določenem tipu modela... Tudi sama bi bila vesela, če bi uspešno delala vsa dekleta, ki si to želijo, vendar je vse odvisno od povpraševanja po določenem modelu. Kar pa se tiče cene, tudi cena za BMW, AUDI ni enaka kot za npr. ŠKODO.. Pri NAS PA ZA CENO ŠKODE MODELI DOBIJO AUDI, BMW. Žal pri drugih agencijah ni tako, saj same poberejo denar, puncam pa delajo book amaterski fotografi, ki so srečni, da fotografirajo dekleta! Kot če bi vas slikal prijatelj... Problem je v tem, da so si dekleta na fotografijah všeč, čeprav so amaterske. Šele, ko jih zavrnejo naročniki spoznajo kako in kaj. Pri nas modeli za svoj denar dobijo veliko.
Naše modele naročniki potrjujejo že na osnovi fotografij iz booka, kar je dokaz, da so fotografije prepričljive. Modelom ni potrebno hoditi na castinge!!![/color]
Naše modele naročniki potrjujejo že na osnovi fotografij iz booka, kar je dokaz, da so fotografije prepričljive. Modelom ni potrebno hoditi na castinge!!![/color]
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
Kmal se bo pojavla še ena z zeleno barvo...
Osebno poznam lastnika Bronza in si v lajfu še ni take sramote naredu, da bi se smešil po forumih al pa kej podobnga...ti pa, kdorkoli si, sam neki brihtuliraš pa se hvališ...nj te že kdo "zbanna" s foruma.
Osebno poznam lastnika Bronza in si v lajfu še ni take sramote naredu, da bi se smešil po forumih al pa kej podobnga...ti pa, kdorkoli si, sam neki brihtuliraš pa se hvališ...nj te že kdo "zbanna" s foruma.
Tko nekak...
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Prva stvar.
Agentka in engy... Če se tole reklamiranje v trenutku ne bo prenehalo... bom obe izključil. Prav tako je pisanje z barvo PREPOVEDANO. Tako da to naj se tudi neha.
Druga stvar če se tole prerekanje ne bo prenehalo bodo stvari še bolj drastične...Torej vsi MIIIIIR
Agentka in engy... Če se tole reklamiranje v trenutku ne bo prenehalo... bom obe izključil. Prav tako je pisanje z barvo PREPOVEDANO. Tako da to naj se tudi neha.
Druga stvar če se tole prerekanje ne bo prenehalo bodo stvari še bolj drastične...Torej vsi MIIIIIR
And now something completely different
- aymee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2005
men se tud agencija bronz zdi v redu sam kaj k nso dost pošteni oz imajo dvojna merila glede modelov. zakaj so lahko vzeli dalilo d k je 170 visoka mene k sm pa 171 pa ne? sj u bistvu vem zakaj sam povejte mi če je o poštenoda ne dajo vsem enake možnosti?? papa
pa ne se kregat glede nine sj resnica bo itak pršla na dan
pa ne se kregat glede nine sj resnica bo itak pršla na dan
- angelček alex
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
A si ti sploh bla na bronzu? Kr oni so res najboljsi...sorry ce bom nesramna sam mogoce te pa niso vzeli kr nimas potenciala pa ne vidijo smisla da bi vlagali v tebe..sploh pa ni vse v visini je tut velik del v osebnosti..tisto kar izzarevas steje..tko da mogoce pa poskusi se pr kasni drugi agenciji
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
aymee napisal/-a: zakaj so lahko vzeli dalilo d k je 170 visoka mene k sm pa 171 pa ne? sj u bistvu vem zakaj sam povejte mi če je o poštenoda ne dajo vsem enake možnosti??
Ja, saj Dalila ima celo manj kot 170 cm v resnici... Drugače se mi pa zdi, da je bila pri Bronzu, še preden je zmagala ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov