Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
...
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 10. Okt. 2008 22:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- kapica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Punceee nova MODNA agencija se je odprla in nudi veliko moznosti dela v tujini..Milano,Pariz,Amsterdam,London,Tokio...v Sloveniji se ni znana...namrec sem v tej AGENCIJI in je super....sem ze bila v tujini vse super...ceprav ni veliko punc ampak z casoma se bo tudi to spremenilo..poglejte si...prijavite se... http://www.glamour21.com
- jesssica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2008
S_ART1986, nikjer me niso zavrnili, oz. po tvoji bedni logiki zabili, ker nimam postave, niti želje za biti model. Sem pa brala marsikaj po forumih o teh agencijah, zato vem. Če o neki ageniji slišiš na različnih forumih same slabe stvari, potem mora biti res slaba.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
kapica* napisal/-a:Punceee nova MODNA agencija se je odprla in nudi veliko moznosti dela v tujini..Milano,Pariz,Amsterdam,London,Tokio...v Sloveniji se ni znana...namrec sem v tej AGENCIJI in je super....sem ze bila v tujini vse super...ceprav ni veliko punc ampak z casoma se bo tudi to spremenilo..poglejte si...prijavite se... http://www.glamour21.com
tole agencijo pa čaka še velikooo dela ...
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
jesssica napisal/-a:In kaj ti pomaga t.i. profi book, če ne dobiš dela?
Iz kje pa si razbrala, da ne dobim dela? Dobivala sem ga, samo ne preko Nine..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
SSarchy - Kofetarica
Jah.., to so pa druge zadeve.. Ampak slike so pa zares zelo lepe.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
SSarchy - Kofetarica
Ja, sram me je, ker mam tko velika ušesa, kriv nos, 100kg, mastne lase, rumene zobe itd..
- Uporabniško ime:
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2008
Mastne lase?? Haha, krena! Ja umij si jih ane..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov