Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
kr.ena napisal/-a:cukr8 napisal/-a:Sama sem bila tudi npr. celo pot izobraževanja precej uspešna in že skor preveč delavna, pa mi je bilo občasno tako delo v veselje in sprostitev.. Mogoče ravno zato, ker za spremembo pri tem ni treba toliko delat z možgani (čeprav do neke mere je tudi to potrebno, hehehe).. Pa fino je tudi za samozavest in spoznavanje novih ljudi, še posebej če si bolj samotarske narave kot npr. jaz ..
Saj ne pravim, da so vsi modeli glupi in plehki Samo to delo je tako. In dokler se ne identificirajo samo s tem delom, najbrž tudi res ni posebne škode. Koristi pa tudi ne.
Samozavest - v tem je moj point. Ne predstavljam si, da bi bila moja samozavest grajena na tem, da bi nekdo pohvalil moje (retuširane ali ne) fotke, češ, kako dobro zgledam.
Jah, kaj pa vem... Meni je malo pomagalo..
Pa ne ravno v smislu, da bi me morali vsi hvaliti... Ampak kot nekakšna sprememba, popestritev vsakdanjika, da nisem bila samo 'nerd', al kako naj rečem .. Pa malo bolj sem se navadila komunicirat z ljudmi in to preko takega dela, ki me je veselilo..
Rada sem se lepo zrihtala in zanimivo je bilo izkusit kaj takega
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
in na koncu se tema spreobrne v kregarijo o pravici, kopiranju pravic in vsesplosnem chatu o NL..
kje je stara tema ? jst bi rada prisla tu not videti kaj kot sem ucasi, ne pa samo kregarije o NL.
kje je stara tema ? jst bi rada prisla tu not videti kaj kot sem ucasi, ne pa samo kregarije o NL.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ In kaj si vidla včasih v tej temi, če smem vprašat?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Boris napisal/-a:*purple* napisal/-a:jst tud nevem zakaj plehko?
Plehek je mogoče playboj in slikanje za le-tega, ne pa navadne umetniške slike.
Plehek - brezokusen, neokusen, vsebinsko prazen.
Ko odprem Playboy, ni niti približno vsebinsko prazen. Je pa tudi zelo okusen glede na moja merila za to, kaj je lepo in primerno.
Posterji iz Playboya pa zelo poživijo mojo sobo.
kako tipičen moški odgovor
kr.ena...Ja nevem no men je to uredu pogledat, kakšne zanimive slike.je pa res, da tud jst velik bolj cenim tiste, ki dosežejo kej s svojim znanjem.Lepota je pa itak relativna.Lahko si danes model, pa jutri ne boš več mogu bit.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ja, meni so intervjuji v Playboyu tudi vedno zanimivi - hvalabogu lahko to rečem; če to reče kak tip, mu ne bo nobeden verjel, ne vem zakaj ...?
Nage plastične lutke na sredini me pa ne motijo. Osebno mi niso lepe, estetske, ... ampak tudi če bi mi bile, bolj občudujem intervjuvanca, ki na 5 straneh nekaj pametnega pove.
Če bi bila moja hči, bi gotovo tudi našla kak razlog, da bi bila ponosna nanjo.
Zakaj naj bi bila ponosna na poziranje v Playboyu, mi pa ni jasno.
Še nekaj o samozavesti - normalno, jaz se tudi fino počutim, če mi kdo reče, da dobro zgledam. Sploh če to reče nekdo, čigar mnenje mi dosti pomeni. Ni pa moja samozavest odvisna od tega.
Zgledam lahko kakšen dan dobro, drugi dan slabše, lahko se bolj ali manj zrihtam, našminkam, itd. itd.
To, kakršna oseba sem in kar sem v življenju dosegla s svojim trudom in pametjo - tega mi pa ne more nihče vzeti. In za samozavest tudi ne potrebujem neke blazne potrditve od drugih, ker se tega sama zavedam. Komplimenti pa vedno pašejo.
Nage plastične lutke na sredini me pa ne motijo. Osebno mi niso lepe, estetske, ... ampak tudi če bi mi bile, bolj občudujem intervjuvanca, ki na 5 straneh nekaj pametnega pove.
Boris napisal/-a:Če bi bila Nina Osenar moja, bi bil na njo zelo zelo ponosen.
Točno, na pravo stvar si pomislil(a) - če bi bil njen oče, bi bil vesel, da pozira za Playboy in se ob tem dobro počuti.
Če bi bila moja hči, bi gotovo tudi našla kak razlog, da bi bila ponosna nanjo.
Zakaj naj bi bila ponosna na poziranje v Playboyu, mi pa ni jasno.
Še nekaj o samozavesti - normalno, jaz se tudi fino počutim, če mi kdo reče, da dobro zgledam. Sploh če to reče nekdo, čigar mnenje mi dosti pomeni. Ni pa moja samozavest odvisna od tega.
Zgledam lahko kakšen dan dobro, drugi dan slabše, lahko se bolj ali manj zrihtam, našminkam, itd. itd.
To, kakršna oseba sem in kar sem v življenju dosegla s svojim trudom in pametjo - tega mi pa ne more nihče vzeti. In za samozavest tudi ne potrebujem neke blazne potrditve od drugih, ker se tega sama zavedam. Komplimenti pa vedno pašejo.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
love18 napisal/-a:Boris napisal/-a:Če bi bila Nina Osenar moja, bi bil na njo zelo zelo ponosen.
Točno, na pravo stvar si pomislil(a) - če bi bil njen oče, bi bil vesel, da pozira za Playboy in se ob tem dobro počuti.
sam OMG bom rekla
Res bi si lahko kakšno drugo izbral..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
V bistvu jst bi bla tud ponosna na svojo hčer, če bi se slikala za Playboy. Mislm, najbrž ne bi takoj rekla: JA SUPER, DEJ SE SLIKAJ! al pa da bi jo napeljevala k temu. Ampak če bi si ona to želela, zakaj pa ne, bi jo kar podprla. Men gre pa glih to na živce k folk tako gleda: O FUJ,...! Pa kao sramota, pa ne vem kaj še... Men je večina fotk v Playboyu kar estetskih in fajn je pr 70-ih letih pogledat kak body si mel pr 20-ih. Sicer bom šele pol vidla ko (če) bom imela hčer, ampak probam strmet k temu, da je vsak človek svoja oseba, da si je treba izpoljnevat sanje, da si si sam najbolj pomemben in to kar si želiš in ne starši, sosede, prjatli, itd... Pa če je to slikanje za Playboy-nekaj najmanjšega! Eni vidjo to slikanje kot zelo katastrofalno (zdej si pa najmanj k...a za vse sosede in prjatlce od svoje mame), men pa ni nč posebnga, da bi vidla to kot grožnjo za ugled svoje hčere in s tem cele žlahte.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Da se ne razumemo narobe - nimam nič proti Playboyu zato, ker so tam nage. Čisto enako gledam na poziranje v Playboju ali v Vogue. Oboje je meni nekaj, za kar ne najdem razloga, zakaj bi bila ponosna.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
OMG sem brala nekao staro modno Jano kjer so bli intervjuji s Heringom, Lubardo, Rainov in Raspopovićevo. OMG kake je ta Lubarda prbijala
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
...
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 10. Okt. 2008 22:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov