Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 10. Sep. 2008 16:53

*hox* napisal/-a:Ja kaj si pa pol ti? :eek:

Za konfekcijsko 40 te mora bit že kr dost skupi. :P

ddd :twisted: eh nebom se več pogajala.. vidim, da ste vse prepametne.. pa samo šinfat znate.. noben mi nebo trdil, da če maš 40 konf. si ful postaven pa la la la :D lepo se mejte pa še širite laži samo naprej o stvareh katerih NIMATE POJMA!!! čauči
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 10. Sep. 2008 16:53

MsN napisal/-a:In ne pišite nebuloz - številka 40 se v svetu 'size zero' sliši ogromno, ampak če bi dejansko videle, kdo nosi številko 40, bi videle, da niti malo ne gre za ljudi, ko so močni ali jih je dosti skupaj.

Agri. :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
jesssica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jesssica » 10. Sep. 2008 16:54

...
Zadnjič spremenil jesssica, dne 07. Okt. 2008 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 10. Sep. 2008 16:54

Ma ene ste prov.. Ah skoda besed.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 10. Sep. 2008 16:54

A dj ashi zdj si pa že men presedat začela. In ja še to itak da je ženska ki nos številko 40 lahko postavna! Pa kaj vam je enim. Če si velik valda ti ne bodo prov 32,34 številke a ne :roll: .
Zadnjič spremenil ŽuŽa, dne 10. Sep. 2008 16:57, skupaj popravljeno 2 krat.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 10. Sep. 2008 16:55

Josephina napisal/-a:
*hox* napisal/-a:
Josephina napisal/-a:Lol, sam punca, ki ima konf. st 40 ni debela.

Kaj pa je? :? Js imam 34 / 36 pa nisem ful suha. :P

Jah hox, očitno mamo pač vsi svoja merila. In po slikcah sodeč si ti prov suha, očitno nimaš vsega razčiščenega v glavi glede teh številk.

Meni je čist jasno, da 40 nimajo suhe punce. :roll:
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 10. Sep. 2008 16:55

ashi napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Ja kaj si pa pol ti? :eek:

Za konfekcijsko 40 te mora bit že kr dost skupi. :P

ddd :twisted: eh nebom se več pogajala.. vidim, da ste vse prepametne.. pa samo šinfat znate.. noben mi nebo trdil, da če maš 40 konf. si ful postaven pa la la la :D lepo se mejte pa še širite laži samo naprej o stvareh katerih NIMATE POJMA!!! čauči

Haha, s kom pa se pogajaš? :D
Kako pa veš da nimamo pojma? :D a dej beži no, besed ti je zmanjkalo pa čao :D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 10. Sep. 2008 16:56

Lej hox, noben ni reku da majo 40 une k so suhe, ampak niso tud debele. Mač majo normalno postavo, kar pa ni enako debelosti.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Sep. 2008 16:57

*hox* noben ni reku, da majo konf. št. suhe punce,ampak normalne! Se čist strinjam, da to ni za manekenko, ne moreš pa rečt, da s(m)o tiste s konf. številko 40 debele!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *~Liesl~* » 10. Sep. 2008 16:57

Joj no dejte se že nehat kregat!
Punce ki delate za Nino Lubarda - porabljajte energijo za kaj bolj pametnega( npr. za vajo hoje, poziranje pred ogledalom, obiskovanje castingov,... če ste res tako uspešne ne vem kje najdete čas za to kreganje - sam nasvet), kot pa za prepričevanje ostalih uporabic tega foruma. Če ste res uspešne vam reklame zase in za svojo agencijo res ni treba delati na forumu. Tisti, ki se bolj spoznajo na modo, vas zagotovo že poznajo :wink: .
Ostale pa- ne se kregat, itak ve ne delate za NL, njihovi booki niso vaša stvar in prav tako ni vaša stvar, če so z NL zadovoljne ali ne. Sej je njihov lajf.
Pa če dam še en komentar na postave manekenk in ostalih ljudi: vsak zase ve, kdaj je debel ali ne. Če imaš preveč cm (v širino), da bi bila manekenka, ti bo to že agent povedal. Poleg tega pa seveda obstajajo tudi big-size modeli, kajne?
Take me away cuz in your eyes I'd like to stay...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 10. Sep. 2008 16:57

Eno slikco s 40 št. prosim.

*mala* napisal/-a:*hox* noben ni reku, da majo konf. št. suhe punce,ampak normalne! Se čist strinjam, da to ni za manekenko, ne moreš pa rečt, da s(m)o tiste s konf. številko 40 debele!

Am.. Če si ti tista, ki je napisala da ma 177/65 mi ni niti približno jasno kako imaš 40. Js sem se pri svojih 63-ih čist normalno zbasala v 38, mogoče mi je blo še mal prevelik. Dobr, je tut odvisno kako imaš razporeje kile, ampak po seb sklepam, da je 40 za tiste s 70 kg in več. :roll: Očitno pa nimam pojma, haha.
Zadnjič spremenil *hox*, dne 10. Sep. 2008 16:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 10. Sep. 2008 16:57

Peace bejbe :D . Imejmo se radi.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 10. Sep. 2008 16:58

hox na FB mas mojo.
jesssica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jesssica » 10. Sep. 2008 16:58

Punce, glede te konfekcijske številke 40 pa: sama imam nekatere stvari tudi 42, pa imam zelo lepo in vitko postavo. Visoka sem nekaj čez 180 cm, tehtam pa 60 kilogramov. Ampak določene kose oblačil ne spravim nase, če niso 42. Večino oblačil pa imam 40. Pa imam precej vitko telo.
Tako da, po mojem mnenju je to odvisno tudi od posameznika- od širine ramen, obsega prsi, obsega bokov in zadnjice, itd.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Sep. 2008 17:01

^^ Točno tako. Js mam npr. že prsi št. 75-80 D in ni šans da svoje joške rinem v majce manj kot 40 ali M. Hlače mam pa večinoma 38-40.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov