Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ashi in ivanag917- pokažta svoje booke, da na lastne oči vidmo.
ivanag917- v katerem Cosmopolitanu pa?
ivanag917- v katerem Cosmopolitanu pa?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
ashi - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
ivanag brezveze se je pogajat.. kaj se boš pogajala brezveze.. ena cvetka je nekje na prejšnjih straneh napisala kako je kate moss grda.. pa nima veze, da je top model itd.. to so vse strokovna mnenja..
*mala* en razlog mi daj, da jaz objavim svoje fotke zdaj? samo enga pametnega mi povej.. da boste vse, čeprav so slike fenomenalne, popluvale lahko vseeno? yeah..
*mala* en razlog mi daj, da jaz objavim svoje fotke zdaj? samo enga pametnega mi povej.. da boste vse, čeprav so slike fenomenalne, popluvale lahko vseeno? yeah..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ashi napisal/-a:*mala* en razlog mi daj, da jaz objavim svoje fotke zdaj? samo enga pametnega mi povej.. da boste vse, čeprav so slike fenomenalne, popluvale lahko vseeno? yeah..
Zanima me. In če mi bodo slike zgledale fenomenalno, jih bom temu primerno pohvalila. Obožujem manekenke in me iskreno zanima kako zgleda book pri slovenski agenciji. Lahko tud ZS pošlješ.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
ashi napisal/-a:ivanag brezveze se je pogajat.. kaj se boš pogajala brezveze.. ena cvetka je nekje na prejšnjih straneh napisala kako je kate moss grda.. pa nima veze, da je top model itd.. to so vse strokovna mnenja..
Lepota je relativna, prav tako naš okus. Lahko da mi je grda tudi meni, ta Kate Moss. Kolko manekenk je, ki imajo le lepo telo in obraz da padeš dol?
Toliko o tem.
Ob vaših postih pa se prav nasmejem.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Mene tudi zanimajo vaše slikce, pa ne zato, da bi ti lahko rekla, da so grde ampak me zanima kaksne so. In če bodo lepe jih bomo pohvalile, če pa kateri ne bo všeč pa tud ni treba to vzet za slabonamerno kritiko.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
ashi napisal/-a:jaz sem naredla polovičnega, ampak bom sedaj šla delat polnega (po enem fotoshootingu, ki mi ga je zrihtala). dolcee res probaj pri nini, nebo ti zau!! res profesionalen odnos in pristop, pa se nasplosno nina je kot zenska kul!! tiste, ki pa sinfajo njo pa naj se vprašajo kaj je ona sploh kriva, ali imajo sploh one prespektivo za modela? ker s konf. št. 40 pa res neboš model.. moreš nekaj dat na sebe! dolcee res probaj! nina je ful vredu! pa še book ti naredi super!! tip iz escade ga je ful prehvalo!! kvalitetne slike so res!
A čaki malo. Kaj zdej punce oziroma ženske s konfekcijsko številko 40 ne dajo nič na sebe?!
Sama imam št. 36, da ne boš kaj opletala z jezikom, ampak recimo moja mama ima 40, pa da dosti na sebe.
Nisem pa rekla, da lahko postanejo model. Drugič bolj izbiraj besede, ker lahko koga užališ.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov