Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Avg. 2008 18:18

če bi gledale z mojega vidika, bi bla verjetno tvoja rit majhna :D nekatere včas pač slabo vidite :)

ja je razpon, ampak je dejansko res.sej tud če pogledaš, 60kil na meter osemset je velka razlika, in že v tem primeru bi pomojem bla jst mnenja da je ženska presuha.

sej ne rečem, da ne bo spet kšna kokoš kokodajsala naokol, nič nimam proti zdravi suhosti.nekateri ljudje so pač naravno (pre) suhi in drugačni tud ne morjo bit.moja najboljša kolegica je isto kost pa koža, a poje več kot jaz, zredi se pa čisto nič.vidi se ji da je zdravo suha.tem dekletom, dostim manekenkam, se pa vidi da to ni od zdravega tud z ne!

pač moje mnenje je tako.zdi se mi neumno počet stvari ki škodujejo zdravju in vsemu, le v namen mode-pa tudi v kakršenkoli namen.
sploh tista Vlada, ona pa res zgleda kot da bo lihkar v grob padla :?
in neumno mi je tudi da tak pomp okoli manekenk, če se gleda oblačila.zame so in so vedno bila pomen mode oblačila, barve,kroji...Nikoli pa nisem gledala kakšno dekle to nosi, kvečjemu sem opazila samo tiste ki so izstopale, bodisi zarad presuhosti ali zanimivih potez obraza.
ampak sej pravim, nekatere so za enno naslovnico Voguea in pogodbo za 100.000 evrov pripravljene tudi hirat ins kozlat vsak okus po čigumiju.to se mi zdi bolano.
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 29. Avg. 2008 18:18

če gledamo po teh cifrah k si jih naračunala purple, ne pade v mejo debelosti.. samo suho pa tud defenitivno ni! :P
manekenke so pač suhe.. in te slikice tu gor - ženska je huda!

ti maš itak neke druge poglede očitno na to.. :roll:
tale itm je pa tud kr neki.. recimo moj itm je večinoma pod 20, včasih spleza malenkost nad.. in za moje pojme imam js normalno postavo, ne suho.. (ponavljam, manekenke so pa pač suhe)
da bi mela pa toliko kg, da bi ustrezala te cifri 23 pri tvojem primeru.. bi mogla met 60kg, sploh si nočm predstavljak kako bi pol zgledla.. baajsiii :tot: (da nebi o čist zgornji meji, k je še znotraj normalnega ranga, matr.. al bi bla ko slon :?)

ne moreš gledat na itm.. in zdravstveno gledano je neki, estetsko pa čist neki drugega ;)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Avg. 2008 18:25

zakaj zavijaš z očmi če imam druge poglede na to?
jst nisem zavila, ker vi menite da je ženska kul postave. :)
pač, to je moje mnenje in konec.in sm že povedala, zdravo suho in nezdravo suho...se vidi!

zdej pač zdravstvena teza bi mogal najbolj držat.namreč, tisto je zdravo kar ni zdravju škodljivo.zdravju škodljiva je pa tudi presuhost in debelost.to vsi vemo.
seveda ti si tebi taka kot si verjetno všeč.če bi se zredila si verjetno nebi bila..logično?meni je logično.
če bi imela skos tok kil, tega kar bi mislila ali čutila takrat, pa žal ne vemo.je pa vedno skor tko, da nam neki nekje manjka :)

in estetiko pa tudi lahko vsak posameznik vidi po svoje. :wink:
v štartu je pri meni estetika urejenost, higiena in primeren stil (oblačič, mejkapa, obutve, konbinacij),šele nato kilaža.
tud šresha in predebela bosta komot ustrezali estetiki, če bosta imeli zgornje naštete merila.ženska ima pa tudi lahko idelano postavo, pa če po svetu hodi ko klošar, tukej ni niti kančka estetike.in seveda pretiravanje tudi ni estetsko v bilokaterem smislu.
Zadnjič spremenil *purple*, dne 29. Avg. 2008 18:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 29. Avg. 2008 18:27

*purple* napisal/-a:če bi gledale z mojega vidika, bi bla verjetno tvoja rit majhna :D nekatere včas pač slabo vidite :)

ja je razpon, ampak je dejansko res.sej tud če pogledaš, 60kil na meter osemset je velka razlika, in že v tem primeru bi pomojem bla jst mnenja da je ženska presuha.

sej ne rečem, da ne bo spet kšna kokoš kokodajsala naokol, nič nimam proti zdravi suhosti.nekateri ljudje so pač naravno (pre) suhi in drugačni tud ne morjo bit.moja najboljša kolegica je isto kost pa koža, a poje več kot jaz, zredi se pa čisto nič.vidi se ji da je zdravo suha.tem dekletom, dostim manekenkam, se pa vidi da to ni od zdravega tud z ne!

pač moje mnenje je tako.zdi se mi neumno počet stvari ki škodujejo zdravju in vsemu, le v namen mode-pa tudi v kakršenkoli namen.
in neumno mi je tudi da tak pomp okoli manekenk, če se gleda oblačila.zame so in so vedno bila pomen mode oblačila, barve,kroji...Nikoli pa nisem gledala kakšno dekle to nosi, kvečjemu sem opazila samo tiste ki so izstopale, bodisi zarad presuhosti ali zanimivih potez obraza.
ampak sej pravim, nekatere so za enno naslovnico Voguea in pogodbo za 100.000 evrov pripravljene tudi hirat ins kozlat vsak okus po čigumiju.to se mi zdi bolano.

Mah, sej to maš prou, lde smo si različen (tud) glede tega...
Pa to maš čist prou, da ene dejansk pretiravajo..tale zadna je tud men mal adijo.
Ampak verjem, moja ritica je objektivn velka, pa na tačkih pa rokih si tut lahk špehec zagrabm, tko da...tko, kt je keya napisala, sem čist normalna, težko bi rekla, da sem neki ful suha, tko da tale zdravstveni vidik ITM me ne prepriča, js bol špeglu verjamem ;)
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 29. Avg. 2008 18:27

*purple* napisal/-a:če bi gledale z mojega vidika, bi bla verjetno tvoja rit majhna :D nekatere včas pač slabo vidite :)

se mi zdi, da manekenke z itm nad 18 danes nihče niti pogleda ne. žal. ampak tako je. moda ima svoja merila in nekatere punce podležejo tem merilom. če gledamo drugače, skoraj v vsaki službi moraš dosegat neke norme. recimo, ne moreš biti zidar, če nisi močen in ne moreš dvignit tistih 50kg cementa (ali kolko že pač). tako je v modi. ne moreš biti manekenka, če nisi suha. tako pač je. če dekleta, ki niso pretirano suha pač na ta račun bolezensko shujšajo, je to pač njihova odločitev.
sicer pa so tudi meni dosti bolj všeč 'naravne' suhice kot pa prisiljeno shujšana 'normalna' dekleta. ker ta druga pogosto ne poznajo meje in tu se začnejo skrajnosti.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Avg. 2008 19:02

*purple* napisal/-a:sploh tista Vlada, ona pa res zgleda kot da bo lihkar v grob padla :?

No, da še njo mal :D je res grozno suha, sam men je še vedno fejst :)
pa se mi zdi, da se je mal poredila zadnje cajte. Še mal slikc, da se boste mel pod kej spotikat.

SlikaSlikaSlikaSlika
SlikaSlikaSlika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 29. Avg. 2008 19:03

A se vam da stopetnajstič zapletat v isto debato?
Kaj je komu debelo in kaj suho je relativno. Jaz verjamem zdravnikom, ve pa kakor hočete.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 29. Avg. 2008 19:08

tm v tačrni oblekci pa modrih čevlčkih men zgleda k da se bo zlomila.. :(
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Avg. 2008 21:54

men ta Vlada res ni :?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 30. Avg. 2008 0:34

k en paličnjak z otroškim obrazkom. groteskno :?
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 30. Avg. 2008 7:06

Men je ful všeč modna fotografija, zanimivi obrazi modelov, ... itd. Jaz najprej zmeri pogledam celotno kompozicijo, idejo shootinga, fotogeničnost manekenke in podobno. Kar se danes tiče manekenk so mi super njihovi posebni obrazi, za večino že čudni in grozni, no men pa je ravno to všeč. Ker ni tistih komercialno lepih, ampak pač so posebno lepe na svoj način.

Kar pa se tiče njihovih postav so pa ja, defenitivno presuhe. Pa obstaja razlika ali je punca suha in izgleda zdravo al pa suha in izgleda čist utrujena, zgarana, bolna .. kar pa večina teh slavnih modelov verjetno že od samega tempa življenja modela in vsega izgleda tako.

Pa ne pozabmo, da fotografija doda še kakšnih 5 kilogramov. V živo bi ta telesa zgledala še bolj suha.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 30. Avg. 2008 7:24

^ A ne pravijo, da naj bi televizija dodala 5 kg? Ker se mi ne zdi logično, da bi to veljalo za fotografijo.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 30. Avg. 2008 8:30

Ja tudi fotografija doda nekaj.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 30. Avg. 2008 8:33

polly-polly napisal/-a:Men je ful všeč modna fotografija, zanimivi obrazi modelov, ... itd. Jaz najprej zmeri pogledam celotno kompozicijo, idejo shootinga, fotogeničnost manekenke in podobno. Kar se danes tiče manekenk so mi super njihovi posebni obrazi, za večino že čudni in grozni, no men pa je ravno to všeč. Ker ni tistih komercialno lepih, ampak pač so posebno lepe na svoj način.

tudi meni so dosti bolj všeč manekenke s posebnim obrazom. povprečne lepotice, ki majo vse na svojem mestu, me v modni industriji ne pritegnejo.

glede Vlade pa: na predzadnji sliki ima grozna kolena. In ja, punci bi dodala kakšnih 5 kg (mogoče 3), pa bi bila že dobra. :)
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 30. Avg. 2008 9:24

Ojoj, men je ta Vlada res grozna, sj sam še mal glave hod okol :eek:

Men ma Naomi hud gištel, sploh za svoja leta, sj bo kmal 40 stara. Ampak ma pa same mišice, res ta prava gazelca :D

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]