Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 28. Avg. 2008 8:40

jullia_ napisal/-a:Meni se zdi pa čisto logično, da je zmagovalka (pre)suha. Konec koncev izbirajo top model in v modi je že nekaj časa standard, da imaš obseg pasu in vratu enak :)

hvalabogu zadnjih nekaj mesecev ne več. oz. vse bolj prihaja v modo 'normalno' in ne anoreksično telo. :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Avg. 2008 9:35

^^ Se mi zdi, da so modeli še vedno zelo suhi in ne "normalni" in da se to ne bo spremenilo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaqueline » 28. Avg. 2008 10:10

Meni je na vsakodnevnih ženskah všeč če ma bol ojačano postavo...torej širše boke, pa da ma kej za prjet :P (no js nimam kej prjemat, sam ql mi je tk). Ampak model more bit suh. S tem ne podpiram anoreksije, tako v ekstreme jih ne bi spuščala...samo konfekcijska 34 vedno in povsod. :D
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 28. Avg. 2008 11:24

^^ saj jaz tudi ne podpiram anoreksije, in nisem prepričana, da bodo modeli kdajkoli normalni. povzemam besede fotografa modelov.

sicer pa, Jaqueline, konfekcijska št. 34 na ženski visoki 186cm - boš rekla, da to ni anoreksija? razumem na ženski do 175cm.
meni tudi na modelih niso všeč kosti. všeč mi je ženska z vsaj malo oblinami. zaradi tega že nekaj časa sploh ne spremljam modnih revij, ker se mi shirane manekenke s kostmi in kožo prav smilijo.
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaqueline » 28. Avg. 2008 14:26

Js tud mislim, da modeli ne bojo mogl bit normalni. Že sam če povzamem zgodbo supermodela Coco Roche...ko ma res čist čist mal kil, pa jo dizajner zafrkava, da jo komi v obleko stlačjo in da bojo drugič mogli na njeno agencijo poklicat...kajti letošnji look je anoreksija. Kar je totalno sick! Tud men ni jasn, kako naj maš anoreksičn look, če nisi anoreksičen?

Pa sej modeli niso visoki 186 (ali pač). A niso tm nekje od 175 pa do 182?
Anyhu...zato pa dajo za perilo bolj oblinaste modele, kar velik bolš izpade kot če bi dal notr one suhice. Samo ne morm si pa predstavlat, da bi gledla show, pa bi ble ful oblinaste manekenke (kot v perilu) v guccijevih cotah na runwayu. Tu raje vidim suhice. Se takoj prepozna anoreksične manekenke med ''normalnimi''. Men se te ful smiljo...samo jeb** tako kariero so si zbrale, merila so katastrofalna in ne more vsak zdržat v tem. Nekatere so naravno tak suhe, ene morjo za ta cilj zbolet.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 28. Avg. 2008 21:02

*purple* napisal/-a:ok....zbrskano z enega bloga:

KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK

Mislm, da športnnice niso v tej kategoriji tehle manekenk!Poleg tega so športnice športnega telesa in ne bolano shirane!
Mislm, da v nobeni industriji ni take krutosti glede tega kot le v modni!
sicer ne vidim razloga zakaj je tako, ker mjčkn bolj polna ženska oziroma ženska normalne postave stokrat lepše zgleda kot tole.In preden bo kakroli, ne govorim o naravni suhosti, ampak v prisiljeni!Mislim, da se jasno vidi kje je meja med tema dvema.

joj kasne grozne slike...js mislm, da se bo to enkrat mogl nehat, nekdo bo mogu skupi stopt in na brvi za dobro manekenk in nasjtnic, ki jih posnemajo, kazat ene normalne, lepo grajene zenske...tole kar kle vidm je zalostno :roll:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Avg. 2008 9:47

^^ Resda so nekatere občutno presuhe, ampak če bi večino teh manekenk s teh slikc vidla še na kaki drugi fotki, bi vidla, da niso tak prekleto grozne, kot kle zgleda.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 29. Avg. 2008 9:58

da uspeš v svetu mode se ti pa po moje res ni treba shirati... sej pa naomi je uspelo, pa ma ful dobro postavo!! pa poglejte tyro al pa heidi...
Uporabniški avatar
Ava_Morgan
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ava_Morgan » 29. Avg. 2008 11:36

Se je katera prijavla na ta Naomi natečaj?
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaqueline » 29. Avg. 2008 13:06

ashi napisal/-a:da uspeš v svetu mode se ti pa po moje res ni treba shirati... sej pa naomi je uspelo, pa ma ful dobro postavo!! pa poglejte tyro al pa heidi...

Odvisno za katerega kreatorja delajo.
Te so vse za Victoria's secret; tam se uporabla bol močne modele (glede na druge modele).
High fashion modne hiše ala gucci, prada...uporabljajo in po moje bodo še naprej uporabljal suhe modele.
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 29. Avg. 2008 13:14

potem trdiš, da naomi nikoli ni delala za guccija?
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaqueline » 29. Avg. 2008 13:32

Ne trdim, kr ne vem. :D
Samo pravim, da se tu raje ponucajo suhice. ;) Vsaj kolikor vidim po revijah in tv.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Avg. 2008 13:34

Tud pri Victoria's Secret uporabljajo na modni reviji kar nekaj high-fashion modelov, ki so tudi na vseh drugih možnih modnih revijah ter oglasih modnih hiš. Pa so tud zelo zelo suhe. Npr. Natasha Poly, Jessica Stam, Michaela Kocianova, Eugenia Volodina, Behati Prinsloo, Caroline Trentini, Hana Soukupova, Raquel Zimmermann, itd...
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 29. Avg. 2008 13:38

ashi napisal/-a:potem trdiš, da naomi nikoli ni delala za guccija?

tud če je naomi delala za guccija je blo to kar precej let nazaj, ko še ta trend suhosti ni bil tako v zagonu. Če je pa zdej na kakšni reviji, je pa najbrž zaradi ugleda, ki si ga je ustvarila v času aktivne kariere.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 29. Avg. 2008 14:04

*purple* napisal/-a:ok....zbrskano z enega bloga:

KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK

Call me stupid, ampak 1. in 6. imata prav lepo postavo.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov