Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 10. Sep. 2005 6:46

zywa napisal/-a:če je tole še aktualno...
hering models skorajda garantiram, da so pošteni, saj je "ta glavn" moj mrzli stric in tudi sama že razmišljam, da bi odšla med manekenke

Ti priporočam, da takih izjav ne daješ, če nočeš, da te vi spluvajo. :D :wink:
Jest tut vem da ni nepošten, res pa da ene punce zavede z besedami. Čeprav je pa res, punce, da je treba samo vpraaaaašat. Pa ne bit spet hude... :)
Sej ti vse pove kaj moraš plačat in da pol lahko še zmeraj odpadeš... Pol je pa odločitev tvoja. :)
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 10. Sep. 2005 11:01

vse te agencije so en drekc pekc... sam sej njim lepo, vlecejo denarce od wannabe modelou :D
res perspektivnemu modelu pa zihr oni placajo, sam da ga dobijo.
angelček alex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a angelček alex » 10. Sep. 2005 12:06

pomoje tudi..tistemu modelu k je prespektiven bojo zihr placali..kr takih je malo..sam pomojem se dogaja to da punce vse unaprej placajo zato kr pol jih vecina ni resnih pa pol zakaj bi agencija ulagala vanje...sam tko je kaj cmo..seveda pa obstajajo tut pogodbe
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 10. Sep. 2005 13:24

Sej najbrž bi, sam vse že prej plačajo. :D
Pa ne me narobe razumet. Sej zagovarjam Heringa na nek način, ampak v bistvu zagovarjam vse. Sej Lubarda ti tut da pogodbo za prebrat npr. in če podpišeš si si v bistvu na nek način sam kriv: da nisi prebral ali pa da si podpisal nekaj, česar pol ne moreš izpolnit. Tako da... Kot sem že rekla, če greste v ta posel, dobro dobro premislite oz. se čim bolj pozanimajte, ker v tem poslu je ful pasti že na začetku. :wink:
Da pogledate na vse skup mogoče še z druge perspektive...
opium
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 10. Sep. 2005 23:35

haha seveda da ti da lubarda pogodbo za prebrat... sam problem je pol k se ona ne drzi svojih pogodbenih obveznosti.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 11. Sep. 2005 7:45

opium napisal/-a:haha seveda da ti da lubarda pogodbo za prebrat... sam problem je pol k se ona ne drzi svojih pogodbenih obveznosti.

OK, to pa nisem vedla. :? Samo hotla sem folku na nek način povedat, da je zavajanje + njihova naivnost kriva, da jih lahko ljudje izkoristjo. Saj ti ne ukradejo denarja ali kaj podobnega, vse jim daš sam. Na žalost.
opium
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 11. Sep. 2005 10:15

Applebitecc napisal/-a:...Samo hotla sem folku na nek način povedat, da je zavajanje + njihova naivnost kriva, da jih lahko ljudje izkoristjo. Saj ti ne ukradejo denarja ali kaj podobnega, vse jim daš sam. Na žalost.

res je, predvsem tisto povdarjeno :)
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 11. Sep. 2005 17:11

nogica napisal/-a:Sej Lubarda je bla že velikokrat na sodišču zarad takih stvari- Mam filing da ta agencija propada.
+ to, da se sama hvali kok dobre fotografije dela, pa pojma nima. Celo njen mož zna bolje postavit modele kot pa ona. :D !!

Haha, ja njen mož se je še posebej specializiral za fotografiranje Nine - pri čemer potem vse skupaj izpade precej umetno zaradi pretiranega retuširanja... :D :clowm:

Sicer se mi pa zdi, da Nina L. Stropnik itak skrbi predvsem za promoviranje sebe in malega Lamarja... :juggle:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 15. Sep. 2005 13:12

Evo za tiste, ki vas je to zanimalo (nekoč :D ): http://www.heringmodels.com --> Ste sploh lahko verjel, da se bo kdej zgodil? HAHAHA

...
Zadnjič spremenil Applebitecc, dne 14. Okt. 2005 5:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 15. Sep. 2005 13:48

Na drugi slikici si mi ful dobra :gut:
This too shall pass.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 15. Sep. 2005 13:52

Misliš mene? Tista, ki je na začetku, je grozna... Tok da me najbrž ne bo dost folka najelo, haha. Sej dobim zdej ene nove, pa moram Mr. Heringa prepričat, da mi jih da gor.
Si prepričana, da si najdla mene al si se zmotla? :)
Aja, BTW, na nobeni si nisem blazno podobna. :D
Zadnjič spremenil Applebitecc, dne 14. Okt. 2005 5:02, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 15. Sep. 2005 13:53

Applebitecc napisal/-a:Misliš mene? Tista, ki je na začetku, je grozna... Tok da me najbrž ne bo dost folka najelo, haha. Sej dobim zdej ene nove, pa moram Mr. Heringa prepričat, da mi jih da gor. Sej če jih ne bo, pol bom pa lepo vzela book pa šla. :wink:

Urša L.? :lol: Nisem se zmotla! :D
This too shall pass.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 15. Sep. 2005 13:54

Zdej si pa vsem povedala! :angry:
Hitro zbriš. :D
Uporabniški avatar
Mašy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Mašy » 15. Sep. 2005 14:06

Joooj preveč ste suhe... okostnjaki... Res si nism predstavljala, da so modeli tok suhi :eek: :eek: :eek:

No vsaj ko sm končno lohk pogledala heringovo stran, tko zgleda...
Be happy!!!
opium
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 15. Sep. 2005 14:35

SIEENA napisal/-a:
Applebitecc napisal/-a:Misliš mene? Tista, ki je na začetku, je grozna... Tok da me najbrž ne bo dost folka najelo, haha. Sej dobim zdej ene nove, pa moram Mr. Heringa prepričat, da mi jih da gor. Sej če jih ne bo, pol bom pa lepo vzela book pa šla. :wink:

Urša L.? :lol: Nisem se zmotla! :D

uu hitr gledat :D

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov