Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- cacao.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2008
- Kraj: Lj
foxy napisal/-a:Tudi mene je na cesti že parkrat ustavila agentka heringa in vsakič na isto finto. Prepričuje te, da prideš k njim na avdicijo, ki je v bistvu samo sestanek, na katerem te skušajo pridobiti za vplačilo tečaja. Ker sem jo zavrnila, me je še neki prepričevala, potem sem ji pa kar rekla, da če se ji zdim res tolk super, naj pa oni vložijo vame denar za manekenski tečaj, saj bodo potem tko al tko procente vlekel. No, pol pa ni imela kakega pametnega argumetna. Skratka, hočem rečt, da se mi ne zdijo neka resna agencija. Saj že če njihovo stran pogledaš, vidiš, da je čist amaterska. Pa jo primerjaj potem z model group al pa z nina lubarda al pa kako resno agencijo, pa boš vidla. Vsekakor vsem, ki vas to delo zanima, ne priporočam heringa.
Tole se super povedala. Na žalost se tudi tu vse vrti okoli denarja. Neka bejba, ki mogoče ni ravno rojena za fotomodel bo vložila zaradi želje ogromno denarja v razne tečaje in book-e ki jih mora imeti, na koncu pa se bo tam tudi ustavilo in mogoče bo sodelovala le na kakšni modni reviji ali bila promotorka. Zna se zgoditi, da dotična punca od sebe zahteva vedno več, ker meni da ni dovolj dobra, začne hujšati in že smo v prvi skrajnosti...
Povsem drugače je s tistimi, ki so resnično nadarjeni za ta poklic in brez težav pridejo do vrha modnih pist, poleg tega jim veliko stroškov krijejo tudi agencije.
Poznam tako punco, ki kot manekenka trenutno dela v Parizu.
Res je žalostno, da se take in drugačne agencije dobesedno delajo norca iz naivnih najstnic le zaradi tega, da lahko v svoj žep pospravijo ogromne količine denarja.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
WhiTe_ŁaDy napisal/-a:zgleda da sem se zmotla glede nine lubarde... dobla sem ponudbo pa je čist ok tak da ona je vredu
uredu vemo, da ni!
lahko spreminjaš mnenja kot menjaš spodnje gate, ampak dejstva še evdno ostajajo v zraku.
drugače pa kaj naj ti rečem.Upam, da ne boš ena izmed tistih naivnih deklet, ki boš dala še dodatnih 600 evrov in potem.....spet jokala...
Mislm, da je o njej že dosti slišanega, tako da če bi bila jst ti, bi se rajš izšolala za kakšen dober in zanimiv poklic, kot podpirala nekatere ki se podpirajo na račun naivnih deklet.
pa srečno!
- ivanag917
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2008
Jaz imam z agencijo Nina Lubarda odlične izkušnje.
Prijavila me je mami in sem bila izbrana med več kot 800 prijavami.To ni bil noben žreb, kot loto ali kaj takega. Prišla sem v več izborih do zadnjega kroga. Lahko sem sem odločila, če bom imela book ali ne.
Pa sem ga naredila in mi ni niti malo žal! Kar čez noč ne moreš dobiti ogromno ponudb. Jaz sem imela prvo snemaje za reklamo po mesecu in pol. In moj honorar je bil 1500 €, imam ga že na računu. Torej sem dobila že po prvi reklami več kot sem plačala za slike....
Z mano je bila na slikanju še ena punca iz Ljubljane, pa je ttudi ona že snemala za Smrkljo in Evo. Mene osebno in moje kolegice Nina Lubarda ni niti malo razočarala. Ravno obratno, če me mami ne bi prijavila k njej ne bi vedela, da mi lahko uspe!!!
Sem pa morala upoštevati nasvete, izboljšati postavo in imeti moram zopet naravno barvo las, kar je mala žrtev za uspeh.
Na ožjem izboru nas je bilo 18 punc in 15 si jih je hotelo pri Nini narediti book, pa jim je odsvetovala. Rekla jim je, da niso ravno perspektivne za model!!!! Slikala naju je samo 2. In iz mojih izkušenj lahko povem, da ne povabi vsake, kot npr. Hering...
Jaz osebno imam z njo same pozitivne izkušnje. In tudi podpisano pogodbo za Carla Degen-Mura. In kaj je plačilo za book proti temu, kar sem dosedaj že zaslužila in še bom!!??
Škoda je za tiste punce, ki jim ne uspe. Ampak saj potem so pa vse agencije vredne graje, ker je pri večini agencij po 200 punc, dela jih pa kakih 5!?? Saj na sestanku je tistim , ki so na vsak način hotele imet book povedala, da niso primerne za agencijo!
Prijavila me je mami in sem bila izbrana med več kot 800 prijavami.To ni bil noben žreb, kot loto ali kaj takega. Prišla sem v več izborih do zadnjega kroga. Lahko sem sem odločila, če bom imela book ali ne.
Pa sem ga naredila in mi ni niti malo žal! Kar čez noč ne moreš dobiti ogromno ponudb. Jaz sem imela prvo snemaje za reklamo po mesecu in pol. In moj honorar je bil 1500 €, imam ga že na računu. Torej sem dobila že po prvi reklami več kot sem plačala za slike....
Z mano je bila na slikanju še ena punca iz Ljubljane, pa je ttudi ona že snemala za Smrkljo in Evo. Mene osebno in moje kolegice Nina Lubarda ni niti malo razočarala. Ravno obratno, če me mami ne bi prijavila k njej ne bi vedela, da mi lahko uspe!!!
Sem pa morala upoštevati nasvete, izboljšati postavo in imeti moram zopet naravno barvo las, kar je mala žrtev za uspeh.
Na ožjem izboru nas je bilo 18 punc in 15 si jih je hotelo pri Nini narediti book, pa jim je odsvetovala. Rekla jim je, da niso ravno perspektivne za model!!!! Slikala naju je samo 2. In iz mojih izkušenj lahko povem, da ne povabi vsake, kot npr. Hering...
Jaz osebno imam z njo same pozitivne izkušnje. In tudi podpisano pogodbo za Carla Degen-Mura. In kaj je plačilo za book proti temu, kar sem dosedaj že zaslužila in še bom!!??
Škoda je za tiste punce, ki jim ne uspe. Ampak saj potem so pa vse agencije vredne graje, ker je pri večini agencij po 200 punc, dela jih pa kakih 5!?? Saj na sestanku je tistim , ki so na vsak način hotele imet book povedala, da niso primerne za agencijo!
- ivanag917
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2008
Napisla sem iz lastnih izkušenj, da je Nina Lubarda zame odlična!
Jaz sem preko nje že dobila reklamo!
Če znam šteti, bi za ogromno morale biti vsaj tri.
Jessica se ti ne zdi, da pretiravaš, ker so tvoji posti kar en za drugim.
Še vmes ne more nihče nič napisati.
Vsak ima pravico do svojega mnenja, tako pri komentarjih o modi, zdravju, ljubezni itd.
Kot vem je forum namenjen izražanju mnenja.
Če je to zelo pozitivno za agencijo Nina Lubarda ga pač izražam na to temo.
Jaz sem preko nje že dobila reklamo!
Če znam šteti, bi za ogromno morale biti vsaj tri.
Jessica se ti ne zdi, da pretiravaš, ker so tvoji posti kar en za drugim.
Še vmes ne more nihče nič napisati.
Vsak ima pravico do svojega mnenja, tako pri komentarjih o modi, zdravju, ljubezni itd.
Kot vem je forum namenjen izražanju mnenja.
Če je to zelo pozitivno za agencijo Nina Lubarda ga pač izražam na to temo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov