Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lai Ming
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lai Ming » 13. Jun. 2008 12:51

Ssarchy, ne govorim o tem, kako katera izpade - dejstvo je, da so "booki" od vsaj 10 punc (npr.) identični, samo obraz se spremeni. Če bi bila jaz naročnik in bi na casting prišlo več deset punc, od katerih jih ima več identične fotke, jah ... Thanks but no thanks. So pa spolirane ja, zato tisti filing, da so "kvalitetne" in lepe (in čas bi že bil, da bi tudi v Sloveniji začeli prepoznavat dejansko kvaliteto tovrstnih fotografij). Zna pa narest dobre fotke, ja, če to želi, samo pod njene ta dobre ne štejem masovne proizvodnje, ki jih ima pol Slovenije in ta dobrih nisem že lep čas videla.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 13. Jun. 2008 13:34

Videla sem že nešteto fotk in Book-ov. In še vedno trdim, da v nobeni agenciji ne priskrbijo boljšega Booka, kakor pri Nini Lubardi.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 13. Jun. 2008 14:04

Ja pol pa pokaz ze vrhunske booke ze enkrat. :P
Lai Ming
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lai Ming » 13. Jun. 2008 14:57

SSarchy napisal/-a:Videla sem že nešteto fotk in Book-ov. In še vedno trdim, da v nobeni agenciji ne priskrbijo boljšega Booka, kakor pri Nini Lubardi.

Saj nisem rekla, da ti kje naredijo boljši book kot pri njej ;) , samo da njeni niso tako "kvalitetni", kot praviš (slo. trg gor ali dol - do sedaj se spolirane fotke nikoli niso štele za kvalitetne in mislim, da se tudi v prihodnje ne bodo).
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 13. Jun. 2008 18:16

Jz, ko gledam slike na Lubardini strani ne vidim nobene kvalitete.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Kali_88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2006
Kraj: Mozirje

Neprebrana objavaNapisal/-a Kali_88 » 15. Jun. 2008 14:57

Josephina napisal/-a:Jah sam ce hoces bit model, pol te bodo itak vsi poznal.
Dej objav sliko, da vidmo kok so vrhinske slike.

Ja, mogoče jo bodo poznali po pojavi...je pa razumljivo, da noče, da se ve, da ona piše pod tem nickom...ker pol bo mogla vedno pazit kaj piše-npr. v razne teme o seksu al pa kar koli. In nehi gnjavit :roll:

Jemina, men sploh ne najde strani od NL... A jo je umaknala v teh dneh?? Ve kdo kak to? A je "propadla"? ;)
Drgač pa tisto stran, ko jo je mela že zadnje 3lete...so ble pa po večini zlo kvalitetne fotke gor. Navsezadnje je blo velik slik tak iz tujine. Tak da s tem se ne strinjam ;)
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 15. Jun. 2008 15:00

Kali_88 kdo je sploh teb kej reku?
A punca mogoce ii dost stara, da bi se znala sama "brant"? In ne zaviji z ocmi, k noben ni nic teb reku.
In pa kaj pol ce bi jo kdo vidu? Kaj ma to veze s tem, da ne bi mogla pol pisat v teme o seksu? Je tok nesamozavesta al kako? Matr svasta ei. Sej nismo 14 let stare.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 16. Jun. 2008 7:40

No, sej sm že 2x rekla, da slik ne bom pokazala. Zdej pa RES nehite gnjavit.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
kz_mk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kz_mk » 16. Jun. 2008 10:25

AmyZ... Glede dela na študenstkem srevisu (snemanje kataloga Mura-Carla Degen)... Še ena grda nategancija NINE LUBARDE!!! Ko pokličeš na štud. servis, ti povejo številko Nine Lubarde, kamor jo lahko kontaktiraš. Še pred kratkim je imela oglas na M študentskem servisu, kao snemanje reklame za embalažo!!! V bistvu je pa tko k so punce že neštetokrat omenjale... Najprej hoče keš za book (500eur+100eur kao davek), ko ga pa dobi, te pa odpiše totalno...in seveda pozabi na snemanje kataloga/reklame :x
Uporabniški avatar
Upgrade_me
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Upgrade_me » 19. Jun. 2008 10:38

Nina Lubarda je ena bolsih agencija v Sloveniji.. vrhunska v iskanju modelov.Tukaj nardijo res zelo dobre profesionalne fotografije. Videla sem dsti fotk in Book-ov, ampk mislim da je moj en bolsih.Vse od fotografiranja pa do izdelave Booka, kakor pri Nini Lubardi, ni nikjer. Ženska se resnično trudi za vsako svojo punco, že pri fotografiranju in stajlingu, da bo punca uspelain usersnicila svoje sanje in bi prišla daleč v svetu mode.
Ta book je resnično dobra investicija.
Zadnjič spremenil Upgrade_me, dne 01. Jul. 2008 23:09, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 19. Jun. 2008 18:19

Te tvoje slikce sem pa ze vidla kle na ii2. :P No sej so lepe, sam niso pa neki profesionalne.

Skoda denarja za tako sranje.
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 19. Jun. 2008 18:50

Ne bi skodl ce bi se mal bolj veselo nasmejala :cool:
Zadnjič spremenil sarci*, dne 29. Jun. 2008 15:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 21. Jun. 2008 0:23

Kako lahko je komentirat človeka ne :roll: :roll: :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 21. Jun. 2008 0:31

U izi. Sicer pa ni blo misljeno slabo namerno. ;)
Uporabniški avatar
Upgrade_me
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Upgrade_me » 29. Jun. 2008 11:55

n.l. slike so o.k. i agencija tudi..
:kleeblatt:
Zadnjič spremenil Upgrade_me, dne 01. Jul. 2008 22:44, skupaj popravljeno 3 krat.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov