Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marcelllyn
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
zdravo,
sem novi tukaj gor, pa nisem še nikjer zaslediu take teme....zanima me, ali za tisto repliko, ko je vsak mesec na cosmopolitan web strani, pa so 4je tipi fotkani, se to fotka v sloveniji, slovenski fantje ? a se je možno na ta izbor prijavit ali ? kaj pa kaki drug izbor za fante, tam okoli 20let starosti, me zanima, kam se lahko prijav na kak izbor oz fotkanje, kje lahko poskusimo ? oz ali kdo ve, kje se lahko prijavim, da grem za fotomodela, obstaja kaka stran ? rad bi poskusu ko fotomodel, šel kakemu fotografu za model pri kakem projektu...ma kdo izkušnje stem, kak kontakt ? ...za začetek se zanimam še po možnosti tako varianto, da grem kam za modela, fotomodela pri kakem projektu, pa ven dobim kako dobro fotko,....čez pol leta mam namen začet delat preko avdicije. sicer sm se prijavil in mel tut fotkanje, a so mi naredil obupne fotke pa sem kar zamrznil profil...po mnenju mnogih imam veliko lepše fotke tiste, ko sm si jih sam naredil preko telefona ....pa še zanima me, če lahko kdo pove, kake do moške mere za manekena - idelne, pa to, kaj je pri moških modelih pomembno, da si suh ali mišičact ?
lp, marcelllyn
sem novi tukaj gor, pa nisem še nikjer zaslediu take teme....zanima me, ali za tisto repliko, ko je vsak mesec na cosmopolitan web strani, pa so 4je tipi fotkani, se to fotka v sloveniji, slovenski fantje ? a se je možno na ta izbor prijavit ali ? kaj pa kaki drug izbor za fante, tam okoli 20let starosti, me zanima, kam se lahko prijav na kak izbor oz fotkanje, kje lahko poskusimo ? oz ali kdo ve, kje se lahko prijavim, da grem za fotomodela, obstaja kaka stran ? rad bi poskusu ko fotomodel, šel kakemu fotografu za model pri kakem projektu...ma kdo izkušnje stem, kak kontakt ? ...za začetek se zanimam še po možnosti tako varianto, da grem kam za modela, fotomodela pri kakem projektu, pa ven dobim kako dobro fotko,....čez pol leta mam namen začet delat preko avdicije. sicer sm se prijavil in mel tut fotkanje, a so mi naredil obupne fotke pa sem kar zamrznil profil...po mnenju mnogih imam veliko lepše fotke tiste, ko sm si jih sam naredil preko telefona ....pa še zanima me, če lahko kdo pove, kake do moške mere za manekena - idelne, pa to, kaj je pri moških modelih pomembno, da si suh ali mišičact ?
lp, marcelllyn
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Nekaj fotk lahko pošlješ na Model Group ali izpolniš formular na Bronz strani; glede suhosti/mišic - za naš trg ne vem, kaj se išče (ne spremljam moških modelov, vsaj zaenkrat), v tujini pa odvisno, imaš suhce in mišičnjake, odvisno na katerem področju delaš Drugače je pomembna višina (kar verjetno že veš), in sicer od 1,82 m dalje (za Slo. ne vem, kako je, ampak glede na ne preveliko izbirčnost , pridejo v poštev tudi nižji, sploh če so najstniki in še rastejo).
Izborov ne spremljam, tako da ti tu ne morem biti v pomoč, nisem pa zasledila nobenih ponudb za fotkanje ipd (vsaj ne kvalitetno). Vkolikor prideš v agencijo, ti bodo oni sami uredili fotkanje (takšne, kakršne pač lahko, žal).
Izborov ne spremljam, tako da ti tu ne morem biti v pomoč, nisem pa zasledila nobenih ponudb za fotkanje ipd (vsaj ne kvalitetno). Vkolikor prideš v agencijo, ti bodo oni sami uredili fotkanje (takšne, kakršne pač lahko, žal).
- Kali_88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2006
- Kraj: Mozirje
^^Men se zdi, da se je s tisto rubriko, ko so bli 4je fantje pribl. v Cosmotu(in ja, včasih so bli Slovenci), ukvarjala Marta L. (http://www.zadetaodlajfa.si/). Mogoče če jo probaš prek bloga kontaktirat...vem, da včasih tut išče modele preko bloga.
Glede teh skavtov od Heringa...js vem sam za Nino, se mi zdi ful prjazna punca, ne vem sicer kakšne kej ustavlja nasplošno, drgač je pa rekla, da ona ni plačana po tem, kulk punc pride na avdicijo, ampak od tega, kulk pol delajo. Ne vem no...
Glede teh skavtov od Heringa...js vem sam za Nino, se mi zdi ful prjazna punca, ne vem sicer kakšne kej ustavlja nasplošno, drgač je pa rekla, da ona ni plačana po tem, kulk punc pride na avdicijo, ampak od tega, kulk pol delajo. Ne vem no...
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Plačan si od tega denarja, ki ga punce dajo za tečaj. To pomeni, da toliko, kolikor jih pride na tečaj, toliko zaslužiš. Zato je pa tut tko zlo važno, da jih ustaviš čim več, ker končni rezultat je fuuuuuuull manjši od pričakovanega, odvisno tudi od obdobja..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- kz_mk
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2008
Čao!
Jaz bi vse samo rada opozorila, naj ne verjamejo niti ene same besedice gospe NINI LUBARDI... Glede na to, da sem bila tudi sama tako naivna, da sem ji verjela marsikaj in za book plačala precejšnji znesek, upam, da ne bo več veliko takih žrtev, kot sem bila jaz poleg ogromno ostalih punc, ki so pisale na forum!!! Opažam vedno več "del", na študentskem servisu Maribor je na primer objavljeno delo "snemanje kataloga Mura". Ko sem videla ta oglas, mi je postalo slabo... Tako da punce...NE NASEDAJTE!!! Ker tale teta Nina res samo pobere keš za book, na snemanje kataloga oz. reklame pa čudežno pozabi!!! Mislim, da bi bil čas, da se dejanja Nine prijavijo na inšpektorat, ker takole več ne gre...
LP
Jaz bi vse samo rada opozorila, naj ne verjamejo niti ene same besedice gospe NINI LUBARDI... Glede na to, da sem bila tudi sama tako naivna, da sem ji verjela marsikaj in za book plačala precejšnji znesek, upam, da ne bo več veliko takih žrtev, kot sem bila jaz poleg ogromno ostalih punc, ki so pisale na forum!!! Opažam vedno več "del", na študentskem servisu Maribor je na primer objavljeno delo "snemanje kataloga Mura". Ko sem videla ta oglas, mi je postalo slabo... Tako da punce...NE NASEDAJTE!!! Ker tale teta Nina res samo pobere keš za book, na snemanje kataloga oz. reklame pa čudežno pozabi!!! Mislim, da bi bil čas, da se dejanja Nine prijavijo na inšpektorat, ker takole več ne gre...
LP
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
kz_mk napisal/-a:Čao!
LP
glede nine lubarde je bilo ogromno komentarjev v tej temi. tako, da mislim, da so dekleta dojela bistvo, kar se nje tiče. ampak kakšno še dodatno opozorilo ni nikoli odveč.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
SSarchy - Kofetarica
Nina Lubarda je nategovalka - to je dejstvo. Vendar se za slikanje vendarle odločimo zato, da bi se ukvarjale z modelingom, ker vemo, da vsaka manekenka/model nujno potrebuje Book. Poleg tega Nina za moje pojme naredi full dobre slike (vsaj v primerjavi z drugimi agencijami) in so vredne tega keša. Torej, punce, če ste se odločile, da se boste ukvarjale z modelingom, pa vas Nina po plačanem Booku ni več kontaktirala, kar korajžno Book pod roke in se odpravit v kakšno drugo, tudi uspešno modno agencijo, kjer vas bojo (če ste vsaj približno dost velike in vitke) z veseljem sprejeli na pogovor, kasneje verjetno tudi v samo agencijo, kjer bodo različni naročniki ob prebiranju vašega Booka vedno rekli, da so slike lepe in kvalitetne (za slovenski trg). Ne bit razočarane, ker Nina ni edina oseba, ki vam lahko 'zrihta' slikanje za kataloge (primer). Meni ni bilo nikoli žal denarja za Book, ki mi ga je Nina naredila. Žal mi je bilo le moje naivnosti, ker me je v določenem trenutku prepričala, da sem najmanj Kate Moss..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
SSarchy - Kofetarica
Lai Ming napisal/-a:SSarchy napisal/-a:slike lepe in kvalitetne (za slovenski trg).
Mhm, in skoraj identične ostalim.
Punce, ki imamo Book od Nine, imamo na fotografijah podobna oblačila, poze in izraz. To je vse od podobnosti. Kako pa potem vsaka posameznica dejanski izpade na teh fotkah, je pa predvsem odvisno od fotogeničnosti.
Mene to ni nikoli preveč motilo, ker sem si na slikah full všeč in še vsak do zdaj, ko je pogledal moj Book, je pohvalil fotografije, predvsem ostali modeli, ki jih poznam. Nič čudnega, če pa so na splošno fotografije ostalih agencij 'Bog pomagi!'. Kar poglejte malo na spletno stran od Hering Models..
Jaz bom vedno vztrajala pri tem, da Nina naredi kvaliteten Book. Če pa je katera tko naivna, da ne glede na vse 'pomanjkljivosti', ki jih ima (v zvezi z kriteriji, ki jih mora imet model), vseeno rine v izdelavo Booka, pa je to potem njen problem, če ni zadovoljna s fotografijami. Saj je vsem jasno, kateri so ti kriteriji in videla sem že kar nekaj punc, ki se niti slučajno ne bi mogle ukvarjat s tem, pa so ji vseeno nasedle. Logično, da si na slikah ne boš všeč, če imaš 10 kg preveč (govorim o merah modelov), nečisto kožo, premajhno višino, po možnosti imaš še čisto klasičen obraz.. Jaz vem za svoje 'pomanjkljivosti', vendar za slo trg niso kritične. Zato pa sem z lahkoto dobila možnost dela pri drugi agenciji.. Malo pa že moramo bit samokritične, ker čudežev pa Nina ne dela..
-
SSarchy - Kofetarica
Ne no.., že tko ne objavljam nobenih svojih slik.. Mi je bedno.. Pol te pa kdo prepozna.., mah..., psihoze...
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Mene pa zanima kako je kaj s tole ponudbo ki jo je mogoč zaslediti v študentskem servisu: Mura-Carla Degen? To me zanima čist informativno, ker itak nimam sanjske postave, dab šla v ta posel, plus še premajhna sem. Ampak mi je pa zanimiv, da kao išče modele s številko s/m.
-
SSarchy - Kofetarica
O teh ponudbah in iskanju žrtev preko študentskih servisov nimam dobrega mnenja.. Ne verjamem, da je katera dejansko delala to, kar ponuja v teh ponudbah. Zdi se mi, da je prva stvar, ki ti jo predoči (če jo kontaktiraš) ta, da najprej potrebuješ Book.. Nadaljevanje zgodbe pa nam je poznano - najprej te kuje med zvezde, te prepričuje v fotografiranje, pobere denar, potem te pa nikoli več ne pokliče in se tudi ne javlja na tvoje klice..
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Jah sam ce hoces bit model, pol te bodo itak vsi poznal.
Dej objav sliko, da vidmo kok so vrhinske slike.
Dej objav sliko, da vidmo kok so vrhinske slike.
-
SSarchy - Kofetarica
Jz se s tem ukvarjam že 4 leta, pa verjemi, da me noben ne pozna, ker ne delam veliko in se ne pojavljam na odmevnejših revijah.. Pri nas ni vse samo dober Book, idealne mere (teh pa jaz itak nimam, ker sem premajhna), pomembna so tudi poznanstva in veze.. Zato pa obstaja toliko 'znanih' fac, za katere se mnogi sprašujejo, kaj je tako posebnega na njih, da so 'uspešne'. Vam jaz povem, kaj. Poznati prave ljudi in biti ob pravem trenutku na pravem mestu, po možnosti tudi marsikatero zadevo 'požreti'. Kako daleč so nekatere pripravljene it, je pa odvisno od vsake posameznice.
Slik pa vseeno ne bom kazala..
Slik pa vseeno ne bom kazala..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov